Cazinourile online reprezintă o serie de beneficii celor offline. Primul beneficiu, și poate cel mai important este marja de plată. Această marjă reprezintă totalul de bani ce este restituit jucătorilor prin forma câștigurilor. Spre exemplu dacă s-au jucat în total €10 la diverse jocuri la cazinou iar marja este de 96% atunci €9.6 vor fi restituiți jucătorilor sub forma de câștiguri.

Această marjă este considerabil mai mare la cazinourile online spre deosebire de cele offline, motiv pentru care vei vedea aproape la toate cazinourile online recomandate de bonuspariuri.net că există în permanență o listă actualizată live cu cei mai recenți câștigători la diversele jocuri disponibile.

Cel de-al doilea beneficiu este reprezentat prin bonusurile oferite de aceste cazinouri. Iar în cazul mai multor cazinouri prezentate aici, aceste bonusuri nu se limitează doar la bonusurile activate prin site-ul bonuspariuri.net, dar odată ce ți-ai creat cont și ai revendicat bonusul inițial vei avea parte de mai multe bonusuri pe măsuri de devii un client fidel. Bonusurile de reîncarcare sunt din nou foate populare pentru cazinourile online. În alte cuvinte vei avea la dispoziție un bonus (de regulă între 10-30%) pentru fiecare depunere.

BONUSURI CAZINOURI ONLINE

CazinoValoare BonusCerințe de rulajActivare ofertă
Betano-Licenta100% până la 500 lei
La prima depunere
Rulaj x 12,5
în 90 de zile
Activare bonus!
Maxbet Licenta200% până la 1800 lei
COD: MAXBET200
Rulaj x 15
în 30 de zile de la activare
Activare bonus!
Admiral Licenta1000 lei total
100% până la 900 lei
+
100 lei fără depunere
la verificarea contului
+
50 rotiri gratuite
Rulaj x 30
în 30 de zile
Activare bonus!
Unibet Licenta100% până la 1000 lei
+
20 rotiri gratuite la Super Flip
Rulaj x 35 doar bonusul
30 de zile
Activare bonus!
Baumbet Licenta100% până la 500 lei
+
rotiri gratuite
Rulaj x 40
în 30 de zile
Activare bonus!
888 Casino Licenta100% până la 1000 leiRulaj x 40
în 60 de zile
Activare bonus!
Sportingbet Licenta100% până la 700 leiRulaj x 35
în 7 zile
Activare bonus!

Bonusurile pentru cazino sunt de cele mai multe ori mult mai mari în comparație cu cele pentru pariuri. Dar este important de luat în seamă faptul că revendicarea acestor bonusuri mai mari, de cele mai multe ori, necesită efectuarea și a unui rulaj mai mare. Dar există și o parte bună, și anume că perioada de rulaj a acestor bonusuri este una mult mai mare ceea ce înclină șansele obținerii bonusului mult în favoarea jucătorului de cazinou online. Deasemenea în varoarea jucătorului există o multitudine de jocuri disponibile în cadrul cărora se poate efectua rulajul bonusului, ceea ce face experiența și mai placută, și nu este deloc exclus ca în perioada efectuării rulajului să obții un pot mare la unul din jocurile alese. Important de menționat este faptul că unele rulajul la unele jocuri are o pondere mai mare decât la alte jocuri. Printre jocurile cu ponderea cea mai mare sunt slot-urile (păcănele) și care sunt cele mai populare având marja de câștig cea mai ridicată.

În acordarea notei finale a cazinourilor am luat în considerare reputația cazinoului, valoarea bonusului cât și termenii revendicării lui, multitudinea de jocuri disponibile, procentul de plată acordat jucătorilor, serviciul de ajutorare a clienților și nu în ultimul rând ușurința retragerii câștigurilor de către jucători.

La fel cum v-am obișnuit cu listarea bonusurilor pentru casele de pariuri am decis să alegem doar cazinouri care au o notă a integrității ridicată și care au fost verificate în prealabil de jucători din România. Dar este de obligația noastră să te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile bonusurilor deoarece unele ascund termeni ce pot fi mai puțin atractivi pentru tine și în momentul alcătuirii acestei liste nu am avem ghiduri pas cu pas pentru revendicarea acestor bonusuri de la cazinouri.

Un alt aspect atractiv la cazinourile online este că poți juca și live, în direct, asemenea unei experiențe 100% reale.Unibet spre exemplu are un cazino live cu crupieri live.