Pentru a paria online ai nevoie de o metodă de a depune banii și mai apoi vei avea nevoie de o metodă de ați retrage câștigurile.

Mai jos avem descrise în amănunt cele mai populare și sigure metode de plată disponibile la casele de pariuri.

Carduri de debit/credit

Cardurile de debit/credit sunt probabil metodă de retragere și totodată de retragere cea mai populară și disponibilă la toate casele de pariuri.

VISA și Mastercard sunt cele mai populare mărci de carduri și sunt cele mai acceptate.

carduri-de-debit-pariuri

Prezența logourilor de mai sus pe paginile casele de pariuri online înseamnă implicit acceptarea lor ca metodă de depunere și retragere. Iar dacă ar fi să alegem între VISA și Mastercard, opțiunea nostră ar fi VISA deoarece în anumite cazuri la Mastercard nu poți retrage mai mulți bani decât ai depus ceea crează un obstacol în plus către retragerea câștigurilor. Dar asemenea cazuri sunt rare și sunt prezente doar la anumite case de pariuri care sunt restricționate de legile în vigoare.

Mai este important de precizat că pentru depunerile cu cardurile de debit se pot percepe taxe de depunere între 0-2% din suma depusă. Această taxa de depunere variază în funcție de casa de pariuri.

Conform cercetării noastre una dintre cele mai bune opțiuni reprezintă un card de debit VISA Electron de la Banca Transilvania. Acest card cât și contul asociat lui au cele mai mici comisioane iar taxele de administrare sunt inexistente.

Neteller

Neteller este un portofel online foarte popular care este acceptat de majoritatea caselor de pariuri online.

Click aici pentru a crea un cont Neteller

Neteller prezintă o serie de beneficii pentru pariorul online. La Neteller poți crea atât carduri de debit virtuale cât și carduri de debit Mastercard reale. Folosirea contului atrage după sine puncte de loialitate care pot fi revendicate pentru premii în bani gheață care sunt transferați direct în contul tău Neteller.

Neteller are și un program VIP foarte atractiv. Poți beneficia de conturi cu multiple modene, garanție împotriva fraudei și propriul tău manager VIP.

neteller VIP

De parcă serviciile excelent nu sunt destul, Neteller mai vine în întâmpinarea clienților cu promoții regulate în care poți câștiga premii de mii de dolari la extragerile la sorți.

Neteller este un serviciu excelent și recomandare nostră este să îți creezi un cont și să te convingi singur.

Skrill

Skrill este tot un portofel virtual, similar cu Neteller însă nu este la fel de avantajos pentru pariuri online precum Neteller.

Skrill are taxe mai mari atât pentru transferuri cât și pentru cardul real Mastercard. Singurul avantaj ce îl are Skrill în fața Neteller este faptul că are interfața tradusă și în limba română.

Noi nu sugerăm folosirea unui cont Skrill pentru pariuri online decât dacă consideri acest lucru strict necesar, deoarece am primit reclamații de la pariorii români care ne-au notificat în legătură cu diverse probleme ce au avut atât la depuneri cât și la retrageri.

Paysafe card

Paysafecard poate fi utilizat doar ca o metodă de depunere și funcționează în felul următor.

La diferite chioșcuri sau magazine vei găsi logoul Paysafecard ceea ce înseamnă că în acel loc poți cumpara astfel de carduri. Aceaste carduri sunt fie de valori fixe fie de valori variabile și conțin coduri care pot fi ulterior introduse la casele de pariuri și astfel banii sunt transferați.

Din punctul nostru de vedere Paysafecard este o metodă de depunere ineficientă și costisitoare pentru pariuri online.

Transfer bancar

Transferul bancar este o metodă de depunere și retragere destul de costisitoare cu comisioane mari. Singurul avantaj al tranferului bancar este limitele mai ridicate pentru transferuri.