fbpx

Maxbet 50 lei fără depunere plus încă 2000 lei

Maxbet este compania cunoscută publicului din România mai mult pentru rețeaua de cazinouri stradale. Însă Maxbet este prezentă și în mediul online având atât un cazino online cu crupieri live cât și servicii de pariuri sportive. Iar pentru pariuri sportive, Maxbet vine cu probabil cel mai generos bonus de bun venit de pe piață. Un bonus total de 2000 RON este oferta pentru jucătorii noi din partea celor de la Maxbet.

Profită chiar azi de această ofertă!

Cum revendic bonusul de pariuri oferit de Maxbet

PASUL 1: ACTIVAREA BONUSULUI

Primul pas către revendicarea acestei oferte este activarea ei. Printr-un simplu click pe link-ul de activare de mai jos, vei fi direcționat pe pagina de bonus Maxbet.

Click aici pentru a activa bonusul de RON 2000

Odată ce ai dat click vei ajunge la o pagină similară cu imaginea de jos.

maxbet-pariuri-activare-oferta-bonus

PASUL 2: CREAREA CONTULUI

Odată ce ai dat click pe Înregistrare vei fi direcționat către pagina de creere a unui cont nou. Ea va arăta similar cu imaginea de mai jos.

inregistrare-cont-nou-maxbet-pariuri

După completarea formularului vei fi primi un mesaj conform căruia ai contul creat și poți trece la urmatorul pas.

inregistrare-maxbet-pariuri-reusita

PASUL 3: PRIMA DEPUNERE ȘI INTRODUCEREA CODULUI

Odată ce ai contul creat poți trece către următorul pas și anume efectuarea primei depuneri și introducerea primului cod.

Ecranul cu metodele de depunere va arăta similar cu imaginea de mai jos.

metode-depunere-maxbet-pariuri

Indiferent de metoda de depunere pe care o selectezi vei vedea un ecran un va trebui să selectezi faptul că vrei să introduci un cod de bonus precum în imaginile de mai jos.

depunere-maxbet-pariuri

Click pe “vreau să introduc un cod bonus” și va aparea căsuța pentru introducerea primului cod pentru primul bonus.

maxbet-pariuri-cod-bonus

CUM FUNCȚIONEAZĂ BONUSUL

Primul cod ce trebuie introdus este BONUS300 și este un bonus pentru prima depunere. Nu trebuie să depui 300RON ci poți depune și mai puțin dar minim 50RON pentru a activa bonusul.Astfel primul bonus este de 100% până la valoarea de 300RON. La a doua depunere codul de bonus este BONUS700 și este un bonus de 100% până la valoarea de 700RON. Iar la cea de-a treia depunere va trebui să folosești BONUS1000 pentru un bonus tot de 100% până la valoarea de 1000RON. Cele trei bonusuri totalizează 2000RON.

Este important de menționat că acest bonus este unul progresiv ceea ce înseamnă că nu poți activa direct bonusul de 1000RON fară să fi activat primele două ceea ce înseamnă să fi îndeplinit condițiile de rulaj.

ALTE ASPECTE IMPORTANTE

Ca la fiecare promoție există termeni și condiții și vrem să-ți atragem atenția asupra lor. Condițiile de rulare presupun un rulaj de 7x al depunerii + bonusul la cote de 2.00. Această cotă de 2.00 va trebui să fie atât la un pariu single cât și să se regăsească pe fiecare selecție în cazul unui pariu combo. Durata pentru efectuare rulajului este de 30 zile, în cazul contrar pe pierd fondurile de bonus.

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate pe Maxbet.ro

Termeni și Condiții
1.Oferta se aplică doar noilor clienți MaxBet.ro de minim 18 ani care s-au inregistrat după data de 01/07/2018, jucătorii care au beneficiat de ofertele anterioare de bun venit nu sunt eligibili pentru această promoție.
2.Toți clienții eligibili vor primi un bonus de 100% pentru următoarele lor 3 depuneri în cuantumul total de 2000 RON (€400) după cum urmează: a) 100% Bonus la prima depunere de pana la 300 RON (€60): activarea bonusului se face după o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS300”b) 100% Bonus la a 2-a depunere de 700 RON (€140): activarea bonusului se face numai după finalizarea primului bonus la depunere, o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS700” c) 100% Bonus la a 3-a depunere de 1000 RON (€200): activarea bonusului se face numai după finalizarea primului bonus la depunere, o depunere minimă de 50 RON (€10) și introducerea codului “BONUS1000
3.După depunere, trebuie să introduci codul promoțional al fiecărei promoții. În cazul în care nu este introdus codul promoțional pariurile plasate anterior nu vor contribui la rulaj.
4.Doar după ce ai îndeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poţi activa următorul bonus care face parte din pachetul de bun venit. Te sfătuim să completezi cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus în parte înainte de a efectua o nouă depunere.
5.Poți avea doar un bonus activ în orice moment. În cazul în care accepți un alt bonus, toate fondurile generate de acest bonus vor fi anulate.
6.Bonusul obținut va trebui rulat de 7 ori pe pariuri distincte (cu evenimente distincte) cu cote de minim 2.00, înainte de a putea efectua o retragere. Cota 2.00 este valabilă atât pentru pariurile de tip Single cât și pentru pariurile de tip Acumulator, unde fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă cotă minim 2.00. De exemplu, pentru o depunere de 200 RON vei primi 200 RON BONUS (suma totală 400 RON) pe care trebuie să o pariezi în total de 7 ori, adică 2800 RON la pariuri sportive pentru ca Bonusul să poată fi retras.
7.Pariurile cu o miză mai mare de 200 RON sau €40 nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
8.Pariurile plasate pe Casino /Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
9.Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul de numerar (cash) la finalizarea rulajului este de 3000 RON sau €600. Orice sumă care depășește 3000 RON sau €600 va fi pierdută.
10.În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 30 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.
11.În cazul în care rulajul nu a fost îndeplinit în totalitate, retragerea câștigurilor nu va fi posibilă. În cazul unei retrageri a depunerii inițiale (din balanța de bani reali), atât câștigurile cât și întreaga balanță bonus vor fi anulate.
12.Doar primul pariu pe un eveniment distinct, indiferent de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor conta pentru rulaj.
13.În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus.
14.Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie să fie plasat, dar și stabilit (încheiat) în intervalul de timp specific cerințelor de rulaj (30 de zile de la activare).
15.Pariurile plasate pe Tipuri de pariuri Asiatic, Par/Impar, Draw No Bet sau orice alt fel de pariu care pentru oricare motiv poate fi omologat la cota 1.00 atât Pre-Meci cât și Live nu va fi luat în considerare pentru rulaj.
16.Doar pariurile plasate pe prima selecție în orice tip de pariu/piață/combinație, atât în Pre-Meci cât și Live, vor conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe alte selecții în aceeași combinație de piață/sisteme nu vor conta pentru rulaj.
17.În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acestuia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.
18.În cazul în care există suspiciuni că termenii și condițiile au fost încălcate și că participanții folosesc pariuri gratuite sau alte oferte promoționale pentru a garanta profituri, indiferent de rezultat, MaxBet își rezervă dreptul de a anula pariurile gratuite sau orice pariuri finanțate din bonusuri.
19.MaxBet își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unor pariuri din fondurile bonus cât și de a anula bonusul în orice moment în care un jucător este suspect de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri.
20.MaxBet își rezervă dreptul de a limita eligibilitatea clienților pentru a participa la această promoție. Oferta este destinată pentru jucătorii de agreement, MaxBet poate limita la discreția sa completă, eligibilitatea jucătorilor săi pentru a lua parte la toate sau la o parte din orice promoție.
21.Conturile duplicat nu sunt eligibile pentru această promoție. O singură persoană este acceptată pe locuința/cămin/birou/calculator/dispozitiv mobil pentru această promoție. În cazul în care MaxBet decide, la discreția sa, că un participant a încălcat Termenii și Condițiile promoției în orice fel, făra a se limita la deschiderea de mai multe conturi și/sau a executat orice alt act cu rea-credință în legătură cu promovarea, astfel de participant va fi exclus din Promoție, iar Balanța acestuia va fi anulată.
22.Participanții trebuie să respecte cerințele de eligibilitate ale acestor Termeni și Condiții. Prin participarea în Promoție, fiecare participant este de acord fără rezerve cu acești Termeni și Condiții care guvernează Promoția și acordarea bonusului. MaxBet își rezervă dreptul de a modifica,anula, retrage sau refuza acordarea oricărei promoții la propria sa discreție printr-un anunț publicat într-un mod și într-o perioadă de timp pe care MaxBet o consideră adecvată, și sunteți de acord că o astfel de notificare este considerată suficientă și adecvată.
23. Termenii Generali pentru acordarea bonusurilor se aplică în orice situație. Pentru Termenii si Condițiile Generale apăsați aici

  • Valoare Bonus - 9.3/10
    9.3/10
  • Serviciu Clienți - 9.1/10
    9.1/10
  • Funcționalitate - 9.2/10
    9.2/10
9.2/10