fbpx

Admiral Markets Free Bet 150 lei + Boost 200% Profit la Bilet + Bonus de 1000 Lei + 50 Free Spins

Admiral este un operator de sloturi și cazino excepțional, dar puțini știu că Admiral are și pariuri sportive iar oferta de bun-venit este de luat în seamă. Poți beneficia de o serie de bonusuri primul fiind un free bet de 150 lei după plasarea primului pariu (în valoare de minim 1 leu). În același timp poți beneficia de un bonus de 1000 lei, 900 lei instant și 100 lei după validarea/verificarea contului. De asemenea vei beneficia de un boost de 200% pentru primul bilet la pariuri.

Click aici pentru activarea ofertelor.

Astfel încât ai:
– 150 lei free bet
– 200% boost la primul bilet la pariuri
– 1000 lei bonus

Mai jos am pregătit un ghid complet despre cum poți revendica ofertele Admiral.

Cum revendic bonusul Admiral

Pasul 1 – Activarea ofertei

Primul pas către activarea ofertei de bonus din partea Admiral este activarea ei.

Click aici pentru a activa oferta Admiral

După activare vei ajunge la o pagină similară cu imaginea de mai jos.

admiral bonus pariuri pagina activare

Pasul 2 – Creerea contului Admiral

Odată ajuns la pagina de mai sus, poți să-ți creezi noul cont ce durează sub 20 de secunde. Trebuie doar să selectezi un username, o parolă după introducerea adresei de e-mail. Simplu și direct.

După ce ai creat noul cont vei fi notificat că ai primit un e-mail pentru verificarea adresei de e-mail.

Pasul 3 – Efectuare primei depuneri

Pentru a profita de bonus va trebui să efectuezi prima depunere. O depunere de minim 30 de lei este necesară pentru a beneficia de oferta de free bet de 150 de lei.

Va trebui să efectuezi click pe butonul de depunere ce poate fi găsit în partea superioară dreaptă a ecranului. Atunci când vei face prima depunere, vei fi rugat să completezi și restul datelor pentru noul tău cont, precum numele, adresa și o întrebare de securitate.

Apoi vei ajunge la ecranul de depunere unde vei vedea faptul că bonusul tău poate fi dublat cu oferta de 1000 lei. Vei primi 900 lei plus încă 100 lei la verificarea contului. Astfel încât poți depune 1000 lei cu un cont ce nu este verificat și vei beneficia de maxium un bonus de 900 lei după care vei mai primi 100 lei după ce ai trimis o copie după cartea ta de identitate și un document care să ateste domiciliul tău.

Atenție, poți și opta să nu beneficiezi de această ofertă deoarece există condiții de rulaj, și poți doar efectua o depunere de 30 de lei și să primești free bet-ul de 150 lei după ce ai plasat primul pariu.

Dacă ai ales să optezi pentru bonus după efectuare primei depuneri vei vedea starea bonusului sub tabul de „Bonus” din contul tău.

admiral bonus rulaj

Vei avea un ecran similar cu imaginea de mai sus unde poți vedea acordarea bonusului de 900 lei și condițiile de rulaj pentru eliberarea lui.

Free Bet de 150 lei

Dacă ai plasat primul pariu vei primi și free bet-ul de 150 de lei.

Acest free bet poate fi folosit în termen de maxim 72 de ore de la primire și poate fi folosit pentru un pariu combi cu minim 3 selecții, fiecare selecție având o cotă de 1.5 sau mai mare.

Boost de 200% pentru primul tău bilet la pariuri

De asemenea vei observa că atunci când îți construiești primul bilei la pariuri, vei vedea la finalul biletului că poți profita de un boost de 200%. Acest lucru înseamnă că câștigurile îți vor fi dublate. Dar atenție este vorba de dublarea câștigurilor nete. Spre exemplu să presupunem că ai pariat 50 lei la cotă 5. (50lei*5)- 50lei = 200 lei profit net. Acest profit net este cel care va fi dublat rezultând în 400 lei extra câștig la bilei iar în total ai avea 650 lei plătit.

Miza maximă însă pentru acest prim bilet cu „Profit Boost” este de doar 50 de lei iar câștigurile suplimentare sunt limitate la 300 de lei. Dacă luăm exemplul de mai sus aceast lucru înseamă că dacă ai pariat 50 de lei la cota 5, și profit boost înseamnă 400 lei extra, atunci câștigurile suplimentare sunt limitate la doar 300 de lei primind pe bilet doar 550 lei total.

Free Spins

În cadrul întregii oferte de bun venit, vei avea parte și de Free Spins la Casino la câteva jocuri selectate. Aceste jocuri sunt Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe și Plenty of Fruit 40 conform termenilor și condițiilor.

În partea superioară a ecranului vei vedea mesajul cu cele 50 de Rotiri Gratuite similar cu imaginea de mai jos.

Admiral Bonus Free Spins Gratuit

Iar când vei intra în joc vei vedea un mesaj de întâmpinare care te înștiințează că vei juca rotirile gratuite similar cu imaginea de mai jos.

50 Rotiri/Spins Gratuit

Alte aspecte importante despre ofertele Admiral

Următoarele lucruri sunt bine de știut.

Bonusul (cel de 1000 lei) se eliberează (adică din sold bonus sunt transferați în sold bani reali) în segmente de câte 50 de lei.

Termenul limită pentru efectuare rulajului necesar este de 30 de zile de la activarea bonusului, însă spre deosebire de alte bonusuri similare, acest rulaj poate fi efectuat atât la pariuri sportive cât și la cazino și sloturi.

Dar este important de știut că dacă pierzi depozitul inițial și incepi să folosești bani bonus înainte ca aceștia să fie eliberați și câștigi cu ei alți bani bonus, și acești bani bonus câștigați tot cu bani bonus, vor trebui eliberați la rândul lor având aceleași criterii de rulaj.

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate Admiral.ro

Aceștia sunt termenii și condițiile promoției “Free Bet” (denumită în continuare Promoție).

1. Promoția va începe în data de 12 octombrie 2018, la ora 00:01, și se va termina la data de 31 ianuarie 2019, ora 23:59 (perioada Promoției). După acest termen, Free Bet-ul nu va mai putea fi răscumpărat.

2. Clienții noi pot primi o singura data 150 RON Free Bet in cel putin 24 ore după ce efectuează un depozit de minim 30 RON si plasează un pariu de minim 1 RON cu bani reali in sectiunea Pariuri a admiral.ro.

3. Acest Free Bet poate fi folosit pentru a plasa un pariu pe oricare din evenimentele din oferta disponibila pe admiral.ro in termen de maxim 72 ore de la primirea acestuia.

4. Acest Free Bet poate fi folosit pentru a plasa un pariu multiplu cu 3 sau mai multe selecții (fiecare selecție la cote de minim 1.50).

5. Permutările, pariurile tip sistem sau “each way” nu sunt eligibile pentru această Promoție. Pariurile plasate cu Free Bet nu pot beneficia de opțiunea “Cash out”. Free Bet-ul va expira după ce ultima selecție a avut loc.

6. Decizia admiral.ro este finală în legătură cu câștigurile obținute de pe urma Free Bet-urilor.

7. Free Bet-urile nu pot fi folosite în condițiile de rulaj ale altor bonusuri promovate.

8. Free Bet-ul nu poate fi retras ca și bani cash. Doar eventualele câștiguri obținute de pe urma folosirii lui pot fi retrase. Spre exemplu: dacă un client pariază 50 RON Free Bet pe o cotă de 2.0 și pariul e câștigător, doar castigul in valoare de 50 RON vor fi transferați în contul său.

9. Suma minima pentru a efectua o retragere este 50 RON. Pentru a putea retrage fonduri banii depuși trebuie pariați sau mizați în totalitate (100%) cel puțin o dată la oricare din jocurile sau pariurile oferite.

10. Din motive de securitate, ne rezervăm dreptul de a limita participarea unei persoane la această Promoție la o singură dată. admiral.ro poate limita eligibilitatea jucătorilor la orice promoție pe care o derulează.

11. Verificarea identității se va face în concordanță cu T&C (Termenii și Condițiile) admiral.ro. Dacă vom sesiza diferențe între numele asociat cu contul clientului și numele associate cu metodele de plată alese (exemplu: alt posesor de card, în afară de numele care și-a făcut cont la admiral.ro) vom continua să investigăm situația în concordanță cu T&C admiral.ro. Orice abatere de la Termenii și Condițiile admiral.ro va duce la respingerea jucătorului și anularea oricăror posibile câștiguri ale acestuia.

12. Jucătorii care au ales să se auto-excludă de pe platforma admiral.ro nu se vor califica și nici nu vor putea să revendice prezenta Promoție.

13. Alegând să participe la prezenta campanie, clientul se declară de acord cu faptul că admiral.ro l-ar putea contacta în viitor pentru a-i cere părerea (cercetări de piață etc).

14. Acceptând să participle la această Promoție și, implicit, acceptând câștigurile ce ar putea rezulta din această participare, clientul este de acord să participle – fără o remunerație suplimentară – în viitoare campanii de promovare. Acestea ar putea include folosirea prenumelui, inițiala numelui de familie, precum și numele de utilizator de pe admiral.ro.

15. Orice tentativă de manipulare sau de abuz a acestui bonus sau al oricărui altul obținut pe admiral.ro nu va fi tolerată și va conduce la blocarea imediată a contului jucătorului, dar și la excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.

16. admiral.ro va retrage sau reține orice bonusuri și/sau câștiguri obținute de Promoția prezentă, în cazul în care aceastea au fost atribuite în mod eronat ori dacă au fost identificate metode de abuz de orice fel, dar și în cazul anulării evenimentelor sportive.

17. admiral.ro își rezervă dreptul, în orice moment și ocazional, de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, această promoție din motive care nu sunt controlate de aceasta. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare cât mai curând posibil.

18. Dacă aveți întrebări, le puteți trimite prin e-mail, la adresa [email protected] sau să sunați la call-center, la numărul [+40800 500 505].

19. Promovarea va fi guvernată de legile României, iar părțile se vor supune jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

20. Promotorul acestei oferte este Greentube Malta SEE Limited, care se ocupă de admiral.ro, cu sediul social la W Business Centre, Nivelul 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta.

21. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați în mod responsabil! Pentru mai multe informații vizitați pagina noastră https://www.admiral.ro/ro/responsible-gaming sau sunați la linia fierbinte +40800 500 505.

22. Se aplică regulile de pariere de aici: https://www.admiral.ro/assets/pdf/sports-betting/en/rules.pdf

23. Se aplică T&C (Termenii și Condițiile) de aici: https://www.admiral.ro/en/terms-and-conditions

Termeni și condiții pentru promoția Profit Boost:

1. Aici puteți consulta termenii și condițiile promoției “Profit Boost”.
2. Promoția va începe pe 27 septembrie 2018 și se va încheia pe 31 ianuarie 2019 (Perioada promoțională).
3. Utilizatorii noi pot obține un „Profit Boost” de 200%, plasând un pariu pe orice eveniment sportiv.”Profit Boost” se adauga la orice castig obtinut si este mentionat pe biletul de pariere.
4. Se plasează doar mize în bani reali. Mizele în freebet-uri nu sunt luate în considerare. În timpul perioadei promoționale poate fi obținută maximum o garanție “Profit Boost” de 200%. “Profit Boost” înseamnă 200% din profitul obținut la pariurile câștigătoare. De exemplu: o cotă de 10.00 mărită la pariuri cu o garanție “Profit Boost” de 200% va duce la o cotă finală de pariere de 28.00. (Suma mizata nu este inclusa in profit).
5. “Profit Boost” poate fi valorificat doar la pariurile simple si pariurile acumulate. Pariurile cu permutare, tip sistem și “each way” nu sunt eligibile. Pentru pariurile plasate cu„Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”. „Profit Boost” expiră după jucarea ultimelor evenimente din perioada promoțională.
6. Miza maximă pentru garanția “Profit Boost” este de 50 RON (orice miză care depășește aceasta suma nu va fi acceptata impreuna cu oferta “Profit Boost”). Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300 RON. Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului. Decizia luată de admiral.ro este finală sub orice aspect referitor la acordarea oricărui “Profit Boost”.
7. Din motive de securitate, ne rezervăm dreptul să limităm participarea la această promoție la o singură dată pentru fiecare jucător. Admiral.ro poate limita dreptul de participare al jucătorilor la orice promoție.
8. În cazul în care există o discrepanță între numele asociate cu contul dvs. și cele asociate cu modalitatea dvs. de depunere (de exemplu titularul cărții de credit), vom efectua verificările necesare conform Termenilor și Condițiilor noastre. Încălcarea Termenilor și Condițiilor noastre poate duce la excluderea jucătorului din promoție și de la eventualele câștiguri rezultate.
9. Jucătorii care se autoexclud de la Admiral nu vor putea participa și profita de această ofertă.
10. Participând la această promoție, jucătorul se declară de acord să fie contactat de admiral.ro în legătură cu această ofertă (exemplu: sondaje sau feedback-uri).
11. Acceptând câștigurile sau premiile, jucătorul se declară de acord să participle la eventualele promoții fără vreo răsplată suplimentară. Astfel de promoții pot include utilizarea prenumelui jucătorului și inițiala numelui acestuia sau a pseudonimului său.
12. Orice încercare de manipulare sau abuz prin intermediul acestui bonus sau a oricărui altuia nu va fi tolerată și va atrage după sine blocarea imediată a contului jucătorului și excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.
13. Admiral.ro va reține sau retrage orice oferte bonus și/sau câștiguri generate din cadrul acestei oferte, în cazul în care acestea sunt creditate în mod eronat, dacă se constată orice forme de comportament abuziv și/sau în eventualitatea amânării evenimentelor sportive.
14. Admiral.ro își rezervă oricând dreptul să modifice din când în când sau să întrerupă temporar ori permanent această promoție din motive independente de controlul său. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare prealabilă în cel mai scurt timp.
15. Vă puteți trimite solicitările prin e-mail la adresa: [email protected] sau puteți suna la hotline [+40800 500 505].
16. Promoția va fi guvernată de legislația din România, iar părțile se vor adresa exclusiv jurisdicției instanțelor românești.
17. Greentube Malta SEE Limited, aflat în parteneriat cu admiral.ro cu sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta, este promotorul acestei oferte.
18. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați responsabil! Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră informativă https://www.admiral.ro/en/responsible-gaming sau sunați la hotline +40800 500 505.
19. Se aplică regulile de pariere https://www.admiral.ro/assets/pdf/sports-betting/en/rules.pdf
20. Se aplică Termenii și Condițiile Generale https://www.admiral.ro/en/terms-and-conditions

Bonus pentru primul depozit

1. Noii clienți vor avea la dispoziție 30 de zile după activarea bonusului în bani, pentru a îndeplini cerințele de rulare necesare pentru convertirea bonusului în bani.
2. Bonusul poate fi convertit doar pariind bani reali la pariuri sportive și/sau la anumite jocuri de cazinou.
3. Nu puteți paria bonusul în bani în cadrul pariurilor sportive.
4. Valoarea bonusului va fi determinată doar în funcție de primul dvs. depozit. Această ofertă nu poate fi cumulată, iar depozitele ulterioare nu vor putea genera bonusuri suplimentare.
5. Bonusul maxim la primul depozit este de până la 900 RON și este obținut în mod proporțional începând cu orice prim depozit de 30 RON. De exemplu, dacă primul dvs. depozit este de 30 RON, veți primi 30 RON ca bonus, dar dacă primul dvs. depozit este de 1000 RON, veți primi doar 900 RON ca bonus.
6. Veți primi un bonus suplimentar de 100 RON după ce veti finaliza întregul proces de înregistrare trimițând o copie a actului de identitate (buletin) valabil și o factură de utilitati nu mai veche de 3 luni. Poti încărca copiile documentelor direct pe site, mergând la „admiral.ro Profil”> “Cont” > “Documente” sau trimițând un e-mail la adresa [email protected]
7. Va trebui să mizați mai întâi cu bani reali de 30 de ori valoarea bonusului acordat, pentru a-l converti în numerar și pentru a-l putea retrage (de ex. dacă bonusul acordat este de 50 RON, va trebui să pariați echivalentul a 50 RON x 30 = 1500 RON în bani reali). Aceste cerințe de rulare se aplică separat de banii bonus acordați inițial și de orice câștiguri obținute prin jocul cu bani bonus în anumite jocuri slot. Unele jocuri se supun altor rate de conversie, așa cum se prevede în pagina „Ce sunt banii bonus”.
8. La pariurile sportive, cotele cumulate ar trebui să fie de 2.0 sau mai mari. Sunt luate în considerare doar pariurile simple, de tip acumulator și multiple. Pariurile în sistem nu sunt valabile. Pariurile încasate și cele nule nu sunt luate în considerare. Pariurile aprobate parțial sunt excluse și ele de la bonus.
9. Miza dvs. în bani reali la pariuri sportive și/sau la jocurile de tip slot selectate va contribui proporțional la conversia bonusului. În acest fel, puteți alege să îndepliniți cerințele de rulare utilizând unul sau ambele produse.
10. Conversia bonusului acordat va avea loc treptat, convertind de fiecare dată 50 RON.
11. Dacă îndepliniți condiția de rulare cu bani reali, bonusul dvs. va fi convertit automat în numerar, după cum este prezentat mai sus. Însă dacă ați pierdut o parte din bonus, jucând înainte de a paria suma necesară, doar creditul bonus rămas va fi convertit în numerar și poate fi retras.
12. În toate cazurile, condiția de rulare trebuie îndeplinită în termen de 30 zile după revendicarea bonusului. După acest termen, bonusul acordat în bani și orice alte câștiguri bonus vor fi pierdute.
13. Bonusul acordat în bani și orice câștiguri bonus vor fi pierdute dacă faceți o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de pariere de mai sus la pariuri sportive, și/sau anumite jocuri de cazinou, cu excepția jackpot-urilor progresive și a jocurilor de masă.
14. Bonusul dvs. în bani poate fi utilizat la anumite jocuri de tip slot, mai puțin la jackpot-urile progresive și la jocurile de masă, doar după ce balanța dvs. cu bani reali este epuizată. Pariind bani bonus, veți putea câștiga numai bani bonus. Puteți converti câștigurile în bani bonus numai după ce veți îndeplini condițiile de rulare cu bani reali la pariuri sportive sau la anumite jocuri de cazinou.
15. Dacă aveți deja un alt bonus activ, rețineți că bonusul din această Campanie va fi marcat ca fiind „în așteptare”, până când bonusul dvs. activ este convertit, expiră, sau dacă ați pariat întregul bonus rămas sau ați solicitat ștergerea acestuia. Bonusul în așteptare va expira în termen de 90 de zile de la data acordării.
16. Dacă există o discrepanță între numele asociate cu contul tău, respectiv numele asociat cu modalitatea ta de depunere (de ex. titularul cărții de credit), vom efectua o serie de verificări conform Termenilor și Condițiilor noastre. Nerespectarea Termenilor și Condițiilor noastre poate duce la respingerea jucătorului din cadrul promoției și a eventualelor câștiguri obținute.
17. Pentru mai multe detalii și specificații cu privire la bonus, vizitați de fiecare data https://www.admiral.ro/ro/utilizator/conversie-bonus . Detaliile bonusului dvs. activ, definite pe https://www.admiral.ro/ro/utilizator/conversie-bonus , sunt finale.
18. Va fi disponibilă o singură ofertă pentru fiecare jucător înregistrat.
19. Jucătorii care s-au exclus singuri de pe admiral.ro nu se vor putea înregistra pentru a solicita această ofertă.
20. Intrând în această promoție, jucătorul își dă acordul pentru a fi contactat de admiral.ro cu privire la această ofertă (de ex. pentru sondaje sau feedback).
21. Acceptând câștiguri sau premii, jucătorul își dă acordul să participe, fără remunerație suplimentară, la eventualele acțiuni de promovare. Astfel de acțiuni pot include utilizarea prenumelui și inițiala numelui de familie ale jucătorului sau numele de utilizator.
22. Orice încercare de a manipula sau abuza de acest bonus sau oricare altul nu va fi tolerată și va determina blocarea imediată a contului jucătorului și excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.
23. admiral.ro își rezervă dreptul de a reține sau a retrage orice bonusuri acordate și/sau câștiguri generate de această ofertă, dacă sunt acordate greșit, dacă sunt descoperite tipare de abuz și/sau în cazul anulării evenimentelor sportive.
24. admiral.ro își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe această promoție, în orice moment și periodic, temporar sau permanent, din cauza unor motive pe care nu le poate controla. În toate aceste cazuri, jucătorii vor fi notificați, cât de repede posibil.
25. Puteți trimite orice întrebare prin e-mail la: [email protected] sau apelați linia de asistență telefonică la 0800 500 505.
26. Promoția se va supune legilor din România, iar părțile se vor adresa exclusiv instanțelor competente din România.
27. Greentube Malta SEE Limited, sub denumirea comercială admiral.ro cu sediul social la adresa W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta, este promotorul acestei oferte.
28. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați responsabil! Pentru mai multe informații, vizitați http://www.gamcare.org.uk/ sau apelați 0800 500 505 și vizitați de asemenea pagina noastră https://www.admiral.ro/ro/joc-responsabil
29. Se aplică Regulile de Pariere https://origin-novomind-faq.greentube.com/ADRO/sport_ro.pdf
30. https://www.admiral.ro/ro/termeni-si-conditii#privacy-policy generale sunt valabile.

Bonus 100 RON pentru verificare documente

1. Utilizatorul va primi bonusul de 100 RON după ce va finaliza întregul proces de înregistrare trimițând o copie a actului de identitate (buletin) valabil și o factură de utilitati nu mai veche de 3 luni.
2. Utilizatorul poate încărca copiile documentelor direct pe site, mergând la „admiral.ro Profil”> “Cont” > “Documente” sau trimițând un e-mail la adresa [email protected].
3. Bonusul va fi creditat doar după ce echipa noastră de Relații cu Clienții a validat copiile după documentele trimise.
4. Această ofertă poate fi accesată o singură dată de către fiecare utilizator nou.
5. Utilizatorul nu poate folosi banii bonus la pariuri sportive, jackpot-uri progresive și Cazinou Live.
6. Pentru a putea converti bonusul în bani reali și pentru a-l putea retrage, mai întâi utilizatorul va trebui să parieze valoarea bonusului acordat de 30 de ori în bani reali (exemplu: dacă bonusul acordat este de 100 RON și cerințele de rulaj sunt de 30 de ori, utilizatorul va trebui să ruleze echivalentul a 100 RON x 30 = 3000 RON în bani reali). Aceste cerințe de rulare se aplică separat de bonusul acordat inițial și de orice câștiguri obținute pariind bonusul.
7. La pariurile sportive, cotele cumulate ar trebui să fie de 2.0 sau mai mari. Sunt luate în considerare doar pariurile simple, de tip acumulator și multiple. Pariurile în sistem nu sunt valabile. Pariurile încasate și cele nule nu sunt luate în considerare. Pariurile aprobate parțial sunt excluse de asemenea.
8. Miza utilizatorului în bani reali la pariuri sportive și/sau la jocurile de tip slot selectate va contribui proporțional la conversia bonusului. În acest fel, utilizatorul poate alege să îndeplinească cerințele de rulare la pariuri sportive și/sau la jocurile de tip slot selectate, excluzând de aici jackpot-urile progresive sau jocurile de masă.
9. Conversia bonusului acordat va avea loc treptat, convertind de fiecare dată 50 RON.
10. Dacă utilizatorul va îndeplini condiția de rulare cu bani reali, bonusul va fi convertit automat în numerar, după cum este prezentat mai sus. Însă dacă utilizatorul a pierdut o parte din bonus, jucând înainte de a paria suma necesară, doar creditul bonus rămas va fi convertit în numerar și poate fi retras.
11. În toate cazurile, condiția de rulare trebuie îndeplinită în termen de 30 zile după revendicarea bonusului. După acest termen, bonusul acordat și orice alte câștiguri bonus vor fi pierdute.
12. Bonusul acordat și orice câștiguri bonus vor fi pierdute dacă utilizatorul va efectua o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulare de mai sus.
13. Utilizatorul poate folosi bonusul la anumite jocuri de tip slot, mai puțin la jackpot-urile progresive și la jocurile de masă, după ce balanța din contul său a fost epuizată. Dacă va paria bani bonus, utilizatorul va putea câștiga doar bani bonus.
14. În cazul în care utilizatorul are deja un alt bonus activ, este rugat să aibă în vedere că bonusul provenit din această campanie va fi catalogat ca fiind “în așteptare”, până când bonusul său activ va fi convertit, va expira, până când a mizat întreaga sumă bonus rămasă sau a solicitat ștergerea acesteia. Bonusul în așteptare va expira în 90 zile din ziua acordării lui.
15. Pentru mai multe detalii și mențiuni despre bonus, utilizatorul poate consulta întotdeauna https://www.admiral.ro/ro/utilizator/conversie-bonus . Detaliile despre bonusul său activ, definite în cadrul https://www.admiral.ro/ro/utilizator/conversie-bonus , sunt finale.
16. Dacă există o discrepanță între numele asociate cu contul utilizatorului, respectiv numele asociat cu modalitatea sa de depunere (de ex. titularul cărții de credit), vom efectua o serie de verificări conform Termenilor și Condițiilor noastre. Nerespectarea Termenilor și Condițiilor noastre poate duce la respingerea jucătorului din cadrul promoției și a eventualelor câștiguri obținute.
17. Va fi valabilă o singură ofertă pentru fiecare jucător înregistrat.
18. Jucătorii autoexcluși de pe admiral.ro nu vor putea revendica această ofertă și nici nu vor putea lua parte la ea.
19. Participând la această promoție, utilizatorul e de acord ca admiral.ro să îl/o contacteze în legătură cu această ofertă (de exemplu pentru sondaje sau feedback-uri).
20. Acceptând câștigurile sau premiile, utilizatorul se declară de acord să participle la posibilele acțiuni de promovare fără o recompensă suplimentară. Astfel de acțiuni pot include prenumele și inițiala numelui jucătorului sau pseudonimul/numele de utilizator.
21. Orice încercare de manipulare sau abuz prin intermediul acestuia sau a oricărui alt bonus nu va fi tolerată și va duce la blocarea imediată a contului jucătorului și la excluderea acestuia de pe platforma admiral.ro.
22. admiral.ro va reține sau retrage orice oferte bonus și/sau câștiguri generate din cadrul acestei oferte, în cazul acordării lor în mod eronat, dacă jucătorul afișează un comportament abuziv și/sau în eventualitatea anulării evenimentelor sportive.
23. admiral.ro își rezervă oricând dreptul de a modifica sau întrerupe temporar ori permanent această promoție din motive aflate în afara controlului său. În toate cazurile, jucătorii vor primi o notificare cât mai curând posibil.
24. Utilizatorii își pot trimite solicitările prin e-mail la adresa: [email protected] sau pot suna la serviciul hotline la nr. 0800 500 505.
25. Promoția de față este guvernată de legislația din România, iar părțile implicate vor cădea sub incidența exclusivă a justiției din România.
26. Greentube Malta SEE Limited, cunoscută sub denumirea de admiral.ro, cu sediul înregistrat în W Business Centre, Level 4, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9033, Malta, este promotorul acestei oferte.
27. Jocurile de noroc sunt pentru divertisment, jucați responsabil! Pentru mai multe informații, vizitați http://www.gamcare.org.uk/ sau apelați 0800 500 505 și vizitați de asemenea pagina noastră https://www.admiral.ro/ro/joc-responsabil
28. Se aplică Regulile de Pariere: https://origin-novomind-faq.greentube.com/ADRO/sport_ro.pdf
29. Se aplică Termeni & Condiții: https://www.admiral.ro/ro/termeni-si-conditii#privacy-policy

  • Bonus - 9.3/10
    9.3/10
  • Funcționalitate - 9.3/10
    9.3/10
  • Cote - 9.3/10
    9.3/10
9.3/10