Dacă dorești să joci poker online, destinația cea mai bună este Poker Stars. Este locul unde poți avea parte de bonusuri și oferte constante cât și un număr mare de jucători și turnee cât și posibilitatea de a te califica la turnee live.

Prin intermediul bonuspariuri.net poți profita de unul dintre cele două bonusuri la PokerStars. Primul bonus este bonusul de 100% de până la $600 iar cel de-al doilea este cel de $20. Poți profita doar de unul dintre cele două bonusuri, astfel încât te sfătuim să citești ghidul de mai jos astfel încât să întelegi ce presupune fiecare bonus și să alegi bonusul care ți se potrivește. Dar recomandarea noastră este alegi bonusul de $600 dacă planuiești să joci mult poker, sau să-l alegi pe cel de $20 dacă plănuiești să joci mai rar.

COD MARKETING: PSP21839 (când te înscrii)
COD BONUS $600: STARS600 (când faci prima depunere)

Cum revendic bonusul Poker Stars de $600.

Pasul 1 – Activare bonus și descărcare program PokerStars

Primul pas către revendicare bonusului este activarea lui prin descărcarea programului Poker Stars pentru Windows sau Mac. Urmărește link-ul de mai jos pentru a descărca programul.

Click aici pentru activare bonus

Odată ce ai dat click vei ajunge pe o pagină similară cu imaginea de mai jos.

activare bonus pokerstars

Poți descărca programul printr-un click pe „Descarcă”.

soft pokerstars descarcat

După ce a fost descărcat, programul poate fi instalat.

instalare program pokerstars

După ce programul a fost instalat, poți trece la cel de-al doilea pas și crearea contului.

Pasul 2 – Crearea noului cont

După instalarea și pornirea programului vei vedea ceva similar cu imaginea de mai jos și vei putea să deschizi un cont nou.

ecran intampinare software pokerstars romania

Vei vedea apoi primul ecran unde trebuie să-ți alegi ID-ul de utilizator și o parolă.

pokerstars romania cont nou

Iar în cel de-al doilea ecran este unde poți introduce Codul de marketing: PSP21839. Dacă nu apare un câmp pentru un cod de marketing atunci nu trebuie introdus.

Pasul 3 – Prima depunere și eliberarea bonusului

Odată creat noul cont, poți efectua prima depunere.

Pentru a face prima depunere, accesează casieria din partea dreaptă superioară a aplicației.

pokerstars romania casierie

În casierie poți da click pe „Fă o depunere” …

pokerstars romania metode depunere

… după care se va deschide o nouă fereastră cu opțiunile disponibile pentru a efectua o depunere.

Indiferent de ce metodă alegi cel mai important lucru este să introduci codul de bonus STARS600, sau codul promoției de care dorești să profiți.

Este important de menționat că acestă „primă depunere” este de fapt primele 3 depuneri cât timp folosești de fiecare dată codul de bonus STARS600 și ai efectuat depunerea în termen de 60 de zile de la deschiderea contului.

Spre exemplu pentru a revendica bonusul maxim de $600 poți efectua fie o primă depunere de $600 sau poți efectua 3 depuneri în valoare totală de $600. Este doar un alt aspect ce face acest bonus foarte atractiv și ușor de revendicat.

Odată ce ai efectuat prima depunere poți începe să joci poker iar bonusul va fi eliberat pe măsură ce acumulezi VPP (puncte pokerstars). $10 vor fi eliberați direct în contul tău pentru fiecare 200 de VPP-uri acumulate.

Pentru a elibera bonusul ai la dispoziție 120 de zile, timp suficient pentru a acumula puntele necesare eliberării întregului bonus.