Ghid de revendicare a bonusului EfBet în valoare de 250 lei

EfBet este o casă de pariuri cu origini din Bulgaria care vine cu o ofertă de bun venit foarte atractivă de 250 lei plus o ofertă de pariuri cu cote foarte bune. EfBet are o prezență atât online cât și offline prin mai multe săli de jocuri.

Cum revendic bonusul EFBet

Primul pas – activarea ofertei

Primul pas către revendicarea acestui bonus de 250 lei este activare ofertei printr-un click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea ofertei de 250 de lei de la EfBet

Vei fi direcționat către o pagină similară cu imaginea de mai jos.

Efbet pariuri bonus 250 lei

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate pe site-ul EfBet.ro

Welcome Bonus/ Bonus de Bun Venit
1. Această ofertă este valabilă doar pentru clienții noi care au efectuat prima depunere în contul de joc după data intrării în vigoare a prezentelor Termene și Condiții.
2. Un client poate primi un singur Bonus de Bun Venit. Acceptând să utilizați integral sau în parte bonusul, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai jos.
3. Bonusul de bun venit reprezintă 100% din valoarea primei depuneri realizate de clienți, dar nu mai mult de 250 Lei.
4. Bonusul de bun venit se va transfera automat în contul de joc, fiind evidențiat distinct de fondurile jucătorului.
5. Clientul va putea decide utilizarea acestuia fie în secțiunea de pariuri sportive, fie în secțiunea de cazinou. Bonusul nu poate fi divizat și nu poate fi pus în joc decât în una dintre secțiuni (fie pariuri în cotă fixă, fie cazinou).
6. Pentru ca bonusul să fie disponibil pentru retragere, clientul trebuie să îndeplinească condițiile de rulaj, descrise în cele ce urmează: 6.1. Bonusurile utilizate în secțiunea Pariuri în cotă fixă:
6.1.1. Bonusul se acorda sub forma unui free bet. Clientului îi este solicitat un rulaj de 3 ori în secțiunea Pariuri Sportive, la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori depunerea clientului + de 3 ori cuantumul bonusului.
Doar pariurile sportive sunt luate în considerare.
Exemplu:
Dacă un client depune 400 LEI și primește un bonus în cuantum de 250 LEI, pentru a putea retrage fonduri din cont, trebuie să plaseze pariuri în cuantum total de 1950 LEI sau mai mult, ce vor fi luate în considerare la cerințele înnoirii bonusului.
6.1.2. Pariurile plasate pe selecții având cote de mai puțin de 1,50 nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.
6.1.3. Toate pariurile plasate pe selecții din următoarele piețe: “Handicap asiatic”, toate tipurile de linii asiatice “egalitate fără gol”, “impar / par” pentru toate tipurile de sporturi, nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.
6.1.4. Doar anumite pariuri de tip Câștigă/ Pierde sunt luate în considerare pentru îndeplinirea cerinței de rulare a bonusului. Pariurile omologate la cota 1,00 nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea cerinței de rulaj.
6.1.5. Pariurile închise urmare a folosirii optiunii de Cash-Out, nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.
6.1.6. Pariurile plasate cu freebet nu vor intra in calculul rulajului.
6.2. Bonusurile utilizate în secțiune Cazinou
6.2.1. Clientul trebuie trebuie să ruleze de 20 ori bonusul și depunerea care l-a generat, în secțiunea cazinou de pe site; bonusul nu poate fi utilizat in sectiunea cazinou live. Dacă un client depune 100 LEI și primește un bonus în cuantum de 100 LEI, pentru a se permite retragerea de fonduri din cont, este necesară plasarea de pariuri în cuantum total de 4000 Lei sau mai mult.
7. Un client poate avea doar un bonus activ în contul de joc. Pentru a activa un alt bonus, clientul trebuie să finalizeze condițiile de rulaj sau să îl refuze pe cel existent în contul de joc.
8. Bonusul de Bun Venit trebuie utilizat integral în termen de 10 zile, în caz contrar, clientul pierde bonunsul.
9. efbet își rezervă dreptul de a solicita autentificarea identității pentru a confirma legalitatea operațiunii.
10. În cazul în care efbet descoperă că oricare din termenii și condițiile bonusului au fost încălcate sau există dovezi despre o serie de pariuri ce, din cauza unui bonus depozitat, Free bet sau orice altă promoție, au rezultat într-un câștig garantat pentru un client, individual sau în grup, efbet își rezervă dreptul de a retrage bonusul, orice câștiguri generate după primirea bonusului și / sau balanța totală din contul clientului și să închidă contul.
11. Orice ofertă către un client este limitată la o persoană, familie, adresă, e-mail, număr de telefon, adresă IP, cont bancar și loc public (loc de muncă etc.). Dacă este descoperită încălcarea acestei condiții, efbet își rezervă dreptul de a refuza sau anula bonusul sau de a retrage bonusul sau orice câștiguri acumulate după primirea bonusului. efbet își rezervă dreptul de a refuza sau anula bonusul clientului la libera sa discreție.
12. efbet.ro își rezervă dreptul de a modifica sau anula această ofertă cu privire la un anumit client sau grup de clienți.