fbpx

Ghid de revendicare a bonusului EfBet în valoare de 500 lei

EfBet este o casă de pariuri cu origini din Bulgaria care vine cu o ofertă de bun venit foarte atractivă de 500 lei plus o ofertă de pariuri cu cote foarte bune. EfBet are o prezență atât online cât și offline prin mai multe săli de jocuri.

Cum revendic bonusul EFBet

Pasul 1 – Activarea ofertei

Primul pas către revendicarea acestui bonus de 500 lei este activare ofertei printr-un click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea ofertei de 500 de lei de la EfBet

Vei fi direcționat către o pagină similară cu imaginea de mai jos. Îl vei vedea pe fostul jucător al lui Dinamo București, Florentin Petre, cu un banner care confirmă activarea bonusului de 100% până la valoare sumei de 500 lei.

EfBet Bonus Pariuri 500 lei

Pasul 2 – Deschiderea unui nou cont

Odată completat pasul 1 următorul pas este efectuarea unui click pe Înregistrare și deschiderea unui nou cont.

Vei fi direcționat către pagina de înregistrare ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

EfBet Inregistrare Cont Nou

Pasul 3 – Efectuare Primei Depuneri

După ce ai introdus datele pentru creerea noului cont EfBet ultimul pas către revendicarea acestei oferte de 500 de lei este efectuare primei depuneri.

Vei avea posibiliatea efectuării primei depuneri chiar în timpul procesului de înregistrare când îți va fi prezentat ca ultimul pas similar cu imaginea de mai jos.

EfBet Depunere Pasul 3 La Inscriere

Cu toate aceastea dacă ai optat să nu efectuezi o depunere în timpul procesului de înregistrare a contului, întotdeauna vei avea a dispoziție link-ul de depunere ce poate fi găsit în partea superioară dreaptă a ecranului.

EfBet Link Depunere

Acest link te va direcționa către pagina de depunere din zona de client ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

EfBet Metode Depunere

Vei avea la dispoziție 4 opțiuni pentru depunere: Card de Debit/Credit, Skrill, Neteller sau PaySafe Card.

După efectuarea aceastei prime depuneri tot ceea ce mai rămâne este să efectuezi o cerere de primire a acestui bonus cu un e-mail la [email protected].

Alte aspecte importante

Acest bonus este eliberat sub forma unui free bet. Rulajul necesar pentru a putea efectua o retragere este de 3 ori suma depusă plus de 3 ori suma de bonus. Astfel încât pentru bonusul maxim de 500 lei va fi necesar un rulaj de 500 lei x 3 adică 1500 lei reprezentând prima depunere plus încă 1500 lei reprezentând valoarea bonusului. De asemenea bonusul de bun venit trebuie utilizat și rulat în curs de 7 zile la cote de 1.5 sau mai mari.

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate pe site-ul EfBet.ro

Organizatorul campaniilor de acordare a bonusurilor este ALTABET LIMITED, persoană juridică, cu sediul social în Villa Ichang Nr. 16, Triq Mons. Alfredo Mifsud, Ta`Xbiex XBX 1063, Malta, înregistrată în Registrul Companiilor Malta sub nr. C79990/16.03.2017.
Prezentele Termene si Conditii pentru acordarea bonusurilor sunt parte integrantă a Termenilor si Conditiilor Generale. Orice modificare a acestora se va face publică prin afisare pe platformă, după aprobarea prealabilă de către Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.
Bonusurile sunt disponibile jucătorilor care detin un cont de joc pe platforma efbet.ro, cu îndeplinirea conditiilor prevăzute în cele ce urmează.

Bonus de Bun Venit – Sport

1. Această ofertă este valabilă doar pentru clientii noi care au efectuat prima depunere în contul de joc după data intrării în vigoare a prezentelor Termene si Conditii.
2. Un client poate primi un singur Bonus de Bun Venit. Acceptând să utilizati integral sau în parte bonusul, sunteti de acord cu toti termenii si conditiile mentionate mai jos.
3. Bonusul de bun venit reprezintă 100% din valoarea primei depuneri realizate de clienti, dar nu mai mult de 500 Lei.
4. Bonusul se acorda sub forma freebet. Bonusul de bun venit se va transfera în contul de joc, distinct de fondurile jucătorului, în baza cererii jucătorului, transmisă la adresa [email protected]. Bonusul va fi acordat doar daca fondurile depuse nu sunt consumate integral sau partial înainte de aprobarea cererii.
5. Bonusul nu poate fi divizat si nu poate fi pus în joc decât în sectiunea de pariuri în cotă fixă pe evenimente sportive.
6. Pentru ca bonusul să fie disponibil pentru retragere, clientul trebuie să îndeplinească conditiile de rulaj, descrise în cele ce urmează:

6.1. Bonusurile utilizate în sectiunea Pariuri în cotă fixă:
6.1.1. Clientului îi este solicitat un rulaj de 3 ori în sectiunea Pariuri Sportive, la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori depunerea clientului + de 3 ori cuantumul bonusului.
Doar pariurile sportive sunt luate în considerare.
Exemplu:

Dacă un client depune 400 LEI primeste un bonus în cuantum de 400 LEI, pentru a putea retrage fonduri din cont, trebuie să plaseze pariuri în cuantum total de 2400 LEI sau mai mult, ce vor fi luate în considerare la cerintele înnoirii bonusului.

6.1.2. Pariurile plasate pe selectii având cote de mai putin de 1,50 nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.

6.1.3. Toate pariurile plasate pe selectii din următoarele piete: „Handicap asiatic”, toate tipurile de linii asiatice „egalitate fără gol”, „impar / par” pentru toate tipurile de sporturi, nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.
6.1.4. Doar anumite pariuri de tip Câstigă/ Pierde sunt luate în considerare pentru îndeplinirea cerintei de rulare a bonusului. Pariurile omologate la cota 1,00 nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea cerintei de rulaj.
6.1.5 Pariurile închise ca urmare a folosirii optiunii de Cash-Out, nu vor fi luate în considerare la calcularea rulajului.
6.1.6. Pariurile plasate cu freebet nu vor intra in calculul rulajului.
6.1.7. Pariurile contradictorii, pariurile repetitive, in afara de cele plasate cu freebet, nu vor fi luate in considerare.

7. Un client poate avea doar un bonus activ în contul de joc. Pentru a activa un alt bonus, clientul trebuie să finalizeze conditiile de rulaj sau să îl refuze pe cel existent în contul de joc, daca nu a fost deja jucat integral sau partial.
8. Bonusul de Bun Venit trebuie utilizat integral si rulat conform T&C în termen de 7 zile (168 ore), în caz contrar, clientul pierde bonunsul si castigurile ce decurg de pe urma folosirii acestuia.
9. efbet îsi rezervă dreptul de a solicita verificarea identitătii detinătorului de cont înainte de a acorda bonusul ori de a permite retragerea eventualelor câstiguri.
10. În cazul în care efbet descoperă că oricare din termenii si conditiile bonusului au fost încălcate sau există dovezi despre o serie de pariuri ce, din cauza unui bonus depozitat, Free bet sau orice altă promotie, au rezultat într-un câstig garantat pentru un client, individual sau în grup, efbet îsi rezervă dreptul de a retrage bonusul, orice câstiguri generate după primirea bonusului si / sau balanta totală din contul clientului si să închidă contul.
11. Orice ofertă către un client este limitată la o persoană, familie, adresă, e-mail, număr de telefon, adresă IP, cont bancar si loc public (loc de muncă etc.). Dacă este descoperită încălcarea acestei conditii, efbet îsi rezervă dreptul de a refuza sau anula bonusul, de a retrage bonusul sau orice câstiguri acumulate după primirea bonusului.
12. efbet.ro îsi rezervă dreptul de a nu acorda bonusul unui anumit client sau unui grup de clienti dacă există indicii privind fraudarea sau intentia de fraudare a companiei.

  • Bonus - 9.1/10
    9.1/10
  • Funcționalitate - 9.3/10
    9.3/10
  • Cote - 9.5/10
    9.5/10
9.3/10