fbpx

Baumbet bonus de bun venit în valoare de 250 lei

* Începând cu luna Iunie 2019 Baumbet a înlocuit oferta de bonus de 250 lei cu o ofertă de 10 lei fără depunere. Click aici pentru a-ți crea un cont cu 10 lei fără depunere.

Baumbet este o casă de pariuri relativ nouă însă este parte a unei companii cu vechime și experiență fiind cunoscută publicului din România prin sălile de jocuri Baum Games. Site-ul baumbet.ro reunește 3 platforme într-una și anume pariuri sportive, jocuri de cazino și cazino live cu crupieri în direct.

Mai jos avem ghidul complet pentru revendicarea bonusului pentru pariuri sportive însă odată ce ați revendicat această ofertă puteți să profitați și de oferta de cazino care poate fi activată aici.

CUM REVENDIC BONUSUL BAUMBET

PASUL 1: ACTIVAREA BONUSULUI

Primul pas către revendicarea acestei oferte de bun venit este activarea ei. Tot ce trebuie să faci pentru a activa bonusul este să dai click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru a activa bonusul Baumbet de 250 lei

După activarea ofertei vei ajunge la o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

baumbet-activare-oferta-bonus

PASUL 2: ÎNREGISTRAREA UNUI NOU CONT

Odată ce ai activat oferta și ai ajuns la pagina de mai sus poți da click pe “Înregistrare” și îți poți crea noul cont Baumbet.

Ecranul de înregistrare va arăta similar cu imaginea de mai jos.

baumbet-inregistrare-cont-nou

Câmpurile de “cod promoțional” și “codul afiliaților” pot fi lăsate libere deoarece oferta a fost deja activată automat la pasul 1.

După completarea datelor necesare vei primi un mesaj conform căruia contul a fost creat cu success, tot ceea ce mai rămâne de făcut fiind să îți verifici contul de e-mail under veri fi primit un e-mail pentru confirmarea acelei adrese și un alt e-mail ce te înștiințează asupra procesului de “cunoaștere a clientului”, un proces pe care toate casele de pariuri trebuie să-l parcurgă conform legii.

PASUL 3: EFECTUARE PRIMEI DEPUNERI

Odată cu prima ta loghare în cont vei fi întâmpinat cu mesajul de bun venit cu vei avea opțiunea să revendici aceast bonus cu un click pe “Vreau Bonus!”.

vreau-bonus-de-bun-venit-baumbet-2

Apoi vei fi direcționat către pagina de depunere unde vei avea la dispoziție o serie de metode de depunere, inclusiv offline prin rețeaua de săli și agenții Baumbet.

baumbet-optiuni-depunere

ALTE ASPECTE IMPORTANTE

Odată efectuată prima depunere, vei fi primit instant bonusul în balanță de bonus, însă pentru a-l putea accesa va trebui rulată o dată prima depunere la cote de 1.9 sau mai mari. Iar pentru efectuarea unei retrageri a bonusului trebuie condițiile de rulare sunt de 6 ori suma depusă inițial plus bonusul la cote de 1.9 sau mai mari. Bonusul este valid 30 de zile de la activarea lui iar condițiile de rulaj pot fi îndeplinite tot în 30 de zile.

Termenii și condițiile acestei oferte exact cum sunt prezentate pe Baumbet.ro

1. La Baumbet, Bonusul de Bun Venit este 100% pentru primul depozit efectuat de până la 250 RON sau 50 EURO în funcţie de moneda contului.
2. Clientul trebuie să selecteze bonusul dorit accesând pagina “Promoţii”, cu un singur clic pe butonul “IA BONUSUL ACUM!”.
3. Pentru metoda CASH (Încarcă-ţi contul de jucător direct din locaţiile Baum), clientul trebuie să activeze bonusul manual accesând pagina “PROMOŢII”, imediat după ce primul depozit a fost efectuat prin această metodă.
4. Bonusul de Bun Venit este valabil doar pentru primul depozit efectuat de client.
5. Suma bonusului va fi creditată instant în contul clientului, ca BONUS, imediat după efectuarea primului depozit.
6. Bonusul de Bun Venit este valabil pentru toate metodele de plată oferite de Baumbet.
7. Bonusul va putea fi accesat imediat după ce clientul rulează cel puţin o data valoarea primului depozit efecuat la Pariuri Sportive. Rulajul primului depozit se efectuează la Pariuri Sportive pe un singur eveniment sau pe un bilet format din mai multe evenimente, însă niciun eveniment nu poate avea o cotă mai mică de 1.90, chiar dacă e jucat single (singur).
8. Înainte de solicitarea oricărei Retrageri și după ce bonusul este activat, valoarea primului depozit ce a dus la primirea bonusului cât și valoarea bonsului primit, ambele valori adunate trebuie rulate în total de șase (6) ori la Pariuri Sportive. Toate evenimentele jucate, atât single (singur) sau mai multe pe un bilet, trebuie sa aibă o cotă minimă de 1.90. Toate biletele plasate trebuie să fie confirmate și acceptate de Baumbet.
9. Evenimentele sau pariurile pentru care se acorda cota 1.00 (La Egal cota 1.00 – draw no bet, evenimente anulate sau suspendate…etc) nu vor fi luate in considerare la rulajul bonsului. Daca un eveniment sau un pariu este inclus sau face parte dintr-un bilet solo, simplu (multibet) sau bilet de tip sistem, miza acelui pariu nu va contribui la rulajul bonuslui.
10. Pariurile plasate cu bani reali nu contribuie la rulajul bonusului așa cum este prevăzut la articolul 8.
11. Biletele anulate de către client nu contribuie la rulajul bonusului.
12. Cerințele de rulaj ale bonuslui vor fi luate în considerare imediat după ce primul depozit efectuat este rulat la Pariuri Sportive pe evenimente (selecție/meci) cu o cotă minimă de 1.90.
13. Statusul bonusului cât şi criteriile de rulaj şi pariere pot fi vizualizate accesând meniul “Contul Meu”  Detalii Bonus Jucător  Bonus Actual
14. Atât evenimentele Pre-Meci cât si evenimentele Live sunt luate în considerare la cerințele de rulaj ale bonuslui.
15. Pariurile single (ex. un singur eveniment pe bilet) și pariurile combinate (mai multe evenimente pe bilet) sunt luate în considerare la cerințele de rulaj ale bonusului.
16. De îndată ce criteriile de rulaj și pariere au fost îndeplinte, banii bonus vor fi transferaţi în balanţa banilor reali şi nicio altă restricţie nu va mai fi impusă.
17. În cazul în care clientul solicită o Retragere în timp ce Bonusul este activ şi încă nefinalizat (nu au fost îndeplinite criteriile de la articolul 8), Bonusul va fi anulat automat.
18. Dacă pentru același eveniment sunt plasate două sau mai multe pariuri cu rezultate finale diferite, această practică duce la anularea bonusului.
19. Doar pariurile care au fost finalizate și acceptate de Baumbet vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului.
20. Banii Bonus primiţi nu pot fi utilizaţi pentru a plasa pariuri în secţiunea “CAZINOU sau CAZINOU LIVE”.
21. Promoţia este valabilă şi disponibilă doar pentru persoanele care au împlinit 18 ani şi cu rezidenţă în România
22. Se va acorda numai un singur BONUS per per utilizator, adresă IP, dispozitiv informatizat, machine id, familie, adresă rezidențială, număr de telefon, card de credit sau de debit și/sau cont de plată electronică, adresă e-mail și medii în care calculatoarele sunt folosite în comun (universitate, asociație, școală, bibliotecă publică, loc de muncă etc.)23. Bonusul este disponibil şi valid 30 de zile de la creditarea acestuia în contul de jucător. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă (30 zile), altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.
23. Bonusul este disponibil şi valid 30 de zile de la data depozitului în contul de jucător. Criteriile de rulaj şi pariere trebuie îndeplinite în această perioadă, altfel bonusul va fi anulat automat de către sistem.
24. Această promoţie nu poate fi revendicată dacă alte “Promoţiii” sau “Bonusuri” sunt active în contul clientului.
25. Anularea bonuslui se poate face în orice moment cu condiția ca toate biletele plasate să fie marcate ca finalizate și acceptate de Baumbet.
26. Baumbet îşi rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoţie cu mai multe conturi de utilizator.
27. Baumbet își rezervă dreptul de a anula bonusul în orice moment din contul clientului în cazul în care exista o încălcare a termenilor și condițiilor.
28. Baumbet îşi rezervă dreptul de a schimba sau modifica Termenii şi Condiţiile în orice moment fără notificare prealabilă
29. Baumbet îşi rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecţi de înţelegeri secrete şi practici ilicite sau pe cei care au abuzat de această promoţie.
30. Baumbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau anula orice condiţie a promoţiei fără notificare prealabilă.
31. Pe lângă Termenii și Condițiile Bonusului se aplică și Termenii și Condițiile Generale Baumbet

  • Bonus - 9.3/10
    9.3/10
  • Funcționalitate - 9.3/10
    9.3/10
  • Ofertă - 9.3/10
    9.3/10
9.3/10