fbpx

eFortuna Bet pariu fără risc în valoare de 500 lei

eFortuna este o casa de pariuri care a înțeles bine ce vrem noi ca pariori în România. eFortuna are o prezență atât online cât și offline cu o rețea de agenții. Sunt sponsorii oficiali ai echipei naționale masculine de fotbal vin în întâmpinare noilor clienți cu o ofertă de bonus tip cashback care este momentan una dintre cele mai bune (dacă nu cea mai bună) oferte de bun venit de pe piață. O considerăm una dintre cele mai bune oferte prin prisma faptului că nu există condiții de rulare.

Profită chiar azi de acestă ofertă!

*Actualizare: Cu ocazia Campionatului European U21 Fortuna a mărit valoarea bonusului la 500 lei, dar a și introdus condiții de rulaj. În rest totul a rămas la fel fiind un bonus de depunere de 100% până la 500 lei.

CUM REVENDIC BONUSUL EFORTUNA

PASUL 1: ACTIVAREA BONUSULUI

Primul pas către revendicarea acestui bonus este activarea lui printr-un simplu click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru a activa bonusul eFortuna de 500RON

Link-ul te va direcționa către o pagina ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

activare-bonus-cashback-efortuna-romania-300-lei

Când ai ajuns la acestă pagina înseamnă că bonusul este activ. Poți da click pe “Înregistrează-te” și vei fi direcționat la formularul de înscriere.

PASUL 2: CREAREA CONTULUI

Al doilea pas constă în crearea noului cont prin completarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere va arăta similar cu imaginea de mai jos.

inregistrare-cont-nou-efortuna-romania

Câmpul pentru cod promoțional poate fi lăsat liber deoarece oferta a fost activată la primul pas.

La final vei vedea un mesaj care reconfirmă faptul că bonusul te așteaptă.

Odată ce contul este creat poți trece la pasul 3.

PASUL 3: EFECTUARE PRIMEI DEPUNERI ȘI PLASAREA PRIMULUI PARIU

Ultimii pași către revendicarea bonusului eFortuna este efectuare primei depuneri și plasarea primului pariu care în esență va fi cel fără risc.

Pentru a efectua prima depunere ai link-ul de depunere în partea superioară dreaptă a ecranului similar cu imaginea de mai jos.

eFortuna link depunere

Ai la dispoziție o serie de opțiuni pentru efectuare primei depuneri dar sugestia noastră, ca întotdeauna, este cardul de credit/debit.

eFortuna ecran depunere pentru activare bonus

După ce ți-ai adăugat cardul și ai efectuat prima depunere ai la dispoziție 3 zile pentru plasarea primului pariu. În secțiunea de Bonusuri vei și vedea că bonusul este activ similar cu imaginea de mai jos.

eFortuna tab bonusuri active 300 lei

ALTE ASPECTE IMPORTANTE

Alte asptecte asupra cărora vrem să-ți atragem atenția sunt faptul că primul pariu trebuie plasat în termen de 3 zile de la activarea acestei oferte iar suma minimă pentru a fi validat pariul cu această ofertă este de 10lei. Adică dacă dorești să pariezi mai puțin de 300 lei o poți face și bonusul tot va fi activ însă vei primi înapoi miza acelui prim pariu în caz că este pierzător.Dar recomandarea noastră este să profiți la maxim de această ofertă mai ales că nu mai sunt condiții de rulare în cazul în care miza ți-e înapoiată deoarece acel prim pariu a fost pierzător. Cu adevărat un prim pariu fără risc deoarece de obicei casele de pariuri care au asemenea oferte de “pariu fără risc” pun condiții de rulare înainte ca miza înapoiată să poată fi retrasă.

Termenii și condițiile exact cum sunt prezentate pe eFortuna.ro

BONUS DE BUN VENIT – Termeni și condiții
1. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii noi, care și-au creat un cont valid pe platforma online www.efortuna.ro, începând cu data de 24 .07.2018.
2. Bonusul este de tip Pariu fără Risc, cu 100% returnarea mizei primului pariu până la 300 de Lei.
3. Bonusul trebuie activat în termen de 3 zile. În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie plasat primul pariu.
4. Doar primul pariu plasat pe platforma online www.efortuna.ro (indiferent de momentul validării acestuia) este luat în considerare pentru acordarea bonusului. Dacă pariul este câștigător, bonusul este considerat finalizat. În cazul în care acest pariu este validat ca și pierdut, miza aferentă pariului este returnată în contul de jucător (100% până la 300 Lei), fiind disponibilă imediat, neexistând condiții de rulare.
5. Miza minimă pentru Pariul fără Risc este de 10 Lei. Miza maximă returnabilă este de 300 Lei.
6. Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator și puteți plasa doar un singur pariu fără risc.
7. Pariul luat în calcul la această promoție trebuie să fie plasat cu bani reali.
8. Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout nu sunt luate în considerare.
9. Dacă primul pariu plasat și validat este anulat (void), miza este primită înapoi sub formă de cash și pariul fără risc este considerat încheiat.
10. Dacă vă aflați deja în cursul obținerii unui bonus, alte bonusuri vor deveni disponibile după încheierea celui în curs.
11. Organizatorul acestei promoții (BetZone SRL) poate modifica, suspenda sau anula această promoție.
12. Bet Zone SRL poate să retragă disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
13. Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

  • Bonus - 9.8/10
    9.8/10
  • Funcționalitate - 9.6/10
    9.6/10
  • Ofertă - 9.7/10
    9.7/10
9.7/10