fbpx

888 Sports Bonus Pariuri 2016

Click aici pentru a profita de bonusul actual oferit de 888 Sport Pariuri.
UPDATE: Această oferta din partea 888 Sport Pariuri a expirat.

888 Sport este o casă de pariuri cunoscută mai mult pentru platforma de poker (unde 888 oferă $88 fără nicio depunere) și cazino decât pentru pariuri. Însă oferta de pariuri este la fel de bună, singurul dezavantaj este faptul că platforma de pariuri nu este încă valabilă și în limba română.

Oferta de bun venit 888Sport pentru vizitatorii bonuspariuri.net este destul de atractivă și constă într-un pariu gratuit €10 pentru toți clienții noi care completează pașii de mai jos cât și €5 absolut gratuit la cazino. Este o ofertă simplă și ușor de revendicat motiv pentru care îți recomandăm să profiți chiar azi.

Este deasemenea important de menționat că această ofertă este doar începutul, deoarece la 888Sport poți profita de o serie de alte oferte și pariuri gratuite odată ce devii client.

Cum revendici bonusul 888 Sport

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea acestei oferte este activarea ei prin efectuarea unui click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea ofertei de €10 de la 888 Sport

Odată ce ai dat click pe link-ul de mai sus, vei fi direcționat către o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos, ceea ce înseamnă că oferta a fost activată.

Activare Bonus 888 Sport Pariuri

După ce oferta a fost activată poți da click pe „înscrie-te” sau „pariază acum” și poți trece la al doilea pas.

Pasul 2 – Deschiderea contului

Cel de-al doilea pas constă în deschiderea noului cont 888Sport. De la pasul 1 vei fi direcționat la ecranul de deschidere a contului ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Deschidere cont 888 Sport Pariuri

După crearea contului esți doar la doi pași distanță de revendicarea bonusului.

Pasul 3 – Efectuarea unei depuneri

Odată ce noul cont a fost creat și ești logat vei vedea în partea superioară a ecranului următoarea imagine cu link-ul pentru casierie.

Cont 88 Sport Pariuri

Pentru a efectua prima depunere tot ce trebuie să faci este să intri în casierie (vezi imaginea de mai sus) și să alegi una dintre metodele de depunere care sunt disponibile și pot fi vizualizate și în imaginea de mai jos.

Metode de depunere 888 Sport Pariuri

Pasul 4 – Plasarea primului pariu

După efectuarea primei depuneri, tot ceea ce rămâne de făcut este plasarea primului pariu cu o miză minimă de €10 (sau echivalentul în altă monedă) la o cotă de 2,00 sau mai mare, și în termen de 72h îți va fi creditat pariul gratuit în valoare a €10.

Este important de menționat că pariul gratuit (bonusul) trebuie utilizat în termen de 7 zile după eliberare deoarece după acestă perioadă expiră. Deasemenea acest pariu gratuit trebuie folosit intregral (€10) pentru plasarea unui pariu și trebuie selectată folosirea lui când este utilizat (ceea ce înseamnă că nu poate fi combinat cu alte fonduri disponibile în contul tău).

Iar bonusul de €5 pentru cazino este și el eliberat odată ce ai plasat primul pariu cu miză de €5 la o cotă de 1,5, ceea ce înseamnă că odată ce ai plasat primul pariu pentru bonusul de pariuri ai îndeplinit și condiția pentru bonusul absolut gratuit de cazino de €5. Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în contul de cazino cu aceleași date folosite pentru contul de pariuri și acolo te așteaptă bonusul.

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate pe site-ul 888sport.

Pariază 10€ Primești Pariu Gratuit de 10€

Oferta de bun venit este aplicabilă numai clienţilor 888sport noi. Clienţii existenţi sau foşti nu se califică.
Un pariu calificator este o miză pe bani reali de minimum 10 $/€/£, cu cote cumulate de minimum (2.0). Se califică pariurile unice şi liniile drepte multiple. Permutările şi pariurile în orice sens nu se califică.
Jetonul de 10 $/€/£ se aplică la stabilirea pariului calificator (vă rugăm să acordaţi 72 de ore în caz de circumstanţe neprevăzute) şi expiră după 7 zile.
Oferta de bun venit expiră la 30 de zile după înscriere.
Pariurile calificatoare trebuie făcute individual pe talonul de pariere.
Se califică numai pariurile single şi „linie dreaptă”. Permutările şi multiplele în orice sens nu contează ca pariuri calificatoare.
Pariurile nule sau încasate nu se califică.
Oferta este limitată la un pariu pe persoană, locuinţă, computer, IP, dispozitiv mobil, adresă de e-mail sau detalii de plată.
Oferta de bun venit este disponibilă numai pentru clienţii care se înscriu din România.
Această ofertă nu poate fi cumulată cu nicio altă ofertă de înscriere.
Pariurile de la cursele de cai nu sunt eligibile pentru oferta de bun venit.
Valoarea jetonului pentru pariuri gratuite nu este inclusă în niciun câştig.
Jetonul pentru pariuri gratuite trebuie folosit integral. Acesta nu poate fi folosit pentru a plasa o succesiune de pariuri mai mici.
Jetonul pentru pariuri gratuite trebuie solicitat individual şi nu poate fi combinat cu mize pe „bani reali”.
Ofertele 888sport sunt destinate jucătorilor care joacă de plăcere, iar 888sport poate limita eligibilitatea clienţilor de a participa la orice promoţie.
888sport îşi rezervă dreptul de a reţine sau retrage pariurile gratuite şi câştigurile generate, în cazul în care indiciile pentru pariurile gratuite sunt creditate pe nedrept sau sunt observate abuzuri în acest sens.
Decizia 888sports este finală privind toate problemele legate de acordarea pariului gratuit şi nu va putea face subiectul unui recurs de către vreun participant sau vreo terţă parte.
888sport îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau anula această promoţie, în orice moment, fără notificare prealabilă.

Cazinou

Această ofertă este destinată strict membrilor noi ai 888sport şi nu poate fi transferată.
Oferta este disponibilă membrilor care au făcut un pariu sportiv pe bani reali la 888sport de minimum 5 £/$/€ de minimum 1/2 (1,5).
Bonusul din cazinou se aplică la 72 de ore după stabilirea pariului calificator.
Toţi jucătorii noi din anumite jurisdicţii, teritorii şi state (altele decât Marea Britanie) pot fi consideraţi ineligibili pentru această ofertă la discreţia absolută a 888sport. Jurisdicţiile neeligibile pot fi verificate la serviciul clienţi al 888sport înainte de aplicare. Suma bonus apare numai în cazinoul 888sport.
Câştigurile generate din bonus rămân în „contul de bonus” până când suma a fost pariată de 30 de ori la cazinoul 888sport, conform politicii privind bonusurile a 888sport.
Numai pariurile făcute la cazinoul 888sport contează conform cerinţelor de pariere, pariurile sportive sau cele cu risc redus nu contează.
Toate bonusurile expiră în 14 zile.
888sport îşi rezervă dreptul de a reţine sau retrage plata unui bonus şi câştigurile generate de acest bonus în cazul în care bonusurile sunt creditate pe nedrept sau sunt observate abuzuri în acest sens.
Decizia 888sport este finală şi irevocabilă privind toate problemele legate de acordarea bonusului şi nu vor putea face subiectul unui recurs de către vreun participant sau vreo terţă parte.
Oferta este limitată la un pariu pe persoană, familie, computer, adresă de e-mail sau detalii de plată pe întreaga perioadă a promoţiei. Veţi primi ramburs numai în prima zi în care luaţi parte la promoţie şi nu puteţi primi rambursuri pentru a doua zi sau zilele următoare.
Ofertele 888sport sunt destinate jucătorilor care joacă de plăcere, iar 888sport poate limita eligibilitatea clienţilor de a participa la orice promoţie.
Decizia 888sport este finală şi irevocabilă privind toate problemele legate de acordarea bonusului şi nu vor putea face subiectul unui recurs de către vreun participant sau vreo terţă parte.
888sport îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau anula această promoţie, în orice moment, fără notificare prealabilă.