fbpx

Noi promoții de la Betano pentru această săptămână

Pentru începutul de săptămână, Betano, probabil una dintre cele mai bune case de pariuri online vine cu două promoții noi, una pentru pariuri și una pentru cazino. Cea dedicată pariorilor este o misiune intitulată „Pariorul de Top” iar cea de cazino este pentru popularul joc Jumanji. Participarea la aceaste oferte este disponibilă clienții existenți dar dacă nu ai deja un cont Betano poți accesa link-ul de mai jos pentru a profita de o ofertă de bun venit în valoare de 500 lei.

Click aici pentru un bonus de 500 lei de la Betano

Misiunea Pariorului de Top

Betano Misiunea Pariorului de Top Aprilie 2019

A început! Misiunea Pariorului de Top va face diferența între începători și avansați!

Dacă ai deja cont Betano tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea de „Misiuni” din cadrul contului tău. Secțiunea de Misiuni poate fi găsită sub tabul-ul de „Promoții” după cum poate fi văzut în imaginea de mai jos.

Tabul Promotii din Contul Betano

Poți câștiga un Full Bet dacă îndeplinești misiunea iar valoarea Full Bet-ului este în funcție de activitatea ta recentă pe cont.

Promoție Betano Cazino Jumanji

Betano Cazino Promotie Jumanji

Depune și câștigă 20 de rotiri gratuite la Jumanji!

Pentru a participa la această ofertă trebuie să depui 50 de lei de luni (22/04), ora 03:00 până marți (23/04) ora 02:59, și vei primi marți (până în ora 13:00) 20 de rotiri gratuite la jocul Jumanji!

Rotirile gratuite de vom fi primite nu au condiții de rulaj și sunt disponibile doar la Jumanji, fiecare rotire având o valoare de 1 leu.