fbpx

Sportingbet bonus de 200 lei

Sportingbet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din întreaga lume, fiind prezentă și pentru pariorii din România de mai mulți ani. Oferta de bun venit de la Sportingbet constă într-un prim pariu fără risc în valoare maximă de 200 lei.

Acest bonus este de 100% din valoarea primei depuneri și are condiții foarte valorabile pentru revendicare ceea ce face această ofertă să fie printre cele mai bune pentru pariorii din România. Deasemenea Sportingbet vine cu bonusuri și pariuri fără risc pentru toate evenimentele importante din Liga 1 cât și pentru evenimentele sportive internaționale.

Cum revendici bonusul

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea bonusului oferit de Sportingbet este activarea ofertei. Acest pas este foarte simplu și constă în urmărirea link-ului de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 200 ron

Odată ce ai dat click pe link, vei fi direcționat către o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

activare-bonus-sportingbet-romania

Odată ce ai ajuns la această pagină oferta este activată și poți trece la cel de-al doilea pas.

Pasul 2 – Deschiderea contului

După ce bonusul a fost activat, se poate deschide noul cont la Sportingbet, printr-un simplu click pe butonul de înregistrare.

Ecranul de înregistrare va arăta similar cu imagine de mai jos.

sportingbet inregistrare cont nou

Pasul 3 – Prima depunere

Următorul pas către revendicarea bonusului este efectuarea primei depuneri. Este important de menționat că termenii și condițiile acestei oferte specifică faptul că prima depunere trebuie efectuată în termen de 7 zile de la deschiderea contului.

Când ești logat în noul tău cont Sportingbet vei vedea în partea superioară a ecranului butonul verde pentru depunere, similar cu imaginea de mai jos.

buton-depunere-sportingbet

După ce ai dat click de depunere va aparea o fereastră cu metodele de depunere disponibile. Vei avea o serie de metode de depunere disponibile, dar recomandarea nostră este folosirea unui card de debit/credit și este important de menționat că depunerile efectuate prin intermediul portofelelor online precum Skrill sau Neteller nu se califică pentru obținerea bonusului.

metode-depunere-sportingbet

Pentru a revendica suma maximă de 200 ron a acestui bonus este necesară o prima depunere în valoare de 200 ron, fiind un bonus de 100% din prima depunere.

Nu este necesar să efectuezi un prim depozit de 200 ron pentru a primi bonusul. Bonusul este administrat pentru orice depunere. Spre exemplu dacă depui doar 100 ron atunci bonusul asociat acestei depuneri este de doar 100 ron.

Pasul 4 – Eliberarea bonusului

Ultimul pas către revendicare ofertei este plasarea primului pariu. Acest prim pariu este un pariu fără risc ceea ce înseamnă că dacă acest prim pariu este unul pierzător atunci primești înapoi miza sub forma acestui bonus. Bonusul este eliberat automat în contul tău în termen de 48 de ore.

Este important de precizat că bonusul este eliberat doar dacă primul pariu este pierzător și înaintea efectuării unei retrageri a bonusului este necesară o rulare a sumei bonusului de șapte ori (10x) la cote de 1.7 sau mai mari.

Termenii și condițiile acestei oferte exact cum sunt expuse de site-ul Sportingbet.

Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care şi-au deschis un cont după 01.01.2016 00:01 EET folosind pagina specială a ofertei de bonus în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat clic pe butonul rosu “Înregistrează-te” din această pagină vor beneficia de acest bonus.

Pentru a beneficia bonusul de 100% până la 200 RON trebuie să faci o depunere în termen de 7 zile de la data înregistrării.

Oferta este valabilă doar pentru prima depunere.

Valoarea bonusului este de 100% pana la 200 RON. Suma maximă a bonusului permisă pentru un jucător este de 200 RON sau echivalentul în moneda aleasă.

Depunerea minimă pentru obținerea bonusului este 40 RON.

Tipul de bonus: retragere restricționată. Fondurile bonus pot fi utilizate la joc, dar nu pot fi retrase până când nu ați îndeplinit cerințele necesare.

Bonusul şi depozitul dvs. vor fi afișate ca „Sumă Restricționată” și vor fi vizibile la secțiunea bonus din contul dvs. Sportingbet și în cadrul produsului SportingbetSports până la îndeplinirea cerințelor bonusului dvs.

Se va lua in considerare urmatoarea conversie valutara: 1EUR=1USD=1GBP=4RON

Această ofertă este valabilă doar pentru Sporturi (Sportsbook). Selecţiile din Casino şi fotbal virtual, lozuri răzuibile, nu se califică pentru această ofertă. Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoţie.

Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.

Întreaga suma a bonusului creditat trebuie să fie pariată de cel puţin zece ori (10x) la cote de 1.70 sau mai mari înainte ca suma şi eventualele câştiguri să poată fi retrase din cont.

Clientul are la dispoziţie maximum 7 zile de la data înregistrării pentru a lua parte în această promoţie. Depunerile eligibile acestei promoţii trebuie să fie efectuate în termen de 7 zile de la data înregistrării.

Orice bonus care nu a fost folosit în termen de 30 de zile va fi înlăturat din contul jucătorului. Dacă condițiile de pariere nu sunt îndeplinite în întregime în această perioadă, bonusul și orice câștig asociat va fi înlăturat din contul jucătorului.

Sportingbet îsi rezervă dreptul de a refuza această ofertă oricărui client, în orice moment fără justificare, cu sau fără preaviz dacă avem suspiciuni că o ofertă de tip Bonus este folosită pentru un alt motiv decât acela de pariere cu scop recreaţional, de exemplu, dar fără a ne limita la următoarele cazuri: fraudă, obţinere de avantaje într-un mod ilegal sau practicarea arbitrajului.

Sportingbet îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.

Toţi clienţii trebuie să fie majori (peste 18 ani).

Sportingbet îşi rezervă dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz. Ne rezervăm dreptul de a anula / nu permite anumitor clienţi să beneficieze de bonus, la discreţia noastră.

Sportingbet are o politică strictă referitoare la un singur cont pentru un client şi foloseşte o serie de sisteme interne de securitate pentru a identifica acest lucru. De aceea, cu scopul de a evita potenţialele abuzuri, ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreţie, să refuzăm bonusuri de tip Bonus în următoarele circumstanţe:

conturi cu aceeaşi adresă de IP
conturi aparţinând aceleiaşi familii şi/sau aceleiaşi adrese (domiciliu)
conturi cu detalii comune de contact sau de identificare (ex. adresă de email, număr de telefon, card de debit/credit sau alte metodă de plată)
conturi multiple aparţinând aceleaşi persoane
încălcarea oricăror termeni şi condiţii ale ofertei de bonus.
evidenţe de colaborare între clienţi în plasarea pariurilor

Dacă ai depus bani în contul Sportingbet și nu ai completat verificarea, contul va fi închis și fondurile existente vor fi virate către bugetul de stat conform prevederilor legale.
Această ofertă este valabilă doar clienţilor înregistraţi pe www.sportingbet.ro.

Sportingbet este unica entitate cu putere de decizie a acestei promoţii, iar decizia companiei este finală şi obligatorie. Sportingbet îşi rezervă dreptul de a cere documente suplimentare de la orice client înainte ca acestuia să îi fie creditat bonusul. Această ofertă se aplică doar primului cont creat de client şi nu se va aplica niciunui cont subsecvent deschis. Această ofertă nu poate fi folosită împreună cu altă ofertă. Sunt aplicate regulile standard ale Sportingbet.ro. Pentru orice alte nelămuriri în legătură cu bonusurile, vă rugăm contactaţi Serviciul Clienţi la [email protected].

  • Cote - 9.2/10
    9.2/10
  • Funcționalitate - 9/10
    9/10
  • Bonus - 9.1/10
    9.1/10
9.1/10