fbpx

Betclic

ATENȚIE! Momentan această ofertă nu mai este valabilă. Profitați chiar azi de restul ofertelor disponibile de casele de pariuri online.

Betclic vine cu o serie de oferte atractive pentru pariorii din România. Este important de menționat că Betclic a devenit în ultimii ani o reală destinație pentru pariorii din România pentru serviciile de înaltă clasă și o atenție sporită clientului.

Oferta de bun venit din partea Betclic constă într-un pariu fără risc în valoare de 100 lei plus încă o ofertă similară de 40 lei pentru pariurile de pe mobil.

Cum revendici bonusul Betclic

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către obținerea pariurilor fără risc este activarea lor.

Click aici pentru activarea pariurilor fără risc

După ce ai dat click pe link-ul de activare vei fi direcționat către Betclic unde vei vedea o imagine similară cu cea de mai jos.

betclic-bonus-romania

Odată cu apariția imaginii de mai sus bonusul este activat și poți trece la pasul doi.

Pasul 2 – Deschiderea contului

Pentru deschiderea noului cont Betclic, trebuie să dai click pe oricare dintre link-urile de „înregistrare”.

Apoi vei fi direcționat către pagina de înregistrare a noului cont, ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

deschidere-cont-betclic

Nu este necesar introducerea niciunui cod promoțional deoarece bonusul a fost activat când ai urmărit link-ul de pe bonuspariuri.net. Pe această pagină de înregistrare vei vedea din nou imaginea ce confirmă faptul că bonusul este activat și te așteaptă.

Pasul 3 – Primul depozit

Următorul pas către revendicarea pariului fără risc este efectuarea primei depuneri.

Pentru efectuarea primei depuneri trebuie să dai click pe link-ul de creditare ce se află în partea dreaptă de sus a ecranului similar cu imaginea de mai jos.

depunere betclic romania

Acest link te va duce către pagina de depozit unde vor fi dispuse toate modalitățile disponibile pentru efectuarea primului depozit.

metode-depunere-betclic

Pasul 4 – Pariul fără risc

Ultimul pas către revendicarea acestei oferte este plasarea primului pariu. Poți plasa un pariu în valoare de ce sumă dorești iar dacă acest pariu este pierzător, Betclic îți va restitui în cont miza acestui prim pariu până la suma de 100 lei.

Spre exemplu dacă primul tău pariu este de 100 lei și este pierzător, Betclic îți va restitui toți cei 100 lei. Iar spre exemplu dacă primul tău pariu este de 200 lei și este pierzător suma restituită va fi tot de 100 lei.

Un prim pariu cu adevărat fără risc din partea Betclic.

Termenii și condițiile ofertei direct de pe siteul Betclic

Un pariu fără riscuri de 100 RON: singura ofertă de Bun Venit fără niciun risc de pe internet!

Oferta noastră este cât se poate de clară: deschideţi un cont, creditați-vă contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasaţi primul pariu valabil în limita a 100 RON pe un eveniment la alegere cu minimum 3 rezultate finale posibile, iar dacă pierdeţi, noi vă rambursăm miza în limita a 100 RON. Aveţi şansa de a câştiga bani fără să vă coste nimic.

Un pariu sportiv FĂRĂ RISCURI.
De exemplu:

Doriţi să pariaţi 100 RON pe tipul de pariu: Manchester United o va învinge pe Chelsea. Urmaţi aceşti paşi:

1. Înregistraţi-vă la Betclic

Completaţi formularul de înregistrare şi validaţi înregistarea prin intermediul e-mailului de confirmare pe care vi-l trimitem.

2. Deschideţi un cont

Depuneţi 100 RON în contul dvs DOAR prin una dintre modalitățile de plată card de debit/credit sau transfer bancar.

Nu puteţi pierde, deoarece vom plăti noi primul pariu valabil pentru dvs, dacă acesta este necâştigător.

3. Plasaţi un pariu sigur

Dacă cotele ca Manchester United să bată Chelsea sunt 5,00 şi pariul este câştigător, veţi primi:

100 RON X 5 = 500 RON

Pentru a benefica de oferta de bun venit, clienții trebuie, mai întâi, să ne pună la dispoziție o copie copie clară, color, completă și lizibilă a unui document de identitate (carte de identitate, pașaport sau carnet de conducere) valabil al acestora, precum și o o copie a unei dovezi a adresei dvs (aceasta poate lua forma unei facturi la utilităţi sau la telefon fix sau mobil) care să confirme datele prezente în contul dvs Betclic şi în actul dvs de identitate.

Dacă pierdeţi primul pariu valabil, miza dvs de 100 RON va fi rambursată în contul dvs Betclic! Nu aţi pierdut nimic şi v-aţi bucurat de experienţa de a face un pariu adevărat. Nu rataţi!

4. Oferta este valabilă doar pentru noii utilizatori Betclic şi se aplică la toate pariurile sportive, cu excepţia pariurilor cu mai puțin de 3 rezultate finale posibile, a celor de tip Sistem (sisteme precum 2/3, yankee ş.a.m.d.) şi a grilelor Betclic14.
Pariurile multiple SUNT valabile.

5. Doar primul dvs pariu valabil va fi rambursat. Pentru a profita la maximum de această ofertă, pariaţi dintr-o dată suma de 100 RON. Dacă primul dvs pariu la Betclic este necâștigător nu este unul valabil, atunci primul pariu plasat de dvs la Betclic care este necâștigător și valabil va face obiectul promoției noastre.

6. Orice bonus oferit de noi este limitat la unul per persoană, cont, acest lucru reprezentând nu mai mult de un bonus per adresă de IP, domiciliu, adresă de email, computer și/sau metodă de plată/cont de retragere.
Clienții trebuie să aștepte până la 48 de ore din momentul în care primul lor pariu valabil este validat ca fiind necâștigător pentru a beneficia de suma ofertei noastre de bun venit să fie creditată în contul lor Betclic.

7. Ne rezervăm dreptul de a anula orice bonus acordat în cazul unei abuzări a ofertei şi de a închide contul celui în cauză imediat. Pentru a elimina orice dubii, nicio persoană care a deţinut un cont Betclic şi a beneficiat de oferta de bun venit la un moment dat nu poate beneficia iar de aceasta în conexiune cu orice alt cont Betclic deţinut de acea persoană.

8. Oferta de Bun Venit de la Betclic nu necesită alte cerințe de pariere. Retragerea mizei rambursate a primului pariu valabil necâștigător se poate face în orice moment. Betclic vă premiază cu un pariu fara riscuri. Profitați de oferta noastră acum!

9. Totalitatea termenilor şi condiţiilor acestei oferte se află în cadrul Termenilor şi Condiţiilor Generale ale Betclic de pe site-ul www.betclic.com.