fbpx

Bet 365 bonus 200 lei pentru clienți noi

ATENȚIE! Această ofertă este expirată. Consultă lista ofertelor active aici.

Momentan, începănd cu data de 17 octombrie 2015, Bet365 a suspendat temporat înregistrarea de noi conturi pentru clienți noi cu reședință în România datorită unei hotărâri de ultim moment prin care ONJN a decis neacordarea licenței de funcționare pentru pariuri la distanță (o decizie fără fundament legal și abuzivă, dar care Bet365 care decis să o respecte). Bet365 a decis contestarea acestei decizii. Este de menționat că de la începutul lunii Septembrie 2015, Bet365 funcționat sub o licență provizorie acordate caselor de pariuri care au început procesul pentru o licență completă acordată de ONJN. Odată ce înregistrarea de noi conturi este posibilă vom actualiza și această pagină.

Bet 365 este una dintre cele mai mari case de pariuri online fiind una dintre primele destinații pentru orice parior online.

Din multe puncte de vedere Bet 365 a revoluționat pariurile online prin implementarea noilor tehnologii disponibile și crearea unei platforme de pariuri live care este unică atât prin prima oferte bogate cât și prin vizualizarea partidelor prin transmisiunile live.

Un cont Bet 365 vei putea vizualiza live o serie de evenimente sportive precum partide de tenis ATP, WTA, meciuri de fotbal din Spania, Italia, Germania, Brasilia, Argentina precum și alte ligi de fotbal importante, partide din circuitul de snooker și multe alte sporturi.

În calitate de client nou înscris prin Bonuspariuri.net ai parte de o ofertă specială prin care ai parte de două bonusuri de bun venit. Unul este bonusul pentru deschiderea contului iar cel de-al doilea bonus este pentru plasarea primulu pariu de pe mobil sau tabletă. În total valoarea acestor două bonusuri este de 300 lei.

Iar alături de aceste oferte vei mai avea parte de diverse bonusuri și pariuri fără risc cu ocazia evenimentelor sportive cu importanță mai ridicată. Iar dacă ești fanul pariurilor combinate Bet 365 acordă bonus la pariurile combinate de până la 100%.

CUM REVENDICI BONUSUL BET365 ÎN VALOARE DE 200 RON

PASUL 1 – ACTIVAREA BONUSULUI

Primul pas către revendicarea acestui bonus este activarea ofertei.

Acest lucru se efectuează printr-un simplu click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 200 RON de la Bet 365

Odată ce ai dat click vei fi direcționat pe pagina Bet365 unde vei întâlni unul dintre mesaje din imaginile de mai jos, ceea ce confirmă activare ofertei.

confirmare-bonus-200-bet365

Odată ce oferta a fost activată poți trece la pasul 2.

PASUL 2 – DESCHIDEREA CONTULUI

Cel de-al doilea pas este unul foarte simplu.

Tot ceea trebuie să faci este să îți creezi contul prin urmărirea oricărui link de înscriere.

link-deschidere-cont-bet-365

Odată efectuat click-ul pe linkul de înscriere se va deschide fereastra cu pagina de deschidere a unui nou cont care va arăta similar cu imaginea de mai jos.

ecran-deschidere-cont

Este important de precizat aici că odată ce ai efectua primul pas din acest ghid nu mai este necesară introducerea unui cod de bonus în câmpul “cod bonus” de pe ecranul de inscriere. Este însă important trecerea unei adrese de email corecte deoarece vei primi prin email codul de bonus ce va fi introdus in pasul 3.

Deasemenea îți recomandăm să îți notezi numărul de securitate din patru cifre astfel încât să nu îl uiți pentru că este necesar atunci când dorești să apelezi la seviciul de relații cu clienții prin live chat.

Odată completat acest ecran se înscriere contul este creat iar în urmatorul ecran vei putea efectua prima depunere și vei putea selecta și moneda contului tău. Dacă selectezi lei bonusul maxim va fi de 200 lei iar dacă selectezi euro bonusul va fi de €50. (orice altă monedă bonusul va fi echivalentul a 200 lei)

ecran-depunere-bet-365

Nu uita că acest bonus este 100% din valoarea depozitului cei mai mare efectua în ultimele 7 zile.

Astfel încât dacă dorești să revendici bonusul maxim de 200 lei trebuie să efectuezi un depozit de 200 lei.

Recomandarea nostră este efectuarea depunerii printr-un card de debit/credit deoarece și retragerea se va efectua prin aceeași metodă ceea ce va face retragerea câștigurilor un proces foarte simplu.

PASUL 3 – INTRODUCEREA CODULUI DE BONUS

Odată creat noul cont și efectuată prima depunere este timpul să introducem codul bonus ce a fost expediat către tine prin email.

Poți solicita din nou codul prin accesarea tabului “Oferte” din secțiunea de membri.

Odată ce ai codul el trebuie introdus in câmpul de ofertă ce poate fi găsit sub același tab de “Oferte”.

În imaginea de mai jos vei vedea cum arată link-ul către secțiunea de membri cu tabul de “Oferte”.

cod-oferta-bonus-bet-365

După introducerea codului ofertei de bonus puteți plasa primul pariu iar după parierea depozitului (la orice cotă), bonusul va fi eliberat.

Alte aspect important este faptul că înainte de a efectua o retragere a bonusului este necesară rularea depozitului și a bonusului de cel puțin 3 ori la cote de 1.5 sau mai mari.

Condițiile și termenii ofertei exact cum sunt prezente pe site-ul Bet365.

Efectuati un depozit de calificare de 20 RON* sau mai mult pentru a va califica pentru 100% din valoarea respectiva sub forma de bonus, cu care sa puteti paria. Depozitul de calificare este cel mai mare depozit (care are un plafon de 200 RON*) efectuat in ultimele 7 zile inaintea introducerii codului de oferta.

Bonusul maxim care poate fi solicitat este de 200 RON*. Pentru a se evita orice dubiu, daca depozitul de calificare este de 200 RON* sau mai mult, va veti califica pentru un bonus de 200 RON*.

Pentru a paria cu bonusul, introduceti codul de oferta, rulati o data valoarea depozitului de calificare (care are un plafon de 200 RON*) pe sporturile si tipurile de pariuri dorite (supuse conditiilor 12 si 13 de mai jos).

Trebuie sa aveti pariuri decise in valoare egala cu de trei ori depozitul de calificare (care are un plafon de 200 RON*) si bonusul inainte de a efectua o retragere (supuse conditiilor 12 – 15 de mai jos).

Daca cerintele de rulare pentru aceasta oferta nu sunt indeplinite in termen de 90 de zile de la introducerea codului de oferta, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute.

Oferta expira in 31 martie 2016 la 23:59, ora UK.

Clientii cu resedinta in urmatoarele tari nu sunt eligibili pentru aceasta oferta: Armenia, Belarus, China, Croatia, Georgia, Kazahstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Malaezia, Moldova, Rusia, Serbia, Slovenia, Taiwan, Ucraina si Vietnam.

Codul de oferta trebuie introdus in termen de 7 zile de la efectuarea depozitului de calificare.

Daca se solicita o retragere sau un transfer:
a. inainte de a fi introdus codul de oferta, orice depozite anterioare nu vor fi luate in considerare pentru criteriile de calificare initiale; sau
b. dupa introducerea codului de oferta, dar inainte de finalizarea cerintelor de rulare, toate fondurile din balanta bonus vor fi pierdute, iar oferta nu va mai fi disponibila pentru dumneavoastra.

Puteti avea un singur bonus activ la un moment dat. Pentru a solicita un alt bonus, bonusul activ actual trebuie mai intai finalizat sau inchis.

Aceasta oferta nu poate fi utilizata impreuna cu nicio alta oferta de deschidere a contului.

Orice pariuri simple plasate la cote mai mici de 1,50 (1/2) nu vor fi luate in considerare la indeplinirea oricaror cerinte de rulare. In pariurile multiple, cel putin o selectie trebuie sa aiba cote de 1,50 (1/2) sau mai mult pentru a fi luate in considerare la cerintele de rulare.

Doar pariurile plasate pe prima selectie din orice combinatie de tip de pariu/eveniment, atat inaintea evenimentului, cat si live, vor fi luate in considerare pentru indeplinirea cerintelor de rulare. Orice pariuri ulterioare plasate pe alte selectii din aceeasi combinatie de tip de pariu/eveniment nu vor fi luate in considerare pentru cerintele de rulare. Acest termen se aplica impreuna cu celelalte restrictii. De exemplu, dupa ce v-ati calificat, un pariu pe Man Utd sa invinga Chelsea pe tipul de pariu Rezultat Final la cote de 1,50 (1/2) sau mai mari va fi luat in considerare pentru cerintele de rulare, insa un pariu ulterior plasat pe Chelsea pe tipul de pariu Rezultat Final pe acelasi meci, fie inaintea evenimentului, fie live, nu va fi luat in considerare pentru cerintele de rulare. In cazul in care primul dumneavoastra pariu pe orice combinatie de tip de pariu/eveniment este sub 1,50 (1/2), acest pariu si orice pariuri ulterioare pe aceasta combinatie de tip de pariu/eveniment nu vor fi luate in considerare pentru cerintele de rulare.

Pariurile pe Handicap Asiatic si Numar Goluri, atat inaintea evenimentului, cat si live, nu se vor lua in calcul pentru indeplinirea cerintelor de rulare mentionate la conditia 4.

Pariurile pentru care s-a utilizat optiunea Inchideti pariul sau cele plasate pe Jocuri Instant nu vor fi luate in considerare la indeplinirea cerintelor de rulare mentionate la conditia 4.

Daca termenii ofertei sau promotiei sunt incalcati sau exista dovezi ca un client sau grup de clienti au plasat o serie de pariuri care datorita unui bonus, castigurilor sporite, pariurilor gratuite, pariurilor fara risc sau altei oferte, au ca finalitate un profit garantat pentru client indiferent de rezultat, fie individual sau parte a unui grup, bet365 isi rezerva dreptul de a retrage partea de bonus din aceste oferte si, la propria discretie, de a decide pariurile la cotele corecte sau de a anula pariurile gratuite si pariurile fara risc sau pariurile plasate din bonusul depozit. In plus, bet365 isi rezerva dreptul de a impune clientului o taxa administrativa de pana la valoarea bonusului depozit, pariurilor gratuite, pariurilor fara risc sau castigurilor aditionale pentru a acoperi costurile administrative. De asemenea, ne rezervam dreptul de a solicita clientilor sa furnizeze documentele necesare pentru a ne asigura, la propria noastra discretie, de identitatea acestora inainte de a credita contul cu un bonus, pariu gratuit, pariu fara risc sau alta oferta.

Toate ofertele bet365 se adreseaza jucatorilor care pariaza ca o activitate de relaxare si, ca urmare, bet365 poate decide, la propria discretie, sa limiteze partial sau in totalitate eligibilitatea clientilor in cadrul promotiilor.

Toate ofertele adresate clientilor sunt limitate la o singura oferta pe persoana, familie, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, cont de plata (de exemplu, card de credit, de debit, cont NETeller etc.) si calculator utilizat in comun (de exemplu, biblioteca publica sau loc de munca). Ne rezervam dreptul de a retrage oricarui client sau grup de clienti disponibilitatea oricarei oferte sau a tuturor ofertelor in orice moment si la propria si deplina noastra discretie. Ofertele sunt disponibile doar pentru clientii care au efectuat o depunere cu bani reali in contul bet365.

bet365 isi rezerva dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza acordarea oricarei promotii, la propria discretie.