fbpx

NetBet cel mai mare bonus

Click aici pentru cel mai recent bonus Netbet.

UPDATE: Această ofertă a expirat.

Un bonus de 50% din valoare primei depuneri în limita valoarii de 200 lei (€50 sau monedă echivalentă) din partea unei case de pariuri dedicate pieței de pariuri online din România. O ofertă de bonus dintre cele mai bune atât datorită valorii bonusului cât și ușurinței revendicării lui.

Deasemenea alături de acest bonus vei mai avea parte și de un pariu gratuit în valoare de 40 RON pentru a încerca platforma mobilă a celor de la NetBet.

UPDATE: Începând cu data de 17 octombrie 2015 NetBet pune la dispoziție revendicare un bonus maxim de 450 RON în loc de cel de 200 RON. Acest bonus extra este numit un „BOOSTER” și adaugă un bonus maxim în valoare de 250 RON pe lângă cel de 200 RON care este expus mai jos. Pentru revendicare acestui extra bonus trebuie să urmărești pașii din ghidul de mai jos. Pentru acordarea acestui bonus „BOOSTER” nu mai este necesară nicio depunere ci este acordat în funcție de valoarea primei depuneri. Odată cu introducerea acestei oferte, NetBet și-a propus să acorde cea mai bună ofertă de bun venit disponibilă la o casă de pariuri online pentru România, iar după ce am revendicat aceste bonusuri și am evaluat condițiile și termenii de revendicare putem spune că NetBet are la momentul actual cel mai atractiv bonus pentru pariorul din România.

UPDATE: Mai 2016 – NetBet vine cu o ofertă de bun venit în valoare de 1500 RON. Mai jos vei găsi ghidul actualizat de revendicare a acestui bonus. Oferta este valabilă doar pentru o perioadă limitată astfel încât recomandarea noastră este să profiți chiar astăzi.

Ghid revendicare bonus 1500 RON

Pasul 1: Activarea bonusului

Primul pas către activarea bonusului este activarea lui printr-un click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 1500 RON de la NetBet

Link-ul te va direcționa către o pagină similară cu imaginea de mai jos.

Bonus Exclusiv NetBet Pariuri

Odată ajuns la această pagină, oferta este activată, iar următorul pas este crearea noului cont.

Pasul 2: Crearea noului cont

Noul cont poate fi creat printr-un click pe oricare din butoanele de „Înregistrează-te”. Ecranul de înregistrare va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Cont nou NetBet pentru bonus de 1500 lei

Pasul 3: Efectuare depunerilor și plasarea pariurilor

Acest bonus constă de fapt în 5 bonusuri cu o valoare cumulată totală de 1500RON. Primești un bonul la fiecare dintre primele 5 depuneri folosind codul de bonus corespunzător astfel încât…

  • La prima depunere COD BONUS NETBET1 bonusul fiind de 100% până la 450RON
  • La a doua depunere COD BONUS NETBET2 bonusul fiind de 100% până la 100RON
  • La a treia depunere COD BONUS NETBET3 bonusul fiind de 100% până la 200RON
  • La a patra depunere COD BONUS NETBET4 bonusul fiind de 100% până la 300RON
  • La cincea depunere COD BONUS NETBET5 bonusul fiind de 100% până la 450RON

După efectuare primului depozit cu codul bonus NETBET1 tot ceea ce trebuie să faci este să rulezi depozitul doar o dată (la cote de 1.6 sau mai mari) iar bonusul va fi eliberat automat în contul tău. Doar după ce ai efectuat acest rulaj poți revendica cel de-al doilea bonus cu codul NETBET2 și tot așa pentru toate cele 5 bonusuri.Aceste coduri trebuie folosite în Casierie (în câmpul Cod Promoțional).

Aceasta este cea mai bună ofertă de bun venit. Profită chiar astăzi!

Termenii și condițiile aceastei oferte exact cum sunt prezentate pe site-ul NetBet.ro

Codurile NETBET1, NETBET2, NETBET3, NETBET4 şi NETBET5 trebuie utilizate în secţiunea Cod Promoţional din meniul Casierie. Aceste coduri pot fi utilizate doar în ordinea menţionată şi sunt valabile doar pentru primele cinci depozite efectuate pe platforma NetBet Sport.

Pentru primul depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 450 RON prin utilizarea codului NETBET1.
Pentru al doilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 100 RON prin utilizarea codului NETBET2.

Pentru al treilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 200 RON prin utilizarea codului NETBET3.

Pentru al patrulea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 300 RON prin utilizarea codului NETBET4.

Pentru al cincilea depozit, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100% în limita a 450 RON prin utilizarea codului NETBET5.

Exemplu: Pentru un prim depozit de 400 RON, jucătorii vor primi un bonus de 400 RON. Dacă al doilea depozit efectuat este de 100 RON, jucătorii vor beneficia de un bonus de 100 RON.

În cazul jucătorilor din România, bonusul va fi creditat în mod automat în balanţa NetBet Sport de îndată ce jucătorii au pariat suma aferentă depozitului 1 dată (x1), la cote de minim 1.60 şi toate pariurile eligibile au fost stabilite.
Pariurile multiple, plasate pe acelaşi eveniment nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere. Mai mult, această tehnică de pariere poate duce la anularea bonusului.

Pariurile simple de tip Handicap şi Peste/Sub nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecţie în parte.

Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.

Din momentul utilizării codului bonus în secţiunea Casierie, jucătorii vor avea la dispoziţie 24 de ore pentru a efectua un depozit. După acest interval, bonusul nu va mai fi valabil.

Parierea sumei corespunzătoare depozitului (x1) vizează activarea bonusului şi nu va contribui la completarea cerinţelor de pariere totale.

Contribuţia la îndeplinirea cerinţelor de pariere se calculează din momentul în care pariurile sunt STABILITE.

Cerinţele de pariere aferente bonusului trebuie îndeplinite în termen de 60 de zile din momentul efectuării depozitului. După acest interval, bonusul va fi anulat.

Jucătorii trebuie să completeze rollover-ul înainte de a înregistra o cerere de retragere (sau de a transfera fonduri către alte platforme NetBet). În caz contrar, bonusul şi orice câştiguri generate de bonus vor fi anulate.

Jucătorii care au înregistrat o cerere de retragere pe platforma NetBet Sport după ce au efectuat primul, al doilea, al treilea sau al patrulea depozit nu vor mai putea beneficia de celelalte bonusuri din pachetul de bun venit.

Jucătorii din România trebuie să parieze depozitul şi bonusul de 4 ori (x4) pentru a completa cerinţele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de bun venit.

Vor contribui la epuizarea rollover-ului doar pariurile plasate pe evenimentele a căror cotă este de minim 1.60. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecţie în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.60.

Dacă jucătorii nu au epuizat cerinţele de pariere al unui bonus existent, este necesar că completeze cerinţele de pariere aferente bonusului respectiv înainte de a începe să parieze bonusul următor.

Partenerii noştri de plată NETELLER şi SKRILL nu participă la această promoţie.

Efectuarea unui depozit care depăşeşte suma necesară pentru a obţine bonusul maxim va genera cerinţe de pariere mai mari. Spre exemplu, un jucător ce dispune de un cont cu moneda RON va avea de completat mai multe cerinţe de pariere decât este necesar în caz că depozitul efectuat pentru a profita de bonusul de 450 RON depăşeşte această sumă.

Bonusurile vor fi acordate în moneda GBP şi se va aplica în mod automat conversia în moneda corespunzătoare fiecărui cont de utilizator.

NetBet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi vor fi dezactivate cu imediat.

Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate de bonusuri vor fi anulate cu efect imediat din orice conturi suspectate de a fi conectate între ele.

Cum revendici bonusul

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea bonusului oferit de NetBet este activarea lui prin efectuarea unui click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 450 RON de la NetBet

Odată ce ai dat click pe link-ul de mai sus vei fi direcționat către care va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Bonus NetBet cu Dan Petrescu

După ce ai ajuns pe această pagină poți da click pe „Pariază acum” și poți trece la cel de-al doilea pas.

Pasul 2 – Deschiderea contului

De la pasul 1 vei fi direcționat către ecranul de deschidere a unui cont nou ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Cont nou NetBet Romania

După deschidere contului de poate trece la pasul 3.

Pasul 3 – Prima depunere

Primul bonus este un bonus de 50% din valoare primei depuneri și este necesară și introducerea codului de bonus corect pentru validarea acestei prime depuneri.

După înregistrarea noului cont vei primi încă odată o confirmare a faptului că bonusul de 200 RON te așteaptă

Confirmare bonus activat NetBet

Vei putea da click pe orice link „Depunere” și vei fi direcționat către pagina de depunere din noul tău cont NetBet ce va arată similar cu imaginea de mai jos.

Cod bonus NetBet Romania

Înainte de a efectua primul depozit este necesară introducerea codului de bonus NETBET200 în căsuța destinată „codului bonus depunere” precum se poate vedea și în imaginea de mai sus.

Iar odată introdus vei primi un mesaj confirmând faptul că codul de bonus este activ, similar cu imaginea de mai jos.

Cod bonus NetBet activat

Poți folosi oricare dintre metodele de depunere disponibile.

Metode de depunere Netbet

Este important de precizat că odată ce ai deschis noul cont ai la dispoziție 24 de ore pentru efectuare acestui prim deposit și a profita de această ofertă.

Pasul 4 – Acordarea bonusului

Odată efectua primul depozit, tot ceea ce trebuie să faci pentru a avea bonusul eliberat automat în contul tău de NetBet este să rulezi valoare primei depuneri doar o dată la cote de peste 1.6. Odată îndeplinită această cerință bonusul va fi automat eliberat în contul tău.

Înainte de efectuare unei retrageri sau transfer este necesară rularea de 6 ori a valorii depozitului plus bonus, având însă un termen safisfăcător de 60 de zile. Rularea trebuie efectuată la cote de peste 1,6, iar în cazul pariurilor combinate fiecare selecție trebuie să îndeplinească cerințele de cotă minimă.

Pasul 5 – Acordarea extra bonusului „BOOSTER” fără o nouă depunere

După efectuare primului deposit mai beneficiezi și de un extra bonus numit „BOOSTER” care este revendicat prin înscrierea în promoție DUPĂ efectuarea primului depozit, la pagina NetBet care poate fi accesată prin link-ul de mai jos.

Link către pagina de revendicare a extra bonusului.

Pagina de înscriere pentru bonusul BOOSTER va arăta similar cu imaginea de mai jos.

NetBet bonus fara depunere

Valoarea acestui extra bonus este determinată de valoare primei depuneri astfel încât dacă prima depunere este între 20 RON și 100 RON bonusul extra este de 100 RON. Dacă prima depunere este între 101 RON și 199 RON atunci bonusul este de 150 RON. Iar pentru a primi bonusul extra maxim de 250 RON este necesară o prima depunere de peste 200 RON.

Pentru a sintetiza lucrurile, un prim depozit de 400 RON vei primi un bonus de 200 RON + poți revendica extra bonusul de 250 RON ceea ce înseamnă un bonus total de 450 RON, iar oferta pentru mobil semnifică încă 40 RON pentru tine.

Profită de aceste oferte chiar astăzi.

Condițiile și termenii bonusului de 200 RON exact cum sunt prezentate pe site-ul NetBet.

Introduceţi codul bonus “NETBET200” în căsuţa “Cod bonus pentru depozit” în partea de sus a meniului „Depozit”, înainte de a efectua primul d-voastră depozit.
Veţi primi un bonus de 50% pt. primul depozit până la €50 (sau moneda echivalentä). De exemplu, pentru un prim depozit de 400 RON veți beneficia de un bonus de 200 RON.

Bonusul este creditat automat pe contul d-voastră NetBet sport de îndată ce suma depusă a fost mizată o dată (x1) la cote de cel puțin 1.60 și toate pariurile au fost decise.

După ce introduceți codul la Casierie, aveți la dispoziție 24 de ore pentru a efectua depozitul. După acest interval, codul bonus va expira.

Rularea depozitului (x1) este făcută exclusiv pt. a activa bonusul. Aceasta nu este luată în considerare în calcularea rulajului total cerut.

Contribuţia la rulare se face doar atunci când pariurile plasate sunt stabilite

Cerinţele de rulare trebuiesc îndeplinite în termen de 60 de zile de la efectuarea depozitului. Dacă rularea nu este completă, toate fondurile din balanţă vor fi reţinute.

Cerinţele de rulare trebuiesc îndeplinite înainte de a efectua o retragere (sau de a transfera câştigurile către platforma de cazino), altfel toate fondurile din balanţă vor fi reţinute.

Rularea trebuie făcută pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pt. pariurile combinate/sistem, fiecare selecţie trebuie să fie de asemenea făcută pe cote de minim 1.60)

Dacă nu aţi îndeplinit cerinţele de rulare ale unui bonus existent, aceasta trebuie completată îndeplinind condiţiile de pariere ale bonusului respectiv, înainte de a începe să rulaţi următorul bonus.

Jucătorii din Irlanda, România, Jersey, Guernsey, Germania, Elveţia, Austria, Olanda, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Canada şi Australia trebuie să ruleze depozitul şi bonusul de şase ori (x6).

Jucătorii din Bulgaria, Columbia, Belarus, Albania, Letonia, Cipru, Estonia, Armenia, China, Japonia şi restul lumii trebuie să ruleze depozitul şi bonusul de opt ori (x8) pe triple şi crescătoare (3 selecţii sau mai multe pariuri combinate) cu cote de minim 1.60 pe selecţie.

Jucătorii din Rusia, Polonia, Portugalia, Bosnia şi Herţegovina, Burkina Faso, Benin, Coasta de Fildeş, Cehia, Georgia, Croaţia, Ungaria, India, Kyrgyzstan, Liban, Lituania, Moldova, Macedonia, Nigeria, Serbia, Slovenia, Slovacia, Uzbekistan, Zimbabwe şi Ucraina nu sunt eligibili şi nu pot participa la nicio promoţie.

Pariurile simple plasate pe orice tip de Handicap sau Peste/Sub nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de rulare, totuşi pariurile combinate pot să includă orice fel de pariu atâta timp cât cotele minime sunt respectate pt. fiecare selecţie în parte.

Pariurile mutiple plasate pe acelaşi eveniment nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de rulare şi sunt de asemenea considerate ca manipulare de bonus şi bonusul d-voastră va fi anulat.

Pariurile de Primii 2/Primii 3 pe cursele de cai nu contribuie la îndeplinirea cerinţelor de rulare.

Efectuarea unui depozit mai mare decât cel necesar pt. a obţine un bonus cât mai mare va adăuga cerinţe de rulare mai multe decât necesar. De exemplu, dacă moneda contului d-voastră e în EUR, atunci efectuarea unui depozit mai mare de 100 EUR pt. a primi un bonus de 50 EUR maxim va adăuga cerinţe de rulare.

Toate bonusurile vor fi plătite în GBP şi se va face automat conversia la moneda înregistrată pe contul d-voastră.

NetBet îşi reserva dreptul a de modifică sau anula această promoţie în orice moment şi în caz de abuz, conturile jucătorilor în cauza vor fi închise imediat.

Conturile duplicate sunt interzise. Conturilor suspectate a fi conectate în orice mod li se vor anula bonusurile şi câştigurile, cu efect imediat.

Jucătorii au dreptul la un singur bonus de bun-venit. Jucătorii care au deja beneficiat anterior de codul de bun-venit nu mai sunt eligibili pt. această promoţie.

Termenii și condițiile bonusului extra „BOOSTER” exact cum sunt prezentate pe site-ul NetBet.

BONUSUL EXTRA va fi adăugat peste bonusul de bun venit NETBET200. Drept urmare, termenii și condițiile de mai jos vin în completarea celor pentru codul NETBET200.

Această ofertă nu se poate adăuga decât la codul bonus NETBET200, alte coduri bonus sunt excluse.

Pentru a primi bonusul extra, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere după efectuarea primei depuneri.

Doar jucătorii noi care au dat click pe butonul de înscriere sunt eligibili pentru această promoție.

Jucătorii deja existenți care au efectuat cel puțin un depozit pe site, înainte de 17.10.2015 ora 00:00, nu pot participa la această promoție.

Suma maximă a bonusului extra (BOOSTER) ce va fi acordat este de 250 RON.

Jucătorii vor primi acest bonus în maxim 72 de ore.

Bonusul va fi valabil timp de 60 de zile din momentul primirii.

Cerinţele de mizare trebuie îndeplinite în termen de 60 de zile de la primire. După acest interval, orice bonus aflat în balanță va fi anulat.

Jucătorii trebuie să mizeze bonusul de opt ori (x8) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.50 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.50) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Dacă jucătorii nu au mizat în întregime un bonus existent, este necesar să îndeplinească cerințele de mizare aferente bonusului respectiv înainte de a începe să mizeze următorul bonus.
Suma bonusului va fi aproximată la două zecimale.

În caz că se înregistrează o cerere de retragere înainte de a îndeplini condițiile de mizare aferente bonusului, acesta va fi retras din balanța jucătorului.

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de mizare – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

Jucătorii din Regatul Unit al Marii Britanii, Bulgaria, Polonia, Portugalia, Bosnia și Herțegovina, Burkina Faso, Benin, Coasta de Fildeș, Cehia, Georgia, Croația, Ungaria, India, Kyrgyzstan, Liban, Lituania, Moldova, Macedonia, Nigeria, Serbia, Rusia, Slovenia, Slovacia, Uzbekistan, Zimbabwe și Ucraina nu sunt eligibili pentru această promoție. Pariurile anulate nu vor fi luate în considerare pentru calcularea bonusurilor.

Jucătorii care abuzează de promoțiile noastre nu vor putea beneficia de acest bonus.

NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Cum revendici bonusul pentru mobil

Odată ce ai revendicat bonusul NetBet de bun venit + boosterul, mai poți profita de bonusul pentru mobil.

Bonus NetBet pentru mobil

Pasul 1 – Activare bonus NetBet pentru mobil

Pentru a activa bonusul, tot ceea ce trebuie să faci este să activezi oferta prin-un click pe „Înscrie-te” la NetBet bonus mobil. Apoi vei primi mesajul de confirmare ce va arata similar cu imaginea de mai jos.

Activare Bonus NetBet mobil

Pasul 2 – Plasarea primului pariu la NetBet de pe mobil

Al doilea pas este să accesezi contul de tău de NetBet de pe un dispozitiv mobil precum un telefon mobil sau o tabletă și să plasezi ce pariu dorești. Însă pentru ca pariul să fie eligibil pentru această ofertă trebuie să aibă o cotă de 1,60 sau mai mare iar în cazul combinatelor fiecare selecție trebuie să fie 1,60.

NetBet pe mobil

Pasul 3 – Primirea bonusului

După stabilirea pariului eligibil, NetBet îți va credita un bonus de 40RON în decurs de 24h.

O ofertă simplă care poate fi revendicată chiar astăzi.

Condițiile și termenii ofertei de bonus de la NetBet pentru mobil:

Pentru a primi bonusul, jucătorii trebuie să dea click pe butonul de înscriere disponibil mai sus. În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, bonusul nu va fi creditat.

Un „Pariu Eligibil” trebuie să aibă cote minime de 1.60 și poate fi plasat pe orice tip de eveniment sportiv. În cazul Pariurilor Combinate, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60.

Pentru această promoție va fi luat în considerare doar primul pariu plasat (vreodată) de pe mobil și care îndeplinește condiția cotelor minime.

Bonusul va fi creditat în contul jucătorilor eligibili în decurs de 24 de ore de la data stabilirii pariului eligibil.

Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător.

Este necesar ca jucătorii să fi efectuat cel puțin un depozit pentru a putea beneficia de această ofertă.

Jucătorii trebuie să parieze bonusul de 8 ori (x8), pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 înainte de a putea înregistra o cerere de retragere.

Contribuția la epuizarea rollover-ului se va efectua doar după ce pariurile au fost stabilite. NetBet își rezervă, la propria discreție, dreptul de a modifica, anula, corecta sau refuza orice promoție.

Cerinţele de pariere aferente bonusului trebuie îndeplinite în termen de 60 de zile din momentul primirii acestuia. După acest interval, orice bonus aflat în balanță va fi anulat.

Participarea la ofertă cu mai multe conturi de utilizator este strict interzisă. Bonusurile, respectiv câștigurile obținute cu ajutorul bonusurilor vor fi retrase pe loc din balanțele oricăror conturi suspectate de a fi conectate în vreun fel.

Dacă jucătorii nu au pariat în întregime un bonus existent, este necesar să completeze rollover-ul aferent bonusului respectiv înainte de a începe să parieze următorul bonus.

Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor fi luate în cosiderare la îndeplinirea condițiilor de pariere aferente bonusului.

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la epuizarea rollover-ului. Însă, Pariurile Combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

Jucătorii din Regatul Unit al Marii Britanii, Bulgaria, Polonia, Portugalia, Bosnia și Herțegovina, Burkina Faso, Benin, Coasta de Fildeș, Cehia, Georgia, Croația, Ungaria, India, Kyrgyzstan, Liban, Lituania, Moldova, Macedonia, Nigeria, Serbia, Rusia, Slovenia, Slovacia, Uzbekistan, Zimbabwe și Ucraina nu sunt eligibili pentru această promoție.

Toate promoțiile NetBet sunt concepute în scop recreativ, iar NetBet poate limita eligibilitatea jucătorilor în raport cu toate sau doar cu anumite promoții, la propria sa discreție.
NetBet Sport își rezervă dreptul de a anula sau de a modifica această ofertă în orice moment.

Dacă ai o plângere pentru care nu ai reușit să obții o soluție satisfăcătoare la nivelul companiei noastre, ai posibilitatea să te adresezi platformei „European ODR”.