fbpx

Betfair 500 lei bonus la Sportbook

  • Bonus - 9.5/10
    9.5/10
  • Func╚Ťionalitate - 9.5/10
    9.5/10
  • Serviciu Clien╚Ťi - 9.5/10
    9.5/10
9.5/10

Betfair este cea mai mare burs─â de pariuri din lume. Este o cas─â de pariuri prezent─â pe pia╚Ťa din Rom├ónia de mai mul╚Ťi ani furniz├ónd ca servicii at├ót platforma de betting exchange c├ót ╚Öi casa de pariuri tradi╚Ťional─â.

Pentru clien╚Ťii noi Betfair are o ofert─â foarte atr─âg─âtoare pentru serviciile de pariuri tradi╚Ťionale sau sportsbook. Po╚Ťi beneficia de un bonus total de p├ón─â la 500 lei.

Cum revendic bonusul Betfair de 500 lei

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas c─âtre revendicarea acestei oferte este activarea ei. Acest lucru poate fi efectuat printr-un simplu click pe link-ul de activare.

Click aici pentru a activa bonusul de 500 lei

Dup─â ce ai efectuat click pe link-ul de activare vei ajunge la o pagin─â ce va ar─âta similar cu imaginea de mai jos.

Betfair Sportsbook Romania Bonus 500 lei

Pasul 2 – Crearea unui noului cont

Odat─â activat─â oferta este timpul s─â-╚Ťi creezi noul cont. Pe ecranul de mai sus po╚Ťi efectua click pe orice link ce spune “├Änregistra╚Ťi-v─â acum” ╚Öi vei ajunge la pagina pentru creerea unui nou cont ce va ar─âta similar cu imaginea de mai jos.

inregistrare cont nou Betfair Romania pentru 500 lei bonus

Vei observa faptul c─â ├«n c├ómpul intitulat “Cod Promo╚Ťional” este deja trecut codul promo╚Ťional corect deoarece oferta a fost activat─â ├«n primul pas.

Pasul 3 – Prima depunere ╚Öi revendicarea bonusului

Dup─â ce ai creat noul cont este timpul s─â efectuezi prima depunere.

Pentru a efectua prima depunere po╚Ťi merge la pagina de depunere print-un click pe butonul de depunere care poate fi g─âsit ├«n partea dreapt─â superioar─â a ecranului dac─â e╚Öti logat pe site ╚Öi nu pe aplica╚Ťie ╚Öi va ar─âta similar cu imaginea de mai jos.

Link depunere Betfair

Pentru efectuarea unei depuneri vei avea o serie de op╚Ťiuni disponibile precum Card, Skrill, Neteller sau Transfer Bancar ├«ns─â ca ├«ntotdeauna recomand─âm un card bancar pentru depunere astfel ├«nc├ót totul s─â fie u╚Öor ╚Öi f─âr─â comisioane de orice fel. De alftfel pentru aceast─â promo╚Ťie nu sunt permise depunerile prin Skrill sau Neteller.

Pasul 4 – Revendicarea bonusului

După ce ai efectuat o depunere vei putea plasa primele tale pariuri astfel încât să eliberezi bonusul.

Aceast bonus va fi eliberat în 5 etape, fiecare fiind de câte 100 lei.

La fie care 5 pariuri de minim 50 lei plasate ╚Öi solu╚Ťionate (doar pe Sportsbook) vei fi recompensat cu un bonus de 100 lei care va ap─ârea sub tabul de sold sau ├«n sec╚Ťiunea de bonusuri ale contului t─âu.

Bonus Betfair Romania tab Bonusuri

Alte aspecte importante

Am precizat deja c─â depunerile cu Skrill sau Neteller sunt excluse pentru aceast─â ofert─â. Alte aspect al aceste oferte este c─â ai la dispozi╚Ťie 7 zile pentru completarea unei etape a ofertei dac─â nu se trece automat la urm─âtoarea etap─â. Spre exemplu pentru primle 5 pariuri ai la dispozi╚Ťie 7 zile pentru plasarea ╚Öi solu╚Ťionarea lor apoi astfel ├«nc├ót s─â prime╚Öti primul bonus de 100 lei apoi urm─âtoarele 7 zile sunt pentru urm─âtorul bonus ╚Öi tot a╚Öa. Cotele minime pentru plasarea pariurilor sunt de 1,5 iar bonusul este valabil 30 de zile.

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile acestei oferte exact cum sunt prezentate pe site-ul Betfair.

C├é╚śTIG─é BONUSURI DE P├éN─é LA 500 RON (100ÔéČ)

Înregistrează-te folosind codul promoţional ZBAN01

Plaseaz─â 5 pariuri simple de minim 50 RON (10ÔéČ).

Prime╚Öti un bonus de 100 RON (20ÔéČ). Po╚Ťi beneficia de aceast─â ofert─â de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100ÔéČ).

Ce trebuie s─â fac?

Plaseaz─â 5 pariuri simple de minim 50 RON (10ÔéČ), pe Sportsbook, fiecare la cota minim─â de 1.5 (1/2).

Pariurile plasate pe aceea╚Öi selec╚Ťie sau pia╚Ť─â nu se calific─â pentru aceast─â promo╚Ťie.
Ce pot câștiga?

Dup─â solu╚Ťionarea celor 5 pariuri care se calific─â, vei primi un bonus de 100 RON (20ÔéČ).
Po╚Ťi beneficia de aceast─â ofert─â de maxim 5 ori. Bonusul maxim disponibil este de 500 RON (100ÔéČ).

Când voi primi premiul?

Bonusurile vor fi acordate ├«n termen de 24 de ore dup─â ├«ndeplinirea cerin╚Ťei care se calific─â.

Ce altceva trebuie să știu?

Un pariu poate avea valoarea mai mare de 50 RON (10ÔéČ), dar va fi considerat ca un singur pariu care se calific─â.

Se calific─â pariurile plasate ╚Öi solu╚Ťionate ├«n primele 30 de zile de la deschiderea contului.

Miza bonusului nu va fi returnată împreună cu eventualele câștiguri generate.

Se exclud pariurile pe ÔÇ×aceea╚Öi pia╚Ť─âÔÇŁ, plasate pe Exchange.

Nu se calific─â pariurile pentru care s-a folosit cash out par╚Ťial sau total ╚Öi care au fost anulate.

Dac─â iei parte la aceast─â promo╚Ťie, nu vei mai putea participa la nicio alta promo╚Ťie de reten╚Ťie pana nu o finalizezi pe cea actual─â.

Clien╚Ťii au 7 zile la dispozi╚Ťie pentru completa fiecare etap─â a promo╚Ťiei (5 pariuri simple de minim 50 RON). Dac─â ├«n termen de 7 zile nu se ├«ndeplinesc toate condi╚Ťiile de calificare, vei fi automat transferat la pasul urm─âtor f─âr─â primirea bonusului aferent pentru etapa precedent─â. Vei fi transferat la urm─âtoarea etap─â (de la prima etap─â la a doua) doar dac─â cele 5 pariuri care se calific─â au fost solu╚Ťionate. Exemplu: Dac─â plasa╚Ťi 5 pariuri care se calific─â ├«n prima etap─â, ave╚Ťi nevoie de toate cele 5 pariuri s─â fie rezolu╚Ťionate pentru a primi bonusul ╚Öi a fi transferat la urm─âtoarea etap─â.

Pariurile plasate folosind fonduri bonus ca miz─â (integral sau par╚Ťial) nu se calific─â.
Oferta nu este disponibil─â pentru clien╚Ťii care utilizeaz─â Moneybookers sau Neteller pentru depozite.

Se calific─â un singur pariu per eveniment.

Sunt excluse pariurile multiple și toate pariurile simple din cadrul pariurilor multiple (de ex. Lucky 15).

Bonusurile sunt valabile 30 de zile.

Alte aspecte esen╚Ťiale:

Se aplic─â termenii pentru promo╚Ťiile Betfair Sportsbook, consult─â aici.

Se aplic─â termenii ╚Öi condi╚Ťiile standard Betfair.

TERMENI STANDARD:

1. Trebuie s─â ai cel pu┼úin 18 ani pentru a paria, pentru a participa la promo┼úii ┼či/sau s─â iei parte la competi┼úii. ├Änregistrarile unde concuren┼úii sunt minori vor fi anulate.

2. Nici unul dintre angaja┼úi, nici un membru al famiilor angaja┼úilor Betfair ┼či afilia┼úii s─âi, agen┼úii s─âi sau cei care fac parte din acela┼či grup de companii nu vor putea lua parte ├«n (1) extragerile promo┼úionale sau (2) competi┼úii care implic─â orice decizie din partea Betfair.

3. Promo┼úiile Betfair Sportsbook sunt disponibile la discre┼úia Betfair ┼či Betfair ├«┼či rezerv─â dreptul s─â restric┼úioneze disponibilitatea unei promo┼úii pentru orice persoan─â la discre┼úia absolut─â Betfair.

4. Toate promo┼úiile sunt limitate la una pe client, familie, adres─â, adres─â IP, adres─â de email, num─âr de telefon, acealea┼či detalii de plat─â (ex. card de debit sau credit, cont Neteller etc) ┼či computer folosit de mai multe persoane (ex. computer dintr-o libr─ârie sau servici)

5. Doar o singur─â intrare va fi efectuat─â pentru fiecare cont ├«nregistrat. Intr├ónd ├«n competi┼úie accep┼úi ┼či e┼čti deacord s─â respec┼úi ace┼čti Termeni ┼či Condi┼úii ┼či orice al┼úi termeni ┼či condi┼úii specifici unei promo┼úii, competi┼úie sau eveniment ┼či orice instruc┼úiuni care se pot aplica.

6. Intrarile incorecte, multiple sau frauduloase nu vor fi acceptate. Nici intr─ârile efectuate ├«nc─âlc├ónd Termenii ┼či Condi┼úiile nu vor fi acceptate. Betfair nu va fi responsabil pentru nici o intrare care din orice motiv nu au ajuns la Betfair.

7. Betfair ├«┼či rezerv─â dreptul s─â exclud─â orice concurent din competi┼úii, evenimente ┼či din utilizarea site-ului Betfair dac─â Betfair crede c─â un concurent a ├«ncercat s─â se ├«nscrie folosind mai multe conturi sau este implicat ├«n orice ac┼úiune frauduloas─â sau ilegal─â (inclusiv participarea prin ├«nc─âlcarea legilor din statul din care provine), chiar dac─â concurentul ar fi sau a c├ó┼čtigat orice premiu prin aceast─â activitate. Betfair poate determina prin discre┼úia absolut─â dac─â crede c─â diferite intr─âri ├«n competi┼úii sau conturi sunt legate de acea┼či persoan─â folosind orice metode crede necesare. Acolo unde au fost folosite multiple intr─âri sau conturi, Betfair ├«┼či rezerv─â dreptul s─â anuleze aceste conturi ┼či s─â re┼úin─â orice beneficii promo┼úionale.

8. Premiile nu sunt transferabile ┼či nu pot fi schimbate altfel dec├ót la discre┼úia absolut─â Betfair.

9. Intr├ónd ├«n orice competi┼úie, ├«n situa┼úia ├«n care e┼čti c├ó┼čtig─âtorul, e┼čti deacord cu folosirea rezonabil─â a numelui ┼či imaginii tale pe website-ul ┼či ├«n materialele promo┼úionale produse de sau pentru Betfiar.

10. Vei atribui prin prezenta orice ╚Öi toate drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectual─â ├«n intrarea Betfair pentru utilizarea f─âr─â restric╚Ťii de c─âtre Betfair ╚Öi sunt de acord s─â fac─â orice acte ╚Öi / sau de a executa sau procura executarea tuturor acestor documente ├«ntr-o form─â destul de satisf─âc─âtoare pentru Betfair pentru a confirma dreptul de proprietate deplin─â a acestor drepturi pentru Betfair.

11. Betfair ├«┼či rezerv─â dreptul de a retrage sau schimba termenii unei competi┼úii ┼či promo┼úii ┼či/sau orice ofert─â ├«n leg─âtur─â cu acestea pentru a fi ├«n corcondan┼ú─â cu o decizie a oric─ârui regulator judiciar relevant ┼či nu va fi considerat r─âspunz─âtor de nici un concurent pentru aceast─â ac┼úiune.

12. Decizia Betfair ├«n leg─âtur─â cu orice problem─â referitoare sau ├«n leg─âtur─â cu competi┼úiile sau promo┼úiile Betfair este final─â ┼či nu vor fi ad─âugate date de coresponden┼ú─â.

13. ├«n cazul ├«nc─âlc─ârii Termenilor ┼či condi┼úiilor Betfair ├«┼či rezerv─â drepteul de a ac┼úiona la discre┼úia sa absolut─â.

14. Dac─â nu este scris altceva, ├«n cazul ├«n care este nevoie s─â c─âl─âtore┼čti pentru a lua parte la un eveniment, tu e┼čti responsabil pentru a organiza tot ce este nevoie pentru a ajunge la locul stabilit (inclusiv asigurarea).

15. Betfair ├«┼či rezerv─â dreptul de a aduce modific─âri oric─âror reguli unui turneu sau acestor termeni ┼či condi┼úii oric├ónd.

16. Betfair nu ├«┼či asum─â nici o responsabilitate pentru orice problem─â de sistem sau conectare care poate afecta concuren┼úii pe parcursul oric─ârei promo┼úii.

17. Betfair ┼či afilia┼úii s─âi sau orice angaja┼úi sau directori nu vor fi tra┼či la r─âspundere pentru orice daune rezultate ├«n urma particip─ârii unui concurent sau c├ó┼čtig─âtor ├«ntr-un eveniment sau orice modificare, alterare, ├«ntrerupere sau ├«ncheiere a oric─ârui turneu/campionat ┼či aceast─â responsabilitate va fi ├«n totalitate a participantului sau c├ó┼čtig─âtorului dac─â va fi cazul.

18. The Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 shall not apply to these terms and no rights or benefits expressly or impliedly conferred by it shall be enforceable under that Act against the parties to it by any other person.

19. Orice utilizare a m─ârcii ├«nregistrate BETFAIR┬« ┼či/sau LOGOul BETFAIR se face doar cu aprobarea proprietarului The Sporting Exchange Limited.

20. Promoterul acestei promo┼úii este Betfair Counterparty Services Limited, o companie Maltez─â cu adresa Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera – SVR 1851.