fbpx

Betfair 500 lei bonus la Sportbook

Betfair este cea mai mare bursă de pariuri din lume. Este o casă de pariuri prezentă pe piața din România de mai mulți ani furnizând ca servicii atât platforma de betting exchange cât și casa de pariuri tradițională.

Pentru clienții noi Betfair are o ofertă foarte atrăgătoare pentru serviciile de pariuri tradiționale sau sportsbook. Poți beneficia de un bonus total de până la 500 lei.

Cum revendic bonusul Betfair de 500 lei

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea acestei oferte este activarea ei. Acest lucru poate fi efectuat printr-un simplu click pe link-ul de activare.

Click aici pentru a activa bonusul de 500 lei

După ce ai efectuat click pe link-ul de activare vei ajunge la o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Betfair Sportsbook Romania Bonus 500 lei

Pasul 2 – Crearea unui noului cont

Odată activată oferta este timpul să-ți creezi noul cont. Pe ecranul de mai sus poți efectua click pe orice link ce spune „Înregistrați-vă acum” și vei ajunge la pagina pentru creerea unui nou cont ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

inregistrare cont nou Betfair Romania pentru 500 lei bonus

Vei observa faptul că în câmpul intitulat „Cod Promoțional” este deja trecut codul promoțional corect deoarece oferta a fost activată în primul pas.

Pasul 3 – Prima depunere și revendicarea bonusului

După ce ai creat noul cont este timpul să efectuezi prima depunere.

Pentru a efectua prima depunere poți merge la pagina de depunere print-un click pe butonul de depunere care poate fi găsit în partea dreaptă superioară a ecranului dacă ești logat pe site și nu pe aplicație și va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Link depunere Betfair

Pentru efectuarea unei depuneri vei avea o serie de opțiuni disponibile precum Card, Skrill, Neteller sau Transfer Bancar însă ca întotdeauna recomandăm un card bancar pentru depunere astfel încât totul să fie ușor și fără comisioane de orice fel. De alftfel pentru această promoție nu sunt permise depunerile prin Skrill sau Neteller.

Pasul 4 – Revendicarea bonusului

După ce ai efectuat o depunere vei putea plasa primele tale pariuri astfel încât să eliberezi bonusul.

Aceast bonus va fi eliberat în 5 etape, fiecare fiind de câte 100 lei.

La fie care 5 pariuri de minim 50 lei plasate și soluționate (doar pe Sportsbook) vei fi recompensat cu un bonus de 100 lei care va apărea sub tabul de sold sau în secțiunea de bonusuri ale contului tău.

Bonus Betfair Romania tab Bonusuri

Alte aspecte importante

Am precizat deja că depunerile cu Skrill sau Neteller sunt excluse pentru această ofertă. Alte aspect al aceste oferte este că ai la dispoziție 7 zile pentru completarea unei etape a ofertei dacă nu se trece automat la următoarea etapă. Spre exemplu pentru primle 5 pariuri ai la dispoziție 7 zile pentru plasarea și soluționarea lor apoi astfel încât să primești primul bonus de 100 lei apoi următoarele 7 zile sunt pentru următorul bonus și tot așa. Cotele minime pentru plasarea pariurilor sunt de 1,5 iar bonusul este valabil 30 de zile.

Termenii și condițiile acestei oferte exact cum sunt prezentate pe site-ul Betfair.

CÂȘTIGĂ BONUSURI DE PÂNĂ LA 500 RON (100€)

Înregistrează-te folosind codul promoţional ZBAN01

Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€).

Primești un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Ce trebuie să fac?

Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), pe Sportsbook, fiecare la cota minimă de 1.5 (1/2).

Pariurile plasate pe aceeași selecție sau piață nu se califică pentru această promoție.
Ce pot câștiga?

După soluționarea celor 5 pariuri care se califică, vei primi un bonus de 100 RON (20€).
Poți beneficia de această ofertă de maxim 5 ori. Bonusul maxim disponibil este de 500 RON (100€).

Când voi primi premiul?

Bonusurile vor fi acordate în termen de 24 de ore după îndeplinirea cerinței care se califică.

Ce altceva trebuie să știu?

Un pariu poate avea valoarea mai mare de 50 RON (10€), dar va fi considerat ca un singur pariu care se califică.

Se califică pariurile plasate și soluționate în primele 30 de zile de la deschiderea contului.

Miza bonusului nu va fi returnată împreună cu eventualele câștiguri generate.

Se exclud pariurile pe „aceeași piață”, plasate pe Exchange.

Nu se califică pariurile pentru care s-a folosit cash out parțial sau total și care au fost anulate.

Dacă iei parte la această promoție, nu vei mai putea participa la nicio alta promoție de retenție pana nu o finalizezi pe cea actuală.

Clienții au 7 zile la dispoziție pentru completa fiecare etapă a promoției (5 pariuri simple de minim 50 RON). Dacă în termen de 7 zile nu se îndeplinesc toate condițiile de calificare, vei fi automat transferat la pasul următor fără primirea bonusului aferent pentru etapa precedentă. Vei fi transferat la următoarea etapă (de la prima etapă la a doua) doar dacă cele 5 pariuri care se califică au fost soluționate. Exemplu: Dacă plasați 5 pariuri care se califică în prima etapă, aveți nevoie de toate cele 5 pariuri să fie rezoluționate pentru a primi bonusul și a fi transferat la următoarea etapă.

Pariurile plasate folosind fonduri bonus ca miză (integral sau parțial) nu se califică.
Oferta nu este disponibilă pentru clienții care utilizează Moneybookers sau Neteller pentru depozite.

Se califică un singur pariu per eveniment.

Sunt excluse pariurile multiple și toate pariurile simple din cadrul pariurilor multiple (de ex. Lucky 15).

Bonusurile sunt valabile 30 de zile.

Alte aspecte esențiale:

Se aplică termenii pentru promoțiile Betfair Sportsbook, consultă aici.

Se aplică termenii și condițiile standard Betfair.

TERMENI STANDARD:

1. Trebuie să ai cel puţin 18 ani pentru a paria, pentru a participa la promoţii şi/sau să iei parte la competiţii. Înregistrarile unde concurenţii sunt minori vor fi anulate.

2. Nici unul dintre angajaţi, nici un membru al famiilor angajaţilor Betfair şi afiliaţii săi, agenţii săi sau cei care fac parte din acelaşi grup de companii nu vor putea lua parte în (1) extragerile promoţionale sau (2) competiţii care implică orice decizie din partea Betfair.

3. Promoţiile Betfair Sportsbook sunt disponibile la discreţia Betfair şi Betfair îşi rezervă dreptul să restricţioneze disponibilitatea unei promoţii pentru orice persoană la discreţia absolută Betfair.

4. Toate promoţiile sunt limitate la una pe client, familie, adresă, adresă IP, adresă de email, număr de telefon, acealeaşi detalii de plată (ex. card de debit sau credit, cont Neteller etc) şi computer folosit de mai multe persoane (ex. computer dintr-o librărie sau servici)

5. Doar o singură intrare va fi efectuată pentru fiecare cont înregistrat. Intrând în competiţie accepţi şi eşti deacord să respecţi aceşti Termeni şi Condiţii şi orice alţi termeni şi condiţii specifici unei promoţii, competiţie sau eveniment şi orice instrucţiuni care se pot aplica.

6. Intrarile incorecte, multiple sau frauduloase nu vor fi acceptate. Nici intrările efectuate încălcând Termenii şi Condiţiile nu vor fi acceptate. Betfair nu va fi responsabil pentru nici o intrare care din orice motiv nu au ajuns la Betfair.

7. Betfair îşi rezervă dreptul să excludă orice concurent din competiţii, evenimente şi din utilizarea site-ului Betfair dacă Betfair crede că un concurent a încercat să se înscrie folosind mai multe conturi sau este implicat în orice acţiune frauduloasă sau ilegală (inclusiv participarea prin încălcarea legilor din statul din care provine), chiar dacă concurentul ar fi sau a câştigat orice premiu prin această activitate. Betfair poate determina prin discreţia absolută dacă crede că diferite intrări în competiţii sau conturi sunt legate de aceaşi persoană folosind orice metode crede necesare. Acolo unde au fost folosite multiple intrări sau conturi, Betfair îşi rezervă dreptul să anuleze aceste conturi şi să reţină orice beneficii promoţionale.

8. Premiile nu sunt transferabile şi nu pot fi schimbate altfel decât la discreţia absolută Betfair.

9. Intrând în orice competiţie, în situaţia în care eşti câştigătorul, eşti deacord cu folosirea rezonabilă a numelui şi imaginii tale pe website-ul şi în materialele promoţionale produse de sau pentru Betfiar.

10. Vei atribui prin prezenta orice și toate drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală în intrarea Betfair pentru utilizarea fără restricții de către Betfair și sunt de acord să facă orice acte și / sau de a executa sau procura executarea tuturor acestor documente într-o formă destul de satisfăcătoare pentru Betfair pentru a confirma dreptul de proprietate deplină a acestor drepturi pentru Betfair.

11. Betfair îşi rezervă dreptul de a retrage sau schimba termenii unei competiţii şi promoţii şi/sau orice ofertă în legătură cu acestea pentru a fi în corcondanţă cu o decizie a oricărui regulator judiciar relevant şi nu va fi considerat răspunzător de nici un concurent pentru această acţiune.

12. Decizia Betfair în legătură cu orice problemă referitoare sau în legătură cu competiţiile sau promoţiile Betfair este finală şi nu vor fi adăugate date de corespondenţă.

13. în cazul încălcării Termenilor şi condiţiilor Betfair îşi rezervă drepteul de a acţiona la discreţia sa absolută.

14. Dacă nu este scris altceva, în cazul în care este nevoie să călătoreşti pentru a lua parte la un eveniment, tu eşti responsabil pentru a organiza tot ce este nevoie pentru a ajunge la locul stabilit (inclusiv asigurarea).

15. Betfair îşi rezervă dreptul de a aduce modificări oricăror reguli unui turneu sau acestor termeni şi condiţii oricând.

16. Betfair nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru orice problemă de sistem sau conectare care poate afecta concurenţii pe parcursul oricărei promoţii.

17. Betfair şi afiliaţii săi sau orice angajaţi sau directori nu vor fi traşi la răspundere pentru orice daune rezultate în urma participării unui concurent sau câştigător într-un eveniment sau orice modificare, alterare, întrerupere sau încheiere a oricărui turneu/campionat şi această responsabilitate va fi în totalitate a participantului sau câştigătorului dacă va fi cazul.

18. The Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999 shall not apply to these terms and no rights or benefits expressly or impliedly conferred by it shall be enforceable under that Act against the parties to it by any other person.

19. Orice utilizare a mărcii înregistrate BETFAIR® şi/sau LOGOul BETFAIR se face doar cu aprobarea proprietarului The Sporting Exchange Limited.

20. Promoterul acestei promoţii este Betfair Counterparty Services Limited, o companie Malteză cu adresa Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera – SVR 1851.

  • Bonus - 9.5/10
    9.5/10
  • Funcționalitate - 9.5/10
    9.5/10
  • Serviciu Clienți - 9.5/10
    9.5/10
9.5/10