fbpx

Indiferent de pariu ai fi câștigat cu Betano

Promotie 2 Goluri Betano Villarreal Barcelona

Ai pariat 1, X sau 2 la Villarreal – Barcelona? Toată lumea a câștigat!

Toată lumea care a plasat un pariu pe 1, X sau 2 ca rezultat final la meciul Villarreal – Barcelona, încheiat marți seară cu incredibilul scor de 4-4 în La Liga, a plecat de pe Betano cu un pariu câștigător.

Cum a fost așa ceva posibil? Pentru că nu este o păcăleală de 1 Aprilie.

Partida s-a încheiat la egalitate, iar toți cei care au mizat pe un rezultat de egalitate (X) au primit câștigurile, așa cum este normal. Dar lucrurile „normale” se încheie aici, pentru că și jucătorii care au pariat pe victoria lui Villarreal (1) sau pe cea a Barcelonei (2) au fost plătiți de Betano!

Motivul este simplu: toate pariurile plasate pe rezultatul final (1, X sau 2) au fost considerate câștigătoare pe Betano, în baza ofertei „Avans de două goluri”. Conform acesteia, toate pariurile plasate pe o echipă care conduce cu două goluri avans, la orice moment din meci, sunt considerare câștigătoare indiferent de rezultatul final.

Iar acest lucru s-a întâmplat la Villarreal – Barcelona. Și nu o dată, ci de două ori!

Prima oară, în minutul 16, când Malcom a dus scorul la 2-0 pentru Barcelona, deja toate pariurile pe victoria catalanilor au fost stabilite câștigătoare pe Betano, în baza ofertei Avans de două goluri.

Apoi „Submarinul Galben” a avut o serie fulminantă de patru goluri consecutive, încheiată cu reușita lui Carlos Bacca din minutul 80. De la 0-2, acum Villarreal conducea la rândul ei cu un neverosimil avantaj de două goluri, 4-2. Astfel, oferta a fost aplicată pentru a doua oară în
același meci și toți cei care pariaseră de această dată pe victoria gazdelor și-au primit și ei banii.

Pentru ca toată lumea să fie fericită, la final s-a terminat egal. Toți cei care mizaseră pe un rezultat de egalitate au încheiat și ei cu profit.

Un meci nebun nu doar pe teren, ci și pentru pariorii inspirați care au ales Betano la acest meci. Nu rata altădată nici tu oferta Avans de două goluri, pentru că pe Betano îți poți câștiga pariurile chiar și atunci când echipa pe care ai pariat pierde la final!

Oferta este mereu disponibilă pe site-ul sponsorului Ligii 1, la meciurile de fotbal din Champions League, Europa League, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga și campionatul României.