fbpx

Ghid revendicare bonus Unibet în valoare de 250 lei

Un bonus foarte atractiv în valoare de 250 lei din partea unei case de pariuri ce are în prezent peste 7,6 milioane de clienți din peste 100 de țări. În România Unibet a devenit una dintre principalele case de pariuri online prin prisma faptului că vine în întâmpinarea pariorilor cu cote atractive și o platformă unică de pariuri live cu live-video streaming. De asemenea serviciul de clienți este unul dintre punctele forte ale acestei case de pariuri.

Pe lângă bonusul de bun venit este bine de știut faptul că Unibet mai vine cu foarte multe promoții regulate, bonusuri de loialitate pentru clienții deja existenți înscriși prin bonuspariuri.net.

Cum revendici bonusul

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea bonusului de la Unibet este activare lui. Acest lucru se produce prin urmărirea link-ului de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 250 lei

După ce ai dat click vei fi direcționat către o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

bonus-unibet-250-lei

Pasul 2 – Deschiderea contului

Odată ce ai ajuns la pagina mai sus menționată, înseamnă că bonusul este activat și poți da click pe imagine sau pe link-urile de înregistrare și poți să-ți creezi contul de Unibet.

inregistrare-cont-unibet-bonus-pariuri

Vei observa din nou că este menționat faptul că beneficiezi de un pariu fără risc de până la 250 lei. Poți selecta fie bonusul de poker fie cel de cazino dacă dorești, dar dacă ești pasionat de pariuri sportive sugestia noastră este să-l alegi pe cel pentru pariuri.

Mai este important de menționat că la ultimul punct al deschiderii contului trebuie să selectezi că accepți oferta de bonus, similar cu imaginea de mai jos.

inregistrare-cont-unibet-acceptare-conditii-bonus

După ce ai selectat că accepți oferta de bonus poți finaliza înregistrarea cu poți trece la ultimul pas al revendicării acestui bonus.

Pasul 3 – Prima depunere

Ultimul pas este prima depunere care poate fi efectuată prin urmărirea link-ului „Depozitează”.

depunere-unibet

Apoi vei avea ecranul cu metodele de depunere disponibile.

metode-depunere-unibet

Deasemenea vei observa că în contul tău de Unibet în partea stânga vei vedea „Bonusurile mele”. Acolo este locul unde vei vedea viitoarele oferte de bonusuri cât și bonusurile active, precum acest bonus de bun venit. Tot în această locație vei vedea clar în ce constau condițiile de rulare și cât ai progresaj către îndeplinirea lor.

bonus-unibet

IMPORTANT!

Acest bonus este un pariu fără risc și funcționează în următorii parametri.

După efectuare primei depuneri, poți plasa primul pariu care dacă va fi necâștigător, Unibet îți va rambursa pariul în limita sumei de 250 lei. Spre exemplu dacă primul pariu are miza de 250 lei și este necâștigător Unibet îți dă înapoi 250 lei. Primul pariu poate fi și cu o miză mai mare dar rambursarea va fi în limita sumei de 250 lei. Spre exemplu dacă primul pariu are miza de 500 lei și este necâștigător Unibet îți va da tot 250 lei. Un alt element important este faptul că completarea cerințelor de rulare presupune pariarea sumei bonusului de 7 ori la cote de 1.40 sau mai mari. Spre exemplu pentru bonusul maxim de 250 lei este necesar un rulaj de 750 lei (250 * 3).

Termenii și condițiile ofertei exact cum sunt expuse pe siteul Unibet.

Bonusul acordat este 100% Pariu fără Risc pana la 250 RON.

Primul tău pariu pre meci sau live după acceptarea bonusului trebuie plasat cu fonduri proprii la o cota minima de 1.4 și va fi considerat Pariu Fără Risc. Dacă pariul este câștigător bonusul este finalizat. Dacă pariul este pierzător vă vom rambursa cu maxim 250 RON ca și bani bonus. Banii bonus pot fi retrași după îndeplinirea cerințelor de rulare.

Pariul combinat Live&pre-meci nu contribuie catre rularea bonusului.

Completarea cerințelor de rulare la Pariuri sportive: Pariază bonusul x 3.

Pentru a retrage 250 RON de la banii bonus va trebui să pariați 250 RON x 3 = 750 RON. Pariurile vor fi luate în calcul odată ce au fost stabilite (Numai pariuri cu cote de cel puțin 1,4). Numai pariurile stabilite în perioada de valabilitate a bonusului vor conta.

Completarea cerințelor de rulare la Cazinou, Sloturi și Jocuri: Rulează bonusul x 25

Pentru a retrage 250 RON de la banii bonus și câștigurile obținute de la acesta va trebui să pariați 250 RON x 25 = 6250 RON. Jocurile slot contează 100% către cerința de bonus și Bingo contează 200%. Toate jocurile de masă și jocurile video Poker contează 10% către cerința de rulare (10 RON jucați vor contribui 1 RON).

Completarea cerințelor de rulare la Cazinoul Live: Rulează bonusul x 35

Pentru a retrage 250 RON de la banii bonus și câștigurile obținute de la acesta va trebui să pariați 250 RON x 25 = 6250 RON Jocurile de masă contează 10% către cerința de rulare ( 10 RON jucați vor contribui 1 RON).

Nu contează dacă câștigi sau pierzi, fiecare pariu contribuie la bonus. Puteți paria bonusul la toate produsele menționate mai sus, astfel acesta nu se limitează la un singur produs.

Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc. Dacă vei câștiga pariul bonusul a fost folosit. Dacă puneți un pariu sistem numai prima coloană stabilită va conta pentru bonus.

Bonusul își va începe progresia numai după ce pariul a fost stabilit (indiferent dacă pariul este câștigător sau nu).

Jocul de poker nu contează față de condițiile de rulare și banii bonus sau de depunerile legate de bonus nu pot fi folosite pentru a juca poker.

Produsele Supertoto și Superscore nu sunt luate în considerare către cerințele de rulare.

Nu puteți retrage banii sau balanța restricționată până când ați terminat de rulat bonusul, l-ați anulat sau a expirat. Puteți anula bonusul apelând servicii pentru clienți. Banii bonus și banii pe care i-ați câștigat folosind banii bonus vor fi pierduți.

Bonusul va expira după 30 de zile. Dacă nu completați rularea în acest timp banii bonus și câștigurile care le-ați acumulat folosind banii bonus vor fi pierdute.

Numai pariurile la cote de cel puțin 1,4 vor fi luate în considerare pentru progresia bonusului.

Numai persoanele de peste 18 ani cu reședința în România și doar o singură persoană din locuință poate folosi acest bonus.

Termenii și condițiile generale Unibet se aplică. Unibet își rezervă dreptul de a modifica sau anula bonusul în orice moment.

Unibet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment.

Numai persoanele peste 18 ani cu rezidența în România pot participa la aceasta promotie. Numai un jucător /cont pentru fiecare locuinta poate opta pentru acestă promoție.

Termenii și Condițiile generale Unibet se aplică.

  • Cote - 9.8/10
    9.8/10
  • Ofertă - 9.6/10
    9.6/10
  • Bonus - 9.7/10
    9.7/10
9.7/10