fbpx

10 Bet

ATENȚIE: Această ofertă nu mai este disponibilă deoarece 10Bet nu și-a luat licența de operare în România. Vezi ofertele de bonus actuale pe pagina principală.

Probabil unul dintre cele mai atractive bonusuri de bun venit din partea oricărei case de pariuri online. Un bonus de bun venit în valoare de €200.

Acesta este un bonus de 50% din valoare primei depuneri, astfel încât pentru revendicarea bonusului maxim este nevoie de un prim deposit de €400.

Dar se poate depune și mai puțin tot pentru revendicarea a 50% din prima depunere. Este un bonus cu termeni de revendicare simpli și direcți, urmărește pașii din ghid pentru a revendica bonusul.

UPDATE: Activează bonusul și vei primi €5 gratis fără o altă depunere pe lângă bonusul de €200.

UPDATE: Momentan acest bonus nu mai este diponibil. Profită chiar azi de celelalte bonusuri și oferte disponibile.

Cum revendici bonusul

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea bonusului 10Bet este activarea lui, care se face prin efectuare unui simplu click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de la 10Bet

După efectuarea click-ului vei fi direcționat către 10Bet iar pagina va arăta similar cu imaginea de mai jos.

activare-bonus-10bet

Dacă ați ajung la această pagină înseamnă că bonusul a fost activat.

Pasul 2 – Deschidere cont 10Bet

Următorul pas este dechiderea uni nou cont. Poți da click pe „Înscrieți-vă acum”, și vei ajunge la pagina de înscriere care va arăta similar cu imaginea de mai jos.

deschidere-cont-10bet

Odată creat contul poți trece la următorul pas.

Pasul 3 – Prima depunere

După deschiderea contului va trebui să mergeți la pagina de depozit care va arata similar cu imaginea de mai jos.

metode-depunere-10bet

Poți selecta orice metodă de depunere însă este important să introduci codul FD200 în căsuța corespunzatoare, exact precum în imaginea de mai jos.

cod-bonus-10bet

După efectuare primului depozit poți plasa primul pariu echivalent cu prima depunere după care bonusul este automat eliberat. Aceast prim pariu poate fi pus la orice cotă însă este important ca miză să echivaleze cu întreg prim depozitul. Spre exemplu pentru bonusul maxim de €200 este necesară o depunere de €400 și plasarea unui prim pariu (la orice cotă) în valoare de €400. Dacă decizi să depui mai puțin spre exemplu primul depozit să fie de €100 atunci bonusul este de €50, iar pentru eliberarea lui este necesar un prim pariu de €100 la orice cotă.

Este important de menționat că înainte de efectuarea unei retrageri este necesară rularea depozitului și a bonusului de 8 ori pe pariuri combinate cu 3 opțiuni (3 meciuri pe bilet) la cote de cel puțin 1.60 fiecare opțiune. Rularea depozitului și a bonusului poate fi efectuată pe duarata a 90 de zile de la depozitul inițial.

Condițiile și termenii bonusului exact cum sunt prezentate pe 10Bet.

Utilizați codul bonus FD100 la primul depozit pe 10Bet și vi se va acorda un bonus de bun venit de 50 % până la 200 € (sau echivalent în moneda dvs.)
Bonusul este eliberat odată cu un pariu cu o singură depunere, după care depozitul și valoarea bonusului trebuie reinvestite de 8 ori în pariuri sportive înainte de a încasa orice câștiguri, în caz contrar orice bonus sau câștiguri vor fi pierdute. Doar pariurile decontate vor conta în ceea ce privește reinvestirea bonusului.
Toate depunerile trebuie efectuate pe pariuri combinate cu 3 opțiuni la mize de cel puțin 1,60 pe opțiune. Pot fi plasate pariuri care nu îndeplinesc condițiile de calificare, dar acestea nu contează pentru bonus.
Cerințele privind primirea bonusului și reinvestirea trebuie îndeplinite în termen de 90 de zile de la depozitul inițial, în caz contrar orice fonduri deținute în soldul bonusului vor fi pierdute.
Fiecare pariu plasat va contribui cu maximum 50 % din valoarea bonusului la îndeplinirea cerințelor de reinvestire. De exemplu, dacă bonusul dvs. este de 100 €, valoarea maximă cu care va contribui fiecare pariu la cerințele de reinvestire este de 50 €.
Se aplică clauzele și condițiile generale 10Bet.