fbpx

Winmasters bonus 100% până la 200 lei

Click aici pentru cel mai nou bonus din partea Winmasters.
UPDATE: Această ofertă este expirată.

Winmasters este o casă de pariuri online relativ nouă pe piață. Cu toate aceastea, cei de la Winmasters s-au dovedit a fi foarte atenți la clienți lor și vin cu o ofertă de bun venit interesantă pentru pariorii din România. Un bonus de 100% la prima depunere în limita valorii de 200 lei este oferta de bun venit din partea Winmasters.

Profită de această ofertă chiar astăzi.

Cum revendici bonusul

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către bonusul oferit de Winmasters este activare ofertei prin urmărirea link-ului de mai jos.

Click aici pentru activarea bonusului de 200 lei

După ce ai dat click mai sus, vei fi direcționat către pagina Winmasters unde vei vedea mesajul ofertei de 200 lei.

Bonus Winmasters Pariuri 200 lei

Odată efectuat acest pas poți trece la pasul doi.

Pasul 2 – Deschiderea contului

Cel de-al doilea pas constă în deschiderea noului tău cont Winmasters. Poți da click pe oricare dintre link-urile de înregistrare de pe site și vei vedea un ecran similar cu cel de mai jos.

Deschidere cont Winmaster Pariuri

Odată ce ai introdus toate datele necesare, contul este creat și poți trece la ultimul pas către revendicarea bonusului.

Pasul 3 – Prima depunere

Ultimul pas și cel mai important pentru revendicarea bonusului este prima depunere folosind codul corespunzător.

Pentru a efectua prima depunere dăi click pe link-ul de depunere din partea superioară dreaptă a ecranului.

Depunere Winmasters Pariuri

Apoi vei fi direcționat către pagina de depunere unde vei avea la dispoziție o serie de metode de depunere. Orice metodă de depozit este permisă pentru revendicarea acestui bonus.

Metode depunere Winmasters Pariuri

După efectuare depunerii mai rămâne doar transferul sumei în contul de pariuri folosind codul de bonus „BONUS200RO”.

Introducere cod bonus Winmasters

Este important aplicare codului BONUS365 pentru activarea bonusului.

Cod bonus activat la Winmasters

După ce ai aplicat codul poți transfera fonduri în contul de pariuri iar bonusul va fi revendicat.

Este important de menționat că înainte de a efectua o retragere este necesară rularea depozitului inițial și a bonusului de 5 ori pe cote de 1.80 sau mai mare pentru pariuri single sau în cazul pariurilor multiple fiecare selecție să aibă cota minimă de 1,20. Termenul de efectuare a rulării este de 60 de zile de la data activării bonusului.

Termenii și condițiile bonusului exact cum sunt prezentate pe siteul Winmasters.com

Bonusul winmasters este un bonus de 100%, ajungând până la o sumă maximă de 200 RON la prima depunere.

Bonusul va fi creditat în funcție de prima dvs. depunere după crearea contului; această depunere trebuie să fie făcută în următoarele 14 zile după crearea contului.

Bonusul va fi acordat numai persoanelor care se înregistrează pentru prima dată la winmasters şi fac prima lor depunere. Nu puteți revendica bonusul pentru prima depunere după ce deja ați început să jucați.

Titularii de cont winmasters existenți nu se califică pentru această ofertă de bonus.

Această ofertă de bonus este accesibilă numai clienților rezidenți în următoarele țări: România

Pentru a putea accesa bonusul, vă rugăm să introduceți următorul cod în câmpul aferent, în timpul efectuării transferului de fonduri: „BONUS200RO”
Depunerea de calificare trebuie să fie o sumă minimă de 40 RON.

Bonusul maxim care poate fi revendicat este de 200 RON.

Atâta timp cât bonusul este activ, noile transferuri către Pariuri Sportive/Cazinou vor fi de asemenea restricţionate pentru retragere şi/sau alte tranferuri până când vor fi îndeplinite cerinţele bonusului. În cazul în care vreți să jucați Poker pe platforma winmasters, vă rugăm fie să păstrați fonduri în contul dumneavoastră şi să le transferați în contul de Poker, fie să faceți o depunere direct din casieria clientului de Poker.

Pentru a paria bonusul, pariați suma depunerii dvs. de calificare pe sporturi și pariuri, conform alegerii dvs.. Este necesar să rulați suma reprezentând depunerea și bonusul de 5 ori înainte de a face o retragere.

Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1,80 și pariurile multiple plasate la cote cumulate (totale) mai mici de 1,80 nu vor fi luate în calculul rulajului.

Pentru ca un pariu multiplu să fie luat în calculul rulajului, fiecare selecție trebuie să fie la cote egale sau mai mari de 1.20.
Cerinţele bonusului pot fi îndeplinite numai plasând pariuri sportive.

Limita de timp pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj a bonusului:60 de zile

Atunci când sunt îndeplinite cerințele de pariere, banii aferenți bonusului vor fi convertiți în numerar (bani reali).

În cazul în care cerințele de rulare a mizei pentru oferta respectivă de bonus nu au fost îndeplinite în termen de 60 de zile de la prima depunere de calificare, toți banii de bonus și câștigurile aferente vor fi anulate.

Pariurile plasate pe handicap asiatic și pariurile egalitate nici un pariu, ambele fiind pariuri pre-joc și pariuri live, nu se iau în considerare pentru cerințele de rulaj.

Pariurile live nu sunt luate în calculul rulajului bonusului.

Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.

Pariuri repetitive și contradictorii nu vor conta în calculul rulajului bonusului.

Jucătorului îi este permis să ponteze mize mai mari decât depunerea inițială numai după ce a plasat pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă) egale sau mai mici decât depunerea lui inițială. De exemplu, în cazul în care jucătorul a făcut o depunere de 50 EUR și a primit un bonus de 50 EUR, el trebuie să plaseze pariuri (care corespund cerințelor minime referitoare la cotă) care sunt egale sau mai mici decât depunerea sa inițială de 50 de euro înainte de a ponta mize mai mari.

Calculul rulajului se face din momentul în care suma bonusului a fost creditată în contul dvs. winmasters.
Oferta este valabilă până la: 30/12/2015 23:59 CET.

winmasters își rezervă dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promoție, la discreția sa, fără nici o avertizare.
De asemenea, se aplică Termenii și condițiile standard winmasters.

Oferta este valabilă pentru clienții care au solicitat această ofertă după data de 02/11/2015, 15:50 CET. Pentru clienții care au solicitat această ofertă de bonus înainte de data de 02/11/2015 00:00 CET, oferta rămâne valabilă și se supune Termenilor și Conditiilor, așa cum acestea au fost acceptate în timpul activării ofertei