fbpx

Betano Bonus: Ghid Revendicare 500 lei

Betano este una din principalele case de pariuri de pe piața din România. Cu o ofertă de pariuri live foarte bună și probabil cea mai bună aplicație de pariuri mobil sunt mereu o primă opțiune pentru orice parior din România. Dacă nu ai încă cont la Betano ești norocos pentru că vei putea beneficia de oferta lor de bun-venit în valoare de 500 lei.

Cum revendic bonusul Betano

Pasul 1 – Activarea bonusului

Primul pas către a profita de această ofertă este de a o activa printr-un simplu click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru a activa oferta de 500 lei de la Betano

Vei fi direcționat către o pagină ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Betano Bonus Activare

De aici trebuie să dai click pe „Intră în joc” după care vei putea trece la pasul 2.

Pasul 2 – Creerea noului cont Betano

Odată ce ai activat bonusul și ai ajuns la pagina unde ai dat click pe „Intră în Joc” vei putea crea noul tău cont Betano.

Vei fi întâmpinat cu trei opțiuni de a-ți crea noul cont similar cu imaginea de mai jos.

Betano Optiuni Inregistrare Cont Nou

Vei vedea că ai la dispoziție „Înregistrare cu Facebook”, „Înregistrare cu Google” și „Înregistrare prin e-mail”. Recomandarea noastră este să folosești opțiunea de Înregistrare prin e-mail deoarece este exact același lucru cu celelalte două. Când folosești opțiunea de Facebook sau Google ceea ce se întâmplă este că Betano folosește date tale cum ar fi numele sau adresa poștală cu cea de e-mail pentru a-ți crea noul cont, însă tot vei ajunge să completezi datele necesare prezente pe ecranul de „Înregistrare prin e-mail”, ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

Betano Ecran Inregistrare Cont Nou

După ce ai completat toate datele și ai creat noul cont ești la doar un pas distanță de a revendica bonusul Betano.

Pasul 3 – Efectuarea primei depuneri

Acum că ai noul cont creat tot ceea ce trebuie să faci este să efectuezi prima depunere.

Vei avea la dispoziție următoarele opțiuni: Card Bancar, Skrill, PaySafe Card și Neteller. Dar ATENȚIE! depunerile cu Skrill și Neteller nu vor fi eligibile pentru revendicarea bonusului.

Betano Optiuni Depunere

Astfel recomandarea noastră este folosirea unui card bancar deoarece este o opțiune sigură și simplă. Vei putea efectua retragerea câștigurilor pe același card.

Imediat după efectuare primei vei vedea bonusul în contul tău Betano.

Alte aspecte importante despre bonusul Betano

Bonusul maxim pentru această primă depunere este de 500 lei. Minim va trebui să depui 25 lei pentru a beneficia de bonusul de 100%. Dacă dorești să depui doar 400 lei spre exemplu atunci bonusul va fi de 400 lei, însă dacă efectuezi o primă depunere de 10 lei spre exemplu atunci bonusul nu va fi activ deoarece este sub limita minimă de bonus de 25 lei.

Pentru a putea utiliza bonusul, suma primei depuneri trebuie rulată cel puțin o dată la pariuri sau la Cazino. Spre exemplu dacă prima depunere e de 500 lei vei avea 1000 lei instant în contul tău. 500 lei banii depuși și 500 lei bonus. Însă pentru a putea utiliza bonusul va trebui să plasezi pariuri în valoare de 500 lei înainte de putea plasa pariuri utilizând și banii din bonus.

Apoi un alt aspect important este faptul că înainte de a putea efectua o retragere va fi necesar un rulaj de 5 ori a sumei totale, depunere + bonus. Din nou, dacă prima depunere este de 500 lei este rulajul necesar înainte de a putea retrage fondurile este de 5000 lei (500 lei depunere + 500 lei bonus) * 5 = 5000 lei.

Pariurile pe evenimentele de tip „Marjă 0%” pe care le oferă Betano nu sunt calculate către rulaj. Nu sunt luate în calcul nici biletele la pariuri cu cote mai mici de 1,65 și nici cash-out-urile. De asemenea rulajul poate fi efectuat și la cazino la video slot-urile sau slot-urile disponibile, însă cerințele de rulaj sunt de 12,5 ori suma depusă plus bonusul. Se poate folosi și o combinație între rulajul pe pariuri sportive și rulajul la cazino.

Este ușor să-ți monitorizezi rulajul deoarece în contul tău Betano sub „Promoții > Promoții Active” vei avea mereu situația actualizată.

Iar probabil cel mai important aspect este că vei avea la dispoziție 90 de zile pentru efectuarea rulajului ceea ce îți oferă suficient timp pentru a plasa pariurile necesare.

Termenii și condițiile ofertei exact cum sunt prezentate pe Betano.ro

BONUS PENTRU PRIMA DEPUNERE

Betano le urează bun venit tuturor noilor clienți cu un bonus de 100% din valoarea primei depuneri. Poți folosi și rula acest Bonus atât la pariurile sportive, cât și în Cazinou. Regulile de mai jos sunt valabile pentru bonusurile oferite după data de 08/06/2017. În cazul în care ai activat un Bonus înainte de această dată, Regulile aplicabile se găsesc aici.

1. Pentru a fi eligibil la Bonusul cu o valoare de 100% din valoarea primei tale depuneri, trebuie să efectuezi o depunere conformă cu descrierea din cadrul ofertei.

Valoarea minimă a bonusului pentru prima depunere este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei.

2. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Pentru a putea plasa pariuri cu bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma depusă cel puțin o dată la pariuri sportive (verifică mai jos termenii 5,7,8 și 9) și/sau la jocurile din Cazinou. Pariurile plasate pe evenimente sportive trebuie să fie stabilite pentru ca bonusul să fie disponibil pentru pariere. Bonusul de 100% din valoarea primei depuneri pentru care ești eligibil este cel oferit în momentul în care efectuezi prima depunere, și nu la momentul înregistrării. Pentru ca bonusul să se poată retrage, trebuie să rulezi întreaga sumă compusă din depunere și bonus de 5 ori la pariuri sportive sau de 12,5 ori la Cazinou. De exemplu, dacă depui 100 RON, vei primi 100 RON bonus, ceea ce duce suma la 200 RON și va trebui să plasezi (să rulezi) pariuri cu mize în valoare totală de 1.000 de lei la pariuri sportive sau 2.500 de lei la Cazinou la jocurile selectate (Vezi Termenul 6 de mai jos).

3. Orice sumă disponibilă în numerar din contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi bonusul. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul. Plasarea pariurilor cu bonusul la jocurile de masă Blackjack sau Ruletă nu este permisă.

Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu (a se vedea Termenul 3) va avea ca rezultat anularea automată și irevocabilă a Bonusului, alături de anularea oricăror altor oferte legate de Bonusul de primă depunere și a altor profituri rezultate din oferta curentă.

Exemplul 1: Deții în cont suma de 60 RON (30 RON din prima depunere și 30 RON Bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 60 RON (30 cash și 30 Bonus) și câștigi 300 RON. Astfel, câștigul va fi distribuit proporțional în soldul tău: 150 RON în cash (care se pot retrage oricând) și 150 RON ca bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 150 RON.

Exemplul 2: Deții în cont suma de 200 RON (100 RON depuși și 100 RON bonus). Plasezi primul tău pariu în valoare de 150 RON (100 cash si 50 din Bonus) și câștigi 600 RON. Câștigul va fi distribuit proporțional, astfel: în soldul de cash 400 RON pe care îi poți retrage imediat și 200 RON în soldul de Bonus. Dacă vei realiza o retragere înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, vei pierde automat și irevocabil soldul de bonus în valoare de 200 RON.

Pentru a monitoriza soldul personal și a verifica proporția de bani cash și bonus, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, pe coloana din dreapta ai datele disponibile la „Info Sold”.

4. Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive cu cote mai mari de 1,65 sau video slot-urile sau slot-urile din Cazinou. La Pariuri sportive, condiția se aplică pentru a-l face disponibil pentru retragere.

Pentru a monitoriza suma rămasă de rulat în vederea disponibilizării bonusului, accesează Contul de joc cu un click pe numele tău de utilizator. Din fereastra pop-up care apare, alege de pe coloana din stânga „Promoții > Promoții active” și poți vedea calculul rulajului tău.

5. Pariurile cu Cote Marjă 0%: Biletele de pariere care includ evenimente cu cote Marjă 0% nu se iau în considerare în calculul de rulaj al Bonusului. Toate pariurile la care s-a folosit Cash Out nu vor fi luate în calcul de rulaj al nici unei oferte.

6. Calculul rulajului se realizează la momentul stabilirii pariurilor și nu în timpul plasării acestora. Pariurile contradictorii nu vor conta pentru calculul rulajului ofertei. Același lucru este valabil și pentru următoarele piețe de pariere: șansă dublă și scor corect pentru toate sporturile, precum și handicap și marja victoriei la fotbal. GML își rezervă dreptul de a anula în orice moment orice bonus și de a reține toate bonusurile (sumele de bonus și profiturile rezultate din utilizarea bonusurilor) din orice cont care este considerat că încearcă să abuzeze de condițiile de Bonus prin plasarea pariurilor contradictorii sau pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj al bonusului.

7. Pariurile anulate, pariurile pe competițiile sau meciurile anulate, pariurile pe participanții care nu au concurat în cadrul unui eveniment sau pariurile pe evenimentele sportive care, indiferent de motiv, se stabilesc ca nule nu sunt incluse în calculul rulajului.

8. Bonusul primit se poate paria, de asemenea, și în Cazinou. Jocurile din Cazinou au un procentaj (%) mai mic de calcul în cadrul rulajului, în comparație cu pariurile sportive. De asemenea, unele jocuri din Cazinou sunt excluse complet din calculul rulajului. Slot-urile Video contribuie cu 40%, Blackjack-ul și Ruleta contribuie cu 0%. Bonusul jucat în Cazinou are o limită de maximum 5€ per runda de joc sau de 0,50€ per linie (sau echivalentul euro în lei), iar depășirea acestei reguli de limitare poate conduce la închiderea contului de joc sau la anularea Bonusului și a oricăror câștiguri obținute pe durata rulajului acestui Bonus.

9. Au dreptul la primirea Bonusului doar clienții noștri rezidenți în România. În cazul în care ești cetățean român, dar te afli în altă țară și nu ai încasat suma de Bonus în mod automat, te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți.

10. Din momentul în care Bonusul pentru Prima Depunere este activat, clienții noștri trebuie să urmeze cerințele de rulaj așa cum sunt descrise în cadrul ofertei (Termenul 3). În cazul în care cerințele de rulaj și/sau perioadele de timp prevăzute nu sunt îndeplinite așa cum sunt descrise în ofertă, atunci orice sumă rămasă în cont, provenită din bonus, va fi pierdută automat.

11. Din momentul activării bonusului, clientul are la dispoziție 90 de zile să completeze cerințele de rulaj. În cazul în care trec cele 90 de zile, orice sumă rămasă din bonus este automat pierdută.

12. Depunerile făcute cu Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă. Clienții care au primit bonusurile după depuneri prin metodele de plată Paysafecard sau Viva nu pot depune cu ajutorul Skrill sau Neteller, decât dacă realizează înainte o retragere a unei sume cel puțin egale cu cea depusă inițial prin Paysafecard sau Viva, într-un cont bancar pe care sunt titulari de drept sau cum consideră compania noastră la acel moment.

13. Această ofertă nu poate fi combinată cu vreo altă ofertă destinată noilor clienți. Atunci când un client a beneficiat de o altă ofertă după înregistrare sau de o ofertă pentru primul pariu sau prima depunere pe Betano, acesta nu mai este eligibil să primească acest Bonus. În cazul în care GML are suspiciuni și/sau detectează metode de Joc Incorect (condițiile de Joc Incorect sunt descrise mai jos), GML poate descalifica orice cont de la primierea Bonusului de primă depunere și poate reține retragerile și/sau confisca câștigurile și/sau închide contul.

CONDIȚII DE JOC INCORECT

În orice moment, GML are dreptul de a verifica toate datele înregistrate și tranzacțiile de pariere în cazul în care sunt bănuite activități de Joc Incorect. În acest caz, ne rezervăm dreptul de a elimina orice promoție sau bonus și/sau să confiscăm câștigurile și/sau să închidem contul de joc. Termenul de Joc Incorect include, fără a se limita, pariurile cu marjă mică de câștig, equal betting, pariurile fără risc sau hedge betting. Toate acestea sunt considerate a fi o practică de Joc Incorect atunci când sunt folosite în mod special pentru a abuza de bonusuri. În plus, următoarele tipuri de joc sunt considerate drept Joc Incorect:

13.1. Creșterea soldului și apoi schimbarea semnificativă a tiparului de joc (pariuri, tipuri de jocului, structură de pariereetc.) pentru a îndeplini cerințele de rulaj al bonusului;

13.2. Rulajul realizat pe jocuri cu bani de bonus pentru a crește valoarea, pierderea bonusului și apoi retragerea sumei crescute prin realizarea unei alte depuneri.

13.3. Folosirea funcției de pariere din cadrul unor anumite slot-uri video pentru a crește valoarea câștigurilor.

14. Clienții noștri pot avea activ doar un singur bonus sau o singură ofertă pe rând. Pentru a obține un nou bonus trebuie finalizată mai întâi oferta din promoția anterioară. De exemplu, în cazul în care un client a folosit un full bet și nu a încheiat rulajul acestuia pentru a îndeplini condițiile ofertei, va avea dreptul la un Bonus de 100% la prima depunere doar după finalizarea participării sale la oferta pentru full bet.

15. Ne rezervăm dreptul de a solicita clienților noștri să parcurgă procedura de verificare a informațiilor de cont prin trimiterea către noi, prin intermediul e-mailului sau altor sisteme, a documentelor relevante fie scanate, fie fotografiate pentru a putea beneficia de bonusul de primă depunere sau alte bonusuri. În cazul în care documentele nu sunt primite în termen de 10 zile calendaristice, se pierd orice posibilități de a primi oferte sau bonusuri.

16. Toate ofertele se limitează la doar o singură persoană, familie, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon, cont financiar (ex. card bancar, Skrill etc.), dispozitiv mobil, computer sau tabletă folosite la comun (ex. sală publică sau loc de muncă). În cazul în care un client sau un grup de clienți au primit contrar prezentului regulament Bonusul pentru prima depunere, ne rezervăm dreptul de a închide toate conturile implicate, rambursând suma depusă inițială și reținând orice profituri derivate din folosirea bonusului. Ne rezervăm dreptul de a exclude sau de a reține oferta de Bonus pentru orice client.

17. Ofertele GML nu se adresează clienților/ grupurilor de clienți care au încălcat sau au încercat să încalce oricare dintre aceste reguli sau dacă se descoperă că încearcă să exploateze bonusul și ofertele în scopul dobândirii de profituri garantate prin cumpărarea și vânzarea de pariuri (arbitraj) sau în orice alt mod, GML își rezervă dreptul de a închide toate conturile implicate, de a retrage bonusul și ofertele aferente acestor conturi și de a suspenda orice profituri derivate din acestea precum și orice pariuri plasate ulterior, de a stabili pariurile sau rulajele la cotele corecte, de a anula full bet-urile/bonusurile/rulajele sau anula orice pariu/rulaj finanțat complet sau partial cu bonusul pentru prima depunere.

18. Fiecare participare se înregistrează în mod individual. Nu este permisă participarea în numele altei persoane sau a unui alt grup de persoane.

19. Compania noastră își rezervă dreptul de a modifica regulile ofertei sau de a o retrage în orice moment, fără justificare sau notificare prealabilă.

  • Bonus - 9.7/10
    9.7/10
  • Aplicație Mobil - 9.7/10
    9.7/10
  • Funcționalitate - 9.7/10
    9.7/10
9.7/10