fbpx

eFortuna Pachet de Bun Venit de 1000 lei

Click aici pentru cea mai recentă ofertă de bonus Fortuna Bet.

UPDATE: Această ofertă este expirată. Acest bonus a fost o ofertă înainte campionatului european de fortbal EURO 2016.

eFortuna (sau Fortuna Bet) este o casă de pariuri relativ nouă pe piața din România, dar care a înțeles bine ce vrem noi ca pariori în România. eFortuna are o prezență atât online cât și offline cu o rețea de agenții. Deasemenea eForuna vine cu o ofertă de bonus destul de atractivă. Poți revendica atât un bonus de bun venit în valoare de 150 RON cât și de un pariu fără risc pe mobil.

UPDATE Iunie 2016: Cu ocazia campionatului european UEFA Euro 2016 eFortuna vine cu un nou pachet de bun venit în valoare totală de 1000ron. Această ofertă o înlocuiește pe cea de 150ron (smart bonus). Astfel încât vei beneficia de pariuri fără risc în valoare de 300ron + bonus de până la 500ron pentru partidele de la EURO 2016 + încă 200ron pentru mobil. Mai jos vei găsi ghidul actualizat pentru revendicarea acestei oferte.

Profită de acestă ofertă!

Cum revendic bonusul eFortuna

Pasul 1: Activarea bonusului

Primul pas către revendicarea acestui bonus este activarea lui printr-un simplu click pe link-ul de mai jos.

Click aici pentru a activa bonusul eFortuna de 1000RON

Link-ul te va direcționa către o pagina ce va arăta similar cu imaginea de mai jos.

bonus-efortuna-1000-ron-euro-2016

Când ai ajuns la acestă pagina înseamnă că bonusul este activ. Poți da click pe „Creează cont” și vei fi direcționat la formularul de înscriere.

Pasul 2: Crearea contului

Al doilea pas constă în crearea noului cont prin completarea formularului de înscriere. Formularul de înscriere va arăta similar cu imaginea de mai jos.

efortuna-activate-bonus

Câmpul pentru cod promoțional poate fi lăsat liber deoarece oferta a fost activată la primul pas.

La final vei vedea un mesaj care reconfirmă faptul că bonusul te așteaptă.

Fereastră confirmare activare bonus Fortuna

Odată ce contul este creat poți trece la pasul 3.

Pasul 3: Efectuare primei depuneri

Ultimul pas către revendicarea bonusului eFortuna este efectuare primei depuneri.

Ai la dispoziție următoarele opțiuni pentru a efectua prima depunere.

Metode depunere Fortuna

Dacă ai urmarit pașii anteriori nu este nevoie de cod promoțional la depunere.

Este important de menționat că valoare acestui bonus este determinată de valoare primei depuneri. La o primă depunere de sub 100lei bonusul tău va fi 100lei (5 pariuri fără risc a câte 20lei fiecare). A o primă depunere de o valoare cuprinsă între 100lei și 200lei inclusiv, vei beneficia de un bonus de 200lei (10 parirui fară risc a câte 20lei fiecare). Iar la o primă depunere de peste 200lei vei beneficia de valoare maximă a bonusului 300lei (15 pariuri fără risc a câte 20lei fiecare).

Este important de reținut că odată ce ai efectuat prima depunere, oferta este activă iar fiecare pariu plasat este considerat ca fiind fară risc conform ofertei. Oferta este foarte atractivă din toate punctele de vedere.

De asemenea vei putea vedea starea bonusului tău sub tab-ul de „Bonus” din „Contul meu”.

Bonus EURO 2016 – returnare miză

Dar oferta nu constă doar în acest bonus ci și într-o ofertă foarte atractivă pentru EURO 2016 ce constă în acordarea unui bonus până la suma de 500lei pentru pariurile plasate pe partidele de la EURO 2016.

Promoție funcționează în felul următor. La fiecare două pariuri plasate pe partidele de la EURO 2016 primești înapoi 20% din miza acestor pariuri sub formă de free bet.

Bonus mobil – EURO 2016

Iar ultimul bonus din acestă ofertă este cel pentru mobil care se ridică până la suma de 200lei. Acest bonus cosntă în acordarea unui pariu gratuit în valoare de 10lei pentru fiecare pariu plasat (pari pre-match, NU live) de pe dizpozitivul mobil pe meciurile de la EURO 2016. Astfel încât cu 20 de pariuri la EURO 2016 plasate de pe mobil vei mai avea parte de bonusul maxim de 200lei (20 x 10lei). Fiecare pariu grauit de 10lei trebuie însă folosit în termen de 24h de la eliberare și poate fi folosit doar pentru pariuri live. Per total ofertă de mobil foarte bună deoarece poți plasa ușor câte un pariu pre-match pentru 20 de meciuri iar mai apoi să folosești bonusul pentru următoare partidă live de la EURO.

Termenii și condițiile exact cum sunt prezentate pe eFortuna.ro

BONUS DE BUN VENIT – Termeni și condiții

Efectuează prima depunere la eFortuna.ro și noi te vom răsplăti cu un Bonus de Bun Venit în valoare de până la 300 de lei, sub formă de pariuri fără risc!

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să faci o depunere și să pariezi. Apoi vei fi recompensat cu pariuri fără risc, însumând până la 300 de lei.

Condițiile accesării bonusului:

1. DEPUNEREA

În funcție de suma depusă, vei primi un număr de pariuri fără risc, în valoare de maximum 20 de lei fiecare.

SUMA DEPUSĂ PARIURI FĂRĂ RISC
<= 100 lei (Până în 100 de lei) 5
între 100 – 200 (Peste 100 de lei și maxim 200 de lei) 10
>200 (Peste 200 de lei) 15

2.PARIURILE FĂRĂ RISC

Din momentul depunerii, fiecare pariu plasat este considerat unul fără risc, iar în cazul in care acesta va fi pierdut vei primi înapoi suma pariată, în valoare de până la 20 de lei fiecare.

ATENȚIE! Sunt luate în considerare DOAR primele pariuri plasate.

EXEMPLU: Dacă ai primit 5 pariuri fără risc și din primele tale 5 pariuri plasate 3 au fost pierdute, vei primi 3 pariuri fără risc, deoarece 2 au fost epuizate cu pariurile câștigătoare. NU se iau în considerare la această promoție doar pariurile pierdute.

Pentru un pariu plasat cu o miză mai mare de 20 de lei, pariul fără risc primit în cazul în care biletul este pierdut este de 20 de lei.

Dacă sunt plasate mai multe bilete cu aceleași partide, se va lua în considerare doar primul bilet validat.

Dacă mai multe meciuri au selecții asemănătoare, este posibil să nu fie luate în considerare pentru bonus.

3. BONUSUL

Suma Freebet-ului va fi încărcată în contul tău la puțin timp după ce vor fi validate TOATE partidele de pe biletul pierdut.

ATENȚIE! Nu sunt luate în considerare pariurile speciale și biletele la care s-a folosit opțiunea Early Cashout.

Fiecare Freebet primit pentru această promoție este valabil 7 zile și trebuie pariat pe o cotă maximă de 8,00.

Freebet-ul este un bonus doar pentru pariere. Astfel, MIZA Freebet-ului NU este inclusă în câștig.

EXEMPLU: Dacă pariezi Freebet-ul de 20 de lei pe o cotă de 3,00 și biletul este câștigător, în balanța contului vei avea doar profitul, 40 de lei.

Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se pare că jucătorul participă la strategii pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.

Fortuna îți rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.


BONUS EURO 2016 – Termeni și condiții

La fiecare două pariuri plasate pe meciurile de la EURO 2016 primești înapoi 20% din miza lor sub formă de Freebet. EXEMPLU: Plasezi două pariuri de 100 de lei fiecare și primești un Freebet în valoare de 40 de lei.

Această promoție se aplică doar biletelor ce conțin EXCLUSIV meciuri de la EURO 2016.

ATENȚIE! Orice bilet care conține selecții din alte competiții NU se ia în considerare.

Suma maximă pe care o poți primi pe un Freebet este de 50 de lei. Fiecare utilizator poate primi până la 10 Freebet-uri la această promoție, suma totală fiind de maximum 500 de lei.

ATENȚIE! Nu sunt luate în considerare pariurile speciale și biletele la care s-a folosit opțiunea Early Cashout.

Freebet-ul va fi încărcat în contul tău la puțin timp după ce TOATE partidele de pe bilet au fost validate. Freebet-ul primit este valabil 7 zile din momentul acordării și poate fi jucat pe o cotă maximă de 8,00.

Sunt luate în considerare toate biletele plasate pe meciurile de la EURO 2016, indiferent dacă sunt câștigătoare sau pierdute.

Cota minimă pentru un pariu trebuie să fie de 1,60.

Dacă plasezi mai multe pariuri cu aceleași partide, doar primul bilet validat va fi luat în considerare pentru promoție.

Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se pare că jucătorul participă la strategii pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.

Fortuna îți rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.


BONUS DE MOBIL – Termeni si condiții

Fiecare pariu plasat de pe un dispozitiv mobil pe meciurile de la EURO 2016 înainte ca acestea să înceapă (pre-match) îți aduce un Freebet pentru pariurile LIVE în valoare de până la 10 lei.

ATENȚIE! Pariurile trebuie să conțină DOAR meciuri de la EURO 2016.

Valoarea Freebet-ului este de maximum 10 lei, în funcție de suma pariată.

Poți primi până la 20 de Freebet-uri pe durata EURO 2016, astfel poți ajunge la maximum 200 de lei numai din această promoție.

Cota minimă pentru ca un pariu să fie luat în considerare este 1,60.

ATENȚIE! Freebet-ul primit la această promoție (Bonus de mobil) este valabil DOAR pentru pariurile LIVE de la EURO 2016!

Freebet-ul primit pentru această promoție (Bonus de mobil) nu este obligatoriu să fie plasat de pe un dispozitiv mobil, el poate fi folosit și de pe un dispozitiv desktop.

ATENȚIE! Freebet-ul primit la această campanie (Bonus de mobil) este valabil DOAR 24 de ore din momentul în care a fost acordat în cont.

NU se iau în considerare la această promoție pariurile speciale și cele la care a fost folosită opțiunea Early Cashout.

Fortuna își rezervă dreptul de a revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, din orice motiv. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se pare că jucătorul participă la strategii pe care Fortuna le consideră a fi abuzive, ne rezervăm dreptul de a revoca dreptul clientului la promoție și de a-i retrage bonusul.

Fortuna îți rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Fortuna își rezervă dreptul de a retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.