BonusPariuri.net a luat naștere în anul 2012 cu scopul de a aduce în atenția pariorilor din România toate ofertele disponibile la casele de pariuri online. De la bonusuri de bun venit la pariuri fără risc sau pariuri gratuite, toate ofertele pot fi găsite aici, descrise în amănunt și acompaniate de ghiduri complete cum să le revendici.

Dedicat pariorului din România

Am selectat cu grijă doar oferte și bonusuri care pot fi revendicate de pariori din România. La nivel mondial există sute de case de pariuri online, însă doar câteva sunt deschise nevoilor și cerințelor pariorilor români.

Majoritatea ofertelor și a bonusurilor prezentate pe site sunt verificate de cel puțin trei pariori români, fapt ceea ce confirmă veridicitatea ofertelor cât și seriozitatea caselor de pariuri. Ofertele verificate sunt „ștampilate” cu sigla de „verificat”.

bonus-testat

Transparență totală

Suntem aici să fim de un real ajutor pariorului român, motiv pentru care veți vedea că toate ofertele sunt acompaniate de ghiduri detaliate despre cum se revendică ofertele.

De cele mai multe ori casele de pariuri au termeni și condiții pentru ofertele lor. Aceste condiții pot fi mai puțin prietenoase și fac din revendicarea ofertelor un proces mult mai dificil decât ar trebui să fie. Din acest motiv am decis să listăm doar ofertele caselor de pariuri care au oferte „revendicabile”. Nu considerăm normal să te informăm despre un bonus când termenii și condițiile bonusul sunt greu de îndeplinit și fac imposibilă revendicarea bonusului.

Din acest motiv vei găsi ghiduri complete, pas cu pas, despre cum să revendici diferitele bonusuri.